معیار ازدواج

شفيع

Well-known member
نه بابا !!!:smilies-azardl (12)
آمریکایی ها رو که می گن اقتصادشون به هم ریخته ! چرا به بچه ی مردم آدرس الکی میدی !؟ :motat:
نه بابا وضعشون خراب بود.الان خوب شده.سرانه هر امريكايي به طور متوسط 70 هزار دلار بود.

ZOT

New member
نه بابا وضعشون خراب بود.الان خوب شده.سرانه هر امريكايي به طور متوسط 70 هزار دلار بود.
خب خدا رو شکر خیالمو از بابت این بچه راحت کردی یه آن ترسیدم یه موقع نره اونجا سرش کلا بره !!!!:motat:

sepidh gh

New member
در درجه اول ایمانش برام خیلی مهمه ؛ با غیر مذهبی ازدواج نمی کنم.....
دوم تحصیلاتش لیسانس به بالا... رشته اش ترجیحن مهندسی یا رشته های علوم پزشکی ....
سوم سنش حتمن حدودن 3 تا 7 سال اختلاف سنی باشه ، کوچیک تر از خودم نباشه ....
چهارم اخلاق ، دوست ندارم مغرور و خوش خیال ... اصالت خانوادگی و صداقت بسی برام مهمه !!درکم کنه ...
سطح مالی خانوادش تا حدودی در حد خودم یا بالاتر.. پایین تر نباشه ... کار داشته باشه .... حقوق 700 به بالا .... اتومبیل و خونه شخصی اگه نداشته باشه اولاش زیاد مهم نیس برام... اگه کار نداشته باشه به تواناییهاش توجه می کنم ....
در رابطه با ظاهرم چهرش به دلم بشینه کافیه ... دوس دختر داشته یا نه اگه همه چیزش اکی باشه زیاد برام مهم نیس

ZOT

New member
نه بابا هند که همه فقیر بیچاره ان !!!!تازه همونجا هم اگه راهشون بدن !!

شفيع

Well-known member
نه اتفاقا اونجا مراسم پسر دزدي هست يا دوماد دزدي
مثلا ده دوزاده هزار دختر مجرد جمع ميشن يه پسرو ميدزدن و پسر از بين اين دوازده هزار دختر يكيشو انتخاب ميكنه

zohreh22

New member
بچه ها تو این گیر ودار درس چه به فکر ازدواجید؟

نکنه قراره خبری بشه که ایتقدر به صرافت افتادید ؟

اوضاع اقتصادیتون عالیه ی یا کنکور ندارین یا...

ZOT

New member
نه اتفاقا اونجا مراسم پسر دزدي هست يا دوماد دزدي
مثلا ده دوزاده هزار دختر مجرد جمع ميشن يه پسرو ميدزدن و پسر از بين اين دوازده هزار دختر يكيشو انتخاب ميكنه

:25r30wi::25r30wi:

ZOT

New member
بچه ها تو این گیر ودار درس چه به فکر ازدواجید؟

نکنه قراره خبری بشه که ایتقدر به صرافت افتادید ؟

اوضاع اقتصادیتون عالیه ی یا کنکور ندارین یا...

نه عزیزم فک کنم خوشی زده زیر دلمون !!!:25r30wi:

mw.ashel

New member

مگه خبر نداری که اونجا تو فرودگاه هند تموم دخترا منتظر ایستادن با یه کیف پر پول دنبال یه پسر میگردن که باهاشون ازدواج کنه!

بالا