منظورتون از جاهای باریک کجاست دقیقا؟منظورم همون روابط پوچی که متاسفانه تو جامعمون شاهدش هستیم ،دوستی های غیرشرعی که بدون اطلاع خانواده ها اتفاق میفته و آخرش به جاهای باریک ختم میشه:13:
سلام. وای من الان واقعا مشکلم همینه! اینکه نمی دونم چه انتخابی درسته! می شه را هنماییم کنید؟
به نظر شما اگر شخصی همه معیار های خوبو داشته باشه از شخصیت، ادب، اخلاق، ایمان، نجابت، خانواده، اجتماعی بودن و فرهنگ، گرفته تا کار خوب و خونه و پول و ماشین (که البته مادیات اصلا برام مهم نیست، واقعا می گم).
در کل بگم مرد واقعی و اهل زندگی. امیدوارم به اقا پسرای محترم بر نخوره ولی جزو پسرهای بی عرضه و نونور و رفیق باز نیست (بخدا منظورم به شما ها نبودا)!
و مهمتر از همه نه اهل سیگار و از این مزخرفات...
فقط یک مشکل وجود داره که برای من تحصیلات مهمه ولی ایشون اصلا دوست نداره که ادامه تحصیل بده و به همون لیسانسی که می خونه راضیه (البته کارشم با درسش همخونی داره) ولی من قصد ادامه تحصیل تا دکترا رو دارم و درس برام خیلی مهمه! و هم اینکه می ترسم اگر ازدواج کنم درس خوندن برام مشکل بشه،....البته با ادامه تحصیل من مخالفتی نداره حتی به پیشرفتمم کمک میکنه.
بعدش یه مورد دیگه هم برای من مهم بود که می دونم خیلی بچه گانس، امیدوارم نخندین. بگم ؟ از همون اول زیبایی برام خیلی مهم بود (زیبایی زیاددددددددد!!!!!!) شاید بیشتر از خیلی چیزای دیگه!!!!! البته می دونم خیلی بچگانس و خنده دار!!!! شاید شکستی که خورده بودمم به خاطر این بود که گول ظاهر زیبا رو خورده بودم!!!! ولی ایشون قیافش متوسطه.... نمی گم زشته ها نه فقط یه قیافه معمولی داره البته بگم که بسیار خوش تیپ هستش!
حالا این موردو می تونم بپذیرم ولی برای تحصیلات چی؟ واقعا نمی دونم باید چی کار کنم! می شه یه نظری بدین؟
ضمنا ما با هم دوست نیستیم ها و هیج عشقی هم فعلا ایجاد نشده فقط به تازگی زیر نظر خانواده ها در حال شناخت همدیگه هستیم....
بحث ارامش مالي يا اقتصادي نيست بحث ارامش روحي رواني هست.دخترا مگه مجبورین خودتونو یه عمر اسیر این مردهای ......... کنین....
خودتون برین سرکار حقوق بگیرین برای خودتون خانومی کنین
بحث ارامش مالي يا اقتصادي نيست بحث ارامش روحي رواني هست.
خداوند در قران كريم هم فرموده اند ما همسراني براي ارامشتان افريده ايم( با اين معني و مفهوم).پس مي بيني مايه ارامش زن مرد و مايه ارمش مرد زن هست.
چه بسا مردان و زنان ثروتمندي را داريم كه احساس شديد به جنس مخالف دارن اميدوارم ديدگاهتون كمي منعطفتر شه
معياري نداريم كه بابا.شفیع میشه منظورتون رو از هیچی نفهمه واضحتر بگید !؟؟
آقایون سایت نمی خوان معیاراشون رو بگن و در گفتگو شرکت کنن !!؟؟
بحث ارامش مالي يا اقتصادي نيست بحث ارامش روحي رواني هست.
خداوند در قران كريم هم فرموده اند ما همسراني براي ارامشتان افريده ايم( با اين معني و مفهوم).پس مي بيني مايه ارامش زن مرد و مايه ارمش مرد زن هست.
چه بسا مردان و زنان ثروتمندي را داريم كه احساس شديد به جنس مخالف دارن اميدوارم ديدگاهتون كمي منعطفتر شه
اينطور مرد لايق دوست داشتنه؟!!!!!!بنظرتون فقط مرد خوب باشه كافيه؟بابا ارامش//////////////
نه من همینجوری اینو نوشتم که ببینم دیدگاه چند نفر اینه که متوجه شدم واقعا بچه ها پخته تر از اینند...
به نظر من مهمترین چیز اینه که ادم در هر لحظه ی زندگیش فک کنه خوشبخت ترینه که خوشبختی را با هیچ چیز مثل زیبایی و پول و غیره نمیتوان عوض کرد...
اگه زوجین به هم اعتماد داشته باشن ونسبت به هم در همه ی امور گذشت ومحبت و احترام داشته باشن هیچوقت دچار مشکل نمیشن
اینطور مردی لایق دوست داشتنه.
میخک جان داشتن شوخی میکردن اینطور که من دیدم.چرا همه فک کردین که اینجا دعواست؟؟؟
خوشم اومد...ایول..مرده و قولش...ایول:thumbsupsmileyanim:من ديگه با كسي دعوا ندارم
سرمم بره منو بزنن هم دعوا نميكنم البته با خانم هاخوشم اومد...ایول..مرده و قولش...ایول:thumbsupsmileyanim:
سرمم بره منو بزنن هم دعوا نميكنم البته با خانم ها