معیار ازدواج

DNA.2013

New member
میخک جان داشتن شوخی میکردن اینطور که من دیدم.چرا همه فک کردین که اینجا دعواست؟؟؟

DNA.2013

New member
منظورم همون روابط پوچی که متاسفانه تو جامعمون شاهدش هستیم ،دوستی های غیرشرعی که بدون اطلاع خانواده ها اتفاق میفته و آخرش به جاهای باریک ختم میشه:13:
منظورتون از جاهای باریک کجاست دقیقا؟

helena

New member
دخترا مگه مجبورین خودتونو یه عمر اسیر این مردهای ......... کنین....
خودتون برین سرکار حقوق بگیرین برای خودتون خانومی کنین

karshenasgh

New member
چیزی که من از همسر آینده ام انتظار دارم اینه که:
در درجه اول با ایمان باشه و به خدا و روز قیامت اعتقاد واقعی داشته و به اجرای دستورات دین هم پایبند باشه. اما از آدمای بدبین و خشک مذهبی که تفکرات 50- 100 سال پیش رو دارن و به همه مسائل، سطحی فکر می کنن خوشم نمیاد. خودخواه نباشه و دید وسیعی نسبت به همه مسائل داشته باشه و سطحی نگر نباشه. به نظرات طرف مقابلش ارزش قائل باشه و حرف فقط حرف خودش نباشه. تحصیل کرده و روشنفکر باشه و به ادامه تحصیل خود و همسرش و تحقیق و پژوهش و حل معضلات علاقه مند باشه تا جایی که ممکنه رشته تحصیلی اش از شاخه علوم پزشکی باشه که بتونیم همدیگه رو بهتر درک کنیم. مخصوصاً در مورد تربیت فرزندانی که قرار هست حاصل این ازدواج باشه حساس باشه و با همسرش در زمینه تربیت اونا توافق نظر داشته باشه تا بتونن از این فرزندان انسانهایی واقعی رو تحویل جامعه بدن...... به نظرم اگه فقط همین چیزا رو وجود داشته باشه بقیه مسائل رو میشه با همفکری همدیگه به راحتی حل کنیم. به نظرم هم اصلاً لازم نیست دو نفر از اول زندگی شون همه چی داشته باشن بلکه باید خودشون، کم کم، با کمک هم زندگیشون را بسازن....
الان چیز دیگه ای یادم نیاد بگم!.........:21:

Leyenda

Well-known member
برای من،رابطه های قبلی یه پسر با دخترا زیاد مهم نیست،چون اون موقع به من تعهدی نداده که با کسی در ارتباط نباشه،در ثانی حتما اون دخترا براش در همون حد ارزش داشتن،نــــــــه بیشتر!!!
البته دیگه شورشم در نیاورده باشه....
ولی دیگه بعدش مهمه،خیلی هم مهمه.چون تعهد داده...
از طرفی میترسم اگه بگم واسم مهمه رابطه هات،بهم دروغ بگه و مخفی کنه!ب خاطر همین ترجیح میدم زیاد جویای گذشته نشم...(یه مختصر)
چون برام معیارهای مهمتری مثل اخلاق، اصالت ،خانواده،عرضه و همت،... هست. :)

آخرین ویرایش:

آمنه

New member
سلام
برای من مهم ترین چیز سطح ایمان و اعتقادش و اینکه قابل اعتماد باشه!!! راستش من ب هیچ مردی اعتماد ندارم و اعتماد کردن بهشون برام خیلی دشواره!!! (آقایون انجمن باید ببخشید این نظر شخصی منه)برای همین وقتی بحث ازدواج پیش میاد یه جوری از زیرش در میرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:whistle:

آمنه

New member
سلام. وای من الان واقعا مشکلم همینه! اینکه نمی دونم چه انتخابی درسته! می شه را هنماییم کنید؟

به نظر شما اگر شخصی همه معیار های خوبو داشته باشه از شخصیت، ادب، اخلاق، ایمان، نجابت، خانواده، اجتماعی بودن و فرهنگ، گرفته تا کار خوب و خونه و پول و ماشین (که البته مادیات اصلا برام مهم نیست، واقعا می گم).

در کل بگم مرد واقعی و اهل زندگی. امیدوارم به اقا پسرای محترم بر نخوره ولی جزو پسرهای بی عرضه و نونور و رفیق باز نیست (بخدا منظورم به شما ها نبودا)!
و مهمتر از همه نه اهل سیگار و از این مزخرفات...
فقط یک مشکل وجود داره که برای من تحصیلات مهمه ولی ایشون اصلا دوست نداره که ادامه تحصیل بده و به همون لیسانسی که می خونه راضیه (البته کارشم با درسش همخونی داره) ولی من قصد ادامه تحصیل تا دکترا رو دارم و درس برام خیلی مهمه! و هم اینکه می ترسم اگر ازدواج کنم درس خوندن برام مشکل بشه،....البته با ادامه تحصیل من مخالفتی نداره حتی به پیشرفتمم کمک میکنه.
بعدش یه مورد دیگه هم برای من مهم بود که می دونم خیلی بچه گانس، امیدوارم نخندین. بگم ؟ از همون اول زیبایی برام خیلی مهم بود (زیبایی زیاددددددددد!!!!!!) شاید بیشتر از خیلی چیزای دیگه!!!!! البته می دونم خیلی بچگانس و خنده دار!!!! شاید شکستی که خورده بودمم به خاطر این بود که گول ظاهر زیبا رو خورده بودم!!!! ولی ایشون قیافش متوسطه.... نمی گم زشته ها نه فقط یه قیافه معمولی داره البته بگم که بسیار خوش تیپ هستش!
حالا این موردو می تونم بپذیرم ولی برای تحصیلات چی؟ واقعا نمی دونم باید چی کار کنم! می شه یه نظری بدین؟

ضمنا ما با هم دوست نیستیم ها و هیج عشقی هم فعلا ایجاد نشده فقط به تازگی زیر نظر خانواده ها در حال شناخت همدیگه هستیم....

سلام دریا جان
ب نظر من اگه تحصیل واقعا براد مهمه و فکر میکنی در آینده تو زندگی متاهلی اگه نتونی تحصیلت ادامه بدی سرخورده میشی پس باید حسابی حواست جم کنی!اینکه طرف مقابلت فقط بگه من با تحصیلت مشکلی ندارم کافی نیست !!!! خیلی از آقایون اولش از این حرفا زیاد می زنند و لی بعدا تحت تاثیر مسائل مختلف و اطرافیان نظرشون و حرفشون عوض میشه! تو باید طرف مقابلت خوب بشناسی اگه فرد با فرهنگ و متمدنی باشه و در خانواده ایی با فرهنگ و ارزش تربیت شده باشه (و خیلی چیزای دیگه که خودت باید از رفتار و حرفاش بفهمی )اونوقت میتونی ب حرفش اعتماد کنی و ب قو ل دوستان حتی ممکنه روش تاثیر هم بزاری تا خودشم ادامه بده!!!!
اما در مورد قیافه و ظاهر و زیبایی!!!!!زیبایی یه چیز نسبی حتی برای من ومطمئنا برای بسیاری از بچه های دیگه هم مهمه اما اون چیزی که فرق داره اولویته !برای من زیبایی جایگاه آخر و برای شما جایگاه اول داره ولی بدون وقتی عشق و علاقه ایجاد بشه زیبایی و خیلی از مسائل دیگه را در خودش حل میکنه!!!!!!!!!!!

شفيع

Well-known member
دخترا مگه مجبورین خودتونو یه عمر اسیر این مردهای ......... کنین....
خودتون برین سرکار حقوق بگیرین برای خودتون خانومی کنین
بحث ارامش مالي يا اقتصادي نيست بحث ارامش روحي رواني هست.
خداوند در قران كريم هم فرموده اند ما همسراني براي ارامشتان افريده ايم( با اين معني و مفهوم).پس مي بيني مايه ارامش زن مرد و مايه ارمش مرد زن هست.
چه بسا مردان و زنان ثروتمندي را داريم كه احساس شديد به جنس مخالف دارن اميدوارم ديدگاهتون كمي منعطفتر شه

shahrzad67

New member
خداوند در قران كريم هم فرموده اند ما همسراني براي ارامشتان افريده ايم( با اين معني و مفهوم).پس مي بيني مايه ارامش زن مرد و مايه ارمش مرد زن هست.
چه بسا مردان و زنان ثروتمندي را داريم كه احساس شديد به جنس مخالف دارن اميدوارم ديدگاهتون كمي منعطفتر شه

manam ba in harfetun kamelan movafeqam:a2d3:

دریا...

New member
"دلم کسي را ميخواهد که از جنس خودم باشد......دلش شيشه اي ...گونه هايش باراني...دستانش کمي سرد...نگاهش ستاره باران باشد.....
دلم يک ساده دل ميخواهد...!!!
بيايد...با هم برويم.............نميخواهم فرهاد باشد... کوه بتراشد...... " ميخواهم انسان باشد ......." نميخواهم مجنون شود... سر به بيايان بگذارد....... "ميخواهم گاهي دردم را درمان باشد...."
شاهزاده سوار بر اسب سفيد نميخواهم.......!! غريب آشنايي ميخواهم بيايد با پاي پياده........قلبش در دستش باشد.......چشمانش پر از باران باشد...!!

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
شفیع میشه منظورتون رو از هیچی نفهمه واضحتر بگید !؟؟
آقایون سایت نمی خوان معیاراشون رو بگن و در گفتگو شرکت کنن !!؟؟

helena

New member

بابا ارامش//////////////
نه من همینجوری اینو نوشتم که ببینم دیدگاه چند نفر اینه که متوجه شدم واقعا بچه ها پخته تر از اینند...
به نظر من مهمترین چیز اینه که ادم در هر لحظه ی زندگیش فک کنه خوشبخت ترینه که خوشبختی را با هیچ چیز مثل زیبایی و پول و غیره نمیتوان عوض کرد...
اگه زوجین به هم اعتماد داشته باشن ونسبت به هم در همه ی امور گذشت ومحبت و احترام داشته باشن هیچوقت دچار مشکل نمیشن
اینطور مردی لایق دوست داشتنه.

شفيع

Well-known member
بابا ارامش//////////////
نه من همینجوری اینو نوشتم که ببینم دیدگاه چند نفر اینه که متوجه شدم واقعا بچه ها پخته تر از اینند...
به نظر من مهمترین چیز اینه که ادم در هر لحظه ی زندگیش فک کنه خوشبخت ترینه که خوشبختی را با هیچ چیز مثل زیبایی و پول و غیره نمیتوان عوض کرد...
اگه زوجین به هم اعتماد داشته باشن ونسبت به هم در همه ی امور گذشت ومحبت و احترام داشته باشن هیچوقت دچار مشکل نمیشن
اینطور مردی لایق دوست داشتنه.
اينطور مرد لايق دوست داشتنه؟!!!!!!بنظرتون فقط مرد خوب باشه كافيه؟

شفيع

Well-known member
درسته قوبل دارم موافقم.
براي من
1- تعقل گرايي
2-منطق
3- اجتماعي بودن
4-شناخت
5-درك داشتن
6-دور انديش
7-تحصيل كرده كمتر از ليسانس نباشه
8-نق نزنه غرهم نزنه