سه نفر کر،کور،لال میرند مسافرت ، کره میمیره ، لال چطوری به کوره بگه کره مرده؟؟
mexin Well-known member 2013-02-07 #1 سه نفر کر،کور،لال میرند مسافرت ، کره میمیره ، لال چطوری به کوره بگه کره مرده؟؟
antenyus Active member 2013-02-07 #2 به نظر من اینها 5 نفر بودند, سه تا کر , یه کور و یه لال........... خوب اون کر دیگه میگه!!!!!!!!!!!!!!!..............
به نظر من اینها 5 نفر بودند, سه تا کر , یه کور و یه لال........... خوب اون کر دیگه میگه!!!!!!!!!!!!!!!..............
AWWA New member 2013-02-07 #5 ZOT گفت: منم می خواستم همینو بگم آوا ولی اگه کوره فقط خط بریل بلد باشه چی؟ کلیک کنید تا باز شود... خب با حس لامسه این کارو بکنه. اول کنار چشاش اشک رو بفهمونه بعد کمک کنه جسدو لمس کنه و بعد زمین کندن رو نشون بده. چه غم انگیز!!!!!!!
ZOT گفت: منم می خواستم همینو بگم آوا ولی اگه کوره فقط خط بریل بلد باشه چی؟ کلیک کنید تا باز شود... خب با حس لامسه این کارو بکنه. اول کنار چشاش اشک رو بفهمونه بعد کمک کنه جسدو لمس کنه و بعد زمین کندن رو نشون بده. چه غم انگیز!!!!!!!
ZOT New member 2013-02-07 #7 AWWA گفت: شایدم کوره فقط یه چشش کور بوده کلیک کنید تا باز شود... اینم هس اونم میشه!
antenyus Active member 2013-02-07 #8 من ک هنو رو حرفم هستم............ سوالشو غلت انداز طرح ک ردن......کر ها سه نفرن......... نه کلشون با هم.........
من ک هنو رو حرفم هستم............ سوالشو غلت انداز طرح ک ردن......کر ها سه نفرن......... نه کلشون با هم.........
N ninol New member 2013-02-07 #9 این جمله ایهام داره من اینجوری برداشت می کنم که سه نفر کر سه نفر کور و سه نفر لال هستن.اول جمله گفته سه کر و کور و لال یعنی 3 می تونه واسه هر سه تاشون باشه
این جمله ایهام داره من اینجوری برداشت می کنم که سه نفر کر سه نفر کور و سه نفر لال هستن.اول جمله گفته سه کر و کور و لال یعنی 3 می تونه واسه هر سه تاشون باشه
raha 24 New member 2013-02-07 #10 لاله با یه معلم مدرسه استثنایی صحبت کنه تا معلمه به کوره بگه که کره مرده.... چی شد............
ر راضیه New member 2013-02-08 #11 اصلا به ما چه میخواستن یه نفر رو با خودشون ببرن که زبون همشونو بلد بفهمه!:13:
yasmina New member 2013-02-08 #12 لاله دختری است که سالمه و اسمش غلط اندازه.پس لاله خانم به کوره میگه که کره به رحمته خدا رفته:smiliess (10):
لاله دختری است که سالمه و اسمش غلط اندازه.پس لاله خانم به کوره میگه که کره به رحمته خدا رفته:smiliess (10):
S sakar New member 2013-02-09 #16 mexin گفت: سه نفر کر،کور،لال میرند مسافرت ، کره میمیره ، لال چطوری به کوره بگه کره مرده؟؟ کلیک کنید تا باز شود... لال چرا بگه؟ خوده کره به کوره میگه مرده(نه زن)
mexin گفت: سه نفر کر،کور،لال میرند مسافرت ، کره میمیره ، لال چطوری به کوره بگه کره مرده؟؟ کلیک کنید تا باز شود... لال چرا بگه؟ خوده کره به کوره میگه مرده(نه زن)