pesarkhale
New member
سلام.....بابا چقدر شما عجله داری swan .چرا قهر ؟خب من اگه هیچ کس هم نیاد بخاطر خودم هم که شده تنهایی میام
دوستان من نمیتونم هر روز بیام ولی چون خواستید گزارش روزانه باشه سعی خودمو می کنم
اخه من چند روز دیگه کارم خیلی سخت میشه حدودا بیش از 14 ساعت در روز. تازه درسم که بخوام بخونم دیگه خودتون حساب کنید
شاید بعضی روزا اصلا نتونم درس بخونم البته این وضعیت زیاد طول نمیکشه ولی حسابی ازتون عقب میوفتم:rolleyessmileyanim:
این هفته هم دستم بند یه کار خیر بود نتونستم تموم کنم
ایمنی:بافتهای دستگاه ایمی نصفه شد
باکتری متابولیسم تموم شد
بیو اصلا نتونستم بخونم
زبان 10 متن خوندم 20تا لغتم امشب می خونم
فردا میرم مسافرت کاری. واسه هفته بعدم خدا بخواد برنامه من اینه:
ایمنی بافتها رو تموم میکنم.(طولانی بود) بیو قسمتهای عقب افتاده یعنی انرژی و فسفریلاسیون رو تموم می کنم باکتری فصل ژنتیک (البته خیلی زیاده) زبانم مثل همین هفته 10تا متن 20 تا لغت
دوستان من نمیتونم هر روز بیام ولی چون خواستید گزارش روزانه باشه سعی خودمو می کنم
اخه من چند روز دیگه کارم خیلی سخت میشه حدودا بیش از 14 ساعت در روز. تازه درسم که بخوام بخونم دیگه خودتون حساب کنید
شاید بعضی روزا اصلا نتونم درس بخونم البته این وضعیت زیاد طول نمیکشه ولی حسابی ازتون عقب میوفتم:rolleyessmileyanim:
این هفته هم دستم بند یه کار خیر بود نتونستم تموم کنم
ایمنی:بافتهای دستگاه ایمی نصفه شد
باکتری متابولیسم تموم شد
بیو اصلا نتونستم بخونم
زبان 10 متن خوندم 20تا لغتم امشب می خونم
فردا میرم مسافرت کاری. واسه هفته بعدم خدا بخواد برنامه من اینه:
ایمنی بافتها رو تموم میکنم.(طولانی بود) بیو قسمتهای عقب افتاده یعنی انرژی و فسفریلاسیون رو تموم می کنم باکتری فصل ژنتیک (البته خیلی زیاده) زبانم مثل همین هفته 10تا متن 20 تا لغت
آخرین ویرایش: