مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pesarkhale

New member
سلام.....بابا چقدر شما عجله داری swan .چرا قهر ؟خب من اگه هیچ کس هم نیاد بخاطر خودم هم که شده تنهایی میام
دوستان من نمیتونم هر روز بیام ولی چون خواستید گزارش روزانه باشه سعی خودمو می کنم
اخه من چند روز دیگه کارم خیلی سخت میشه حدودا بیش از 14 ساعت در روز. تازه درسم که بخوام بخونم دیگه خودتون حساب کنید
شاید بعضی روزا اصلا نتونم درس بخونم البته این وضعیت زیاد طول نمیکشه ولی حسابی ازتون عقب میوفتم:rolleyessmileyanim:

این هفته هم دستم بند یه کار خیر بود نتونستم تموم کنم
ایمنی:بافتهای دستگاه ایمی نصفه شد
باکتری متابولیسم تموم شد
بیو اصلا نتونستم بخونم
زبان 10 متن خوندم 20تا لغتم امشب می خونم

فردا میرم مسافرت کاری. واسه هفته بعدم خدا بخواد برنامه من اینه:
ایمنی بافتها رو تموم میکنم.(طولانی بود) بیو قسمتهای عقب افتاده یعنی انرژی و فسفریلاسیون رو تموم می کنم باکتری فصل ژنتیک (البته خیلی زیاده) زبانم مثل همین هفته 10تا متن 20 تا لغت

آخرین ویرایش:

Arina

New member
سلام دوستان ببخشیددیرشدمنم هرروزنمیتونم بیام ولی سعی میکنم2باردرهفته بیام گزازس بدم
من باکتری 2فصل اول تموم شد.بیوفصل اب والکترولیتهاروتست زدم ویه کم ازساختارقندوخوندم حدودا5صفحه وزبان30کلمه ای خوندم.
موفق باشید.

swan20

New member
من عجله ندارم که!!!:sadsmiley:اخه برنامه عوض شدوقرارشدگزارش روزانه بشه!!!منم گفتم که نمیتونم هرروزبیام ولی سعی میکردم هردوروز نصف شبم که شده یه سری به سایت بزنم!!!تازشم من قهرنکردم!!!:28:
اینقدم الان خوشحالم که دیدم شماها اومدین گزارش دادین:4d564ad6:
شماخیلی بیشتر ازمن خوندید!!!من کل این هفته رو به تفریحات سالم گذروندم!!!دیگه از این به بعدباید تلاشمو بیشترکنم!!!:(50):
راستی برنامه های پیشنهادیتونم بگید

Arina

New member
swan20ازابرازخوشحالیتون ممنونم.:riz304:
بچه هالطفابگیدعلوم شرکت میکنید؟اگه اره نظرتون درباره شروع کردن بقیه درسهاچیه؟

swan20

New member
Arinaعزیزخواهش،منم میخوام شرکت کنم ولی راستش دقیق نمیدونم باید برای وزارت علوم چطوری خوند؟بایدازبچه هایی که قبول شدن پرسید!
راستی برنامه من واسه این هفته
ایمونو:نصف فصل انتی ژنها و انتی بادیها(تجربه ثابت کرده بیشترازاین جواب نمیده)
بیوشیمی:کربوهیدراتها
میکروب:همچنان ساختمان باکتریها:motat:
راستی maravaجان ممنون واینکه میتونی گاهی به این تاپیک سربزنی ومارو راهنمایی کنی؟(مثلا راجع به نحوه ی درس خوندن و منابع و...)

آخرین ویرایش:

Arina

New member
maravaممنون که سرمیزنی.لطفابگوعلوم شرکت کردی؟براعلوم چکارکنیم؟و...
مرسی

bacillus.bs

New member
منم فصل ساختار باکتری ها را می خونم
بیوشیمی هم اسید امینه و پروتین ها
تک یاخته ها روده ای

bacillus.bs

New member
من نمی دونم چرا باید شماها را یکی بیاد از پشت سر هولتون بده تا شاید یه سر به این تاپیک بزنید/ یا هنوز در تعطیلات تابستانی به سر می برید یا اینقدر درس می خونید که فرصت نت اومدن ندارید/حالا کدومش؟

pesarkhale

New member
خدا جون شکرت .قضیه کارم درست شد حالا با اینکه هم صبح باید برم سر کار هم عصر ولی نهایتا ۸-۹ ساعت بیشتر نیست.
دیروز بیوشیمی و ایمنی جمعا ۲۰ صفحه ای (مرور درسای قبلی) خوندم
امروز یه درس از 504 خوندم تا اخر شبم سعی میکنم یه چیزی دیگه بخونم.

آخرین ویرایش:

swan20

New member
من میخواستم تواین چندروزه بیام!ولی یه مشکلی واسم پیش اومد واصلا حالم خوب نبود!!!
فقط دیروز به سختی!!!5-6صفحه بیوشیمی(کربوهیدراتها)خوندم،ولی سعی میکنم ازامروز به هر زحمتی که شده بشینم پای درس:j58r36j3gcr4suxymup

Arina

New member
سلام من که این هفته خوب نبوده تاالان چون درگیرشروع ترم جدیدم هستم ولی سعی میکنم بقیه هفته روخوب پیش برم.

marava

New member
maravaممنون که سرمیزنی.لطفابگوعلوم شرکت کردی؟براعلوم چکارکنیم؟و...
مرسی

سلام عزيزم نه من علوم شركت نكرده بودم.
خواهش ميكنم.شرمنده كلاسا شروع شدن هر وقت وقت كردم سر ميزنم.
همگي مويد و پاينده باشيد.

marava

New member
سلام من که این هفته خوب نبوده تاالان چون درگیرشروع ترم جدیدم هستم ولی سعی میکنم بقیه هفته روخوب پیش برم.

راستي دوست خوبم يكي از همكلاسي هاي من كارشناسي، زيست شناسي گياهي خونده .سوالي داشتي ازش مي پرسم برات.

Arina

New member
راستي دوست خوبم يكي از همكلاسي هاي من كارشناسي، زيست شناسي گياهي خونده .سوالي داشتي ازش مي پرسم برات.

دوست عزیزخیلی لطف میکنی می خواستم بدونم براعلوم باچه درصدهاورتبه هایی بجه های سال قبل قبول شدن.لطفاهرکس اطلاع داره بگه.بازم ممنون maravaجان.موفق باشی

marava

New member
دوست عزیزخیلی لطف میکنی می خواستم بدونم براعلوم باچه درصدهاورتبه هایی بجه های سال قبل قبول شدن.لطفاهرکس اطلاع داره بگه.بازم ممنون maravaجان.موفق باشی

خيلي ممنون
من از قبول شده هاي علوم اطلاعي ندارم.خواستيد از vahid12بپرسيد.ايشون رتبه 6 علوم امسال باكتري قبول شدن.ولي درصدهاي ايشون عالي بود.
بازهم امري بود در خدمتم!

pesarkhale

New member
برای اینکه بدقولی نکرده باشم اومدم و لی اگه بخوام گزارش بدم شاید باعث دلسردی بشم:riz513:
هنوز نتونستم برنامه درسی و کاری رو کنار هم بچینم و به هر دو برسم . کل این هفته فقط دو درس از 504 خوندم
ولی هفته دیگه خدا بخواد جبران میکنم :21:
شما چی کار کردید ؟
swan20 حالتون بهتر شد؟:ad54ad:

swan20

New member
برای اینکه بدقولی نکرده باشم اومدم و لی اگه بخوام گزارش بدم شاید باعث دلسردی بشم
هنوز نتونستم برنامه درسی و کاری رو کنار هم بچینم و به هر دو برسم . کل این هفته فقط دو درس از 504 خوندم
ولی هفته دیگه خدا بخواد جبران میکنم :21:
شما چی کار کردید ؟
swan20 حالتون بهتر شد؟:
سلام،ههههههههی یه نفسی میادومیره(لطفا با احساس بخونیدش):wacsmiley:
نه بابا بهترم!!!!:4d564ad6:ممنون
یعنی الان گزارش شما باعث دلسردی میشه؟؟؟بسیار خوب من الان بایه گزارش زیبا ایجاد دلسردی رو به شما اموزش میدم!!!!
ایمنی:1صفحه
بیوشیمی:4صفحه
میکروب:5صفحه
میدونم کار سختی رو انجام دادم!!!اصرار نکنین رمز موفقیتمو بهتون نمیگم!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا