مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pesarkhale

New member
واقعا قبول دارم که کم فعالیتیم!!!
ادم تاپیک بعضی از گروهها رو که میبینه کیف میکنه!!!
بچه ها من الان بیوشیمی گرفتم دستم نمیدونیدبا چه زجری دارم میخونمش نمیدونم مشکل از جزومه یا مخمه یا...؟؟؟
شما راه حلی ندارین کسی |یشنهادی برای یه ادم درمانده نداره؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup
ولی یه فصل ایمونو خوندم یه ذره ام باکتری:smilies:
شما چطور؟؟؟
سلام من بیو شیمی رو با یه کتاب خیلی ساده شروع کردم
اگه صفرکیلومتر هستین نترسید و از یه کتاب فوق العاده ساده شروع کنید.
من با زیست -شیمی دانیال زاده لد دوم شروع کردم .قدیمییه ولی عالیه چون هر مطلب رو به شکلای مختلف نشون داده

pesarkhale

New member
راستی یه پیشنهاد!میخواید مثل بچه های تاپیک ایمونو واسه هر هفته چندتاسرفصل تعیین کنیم وبعد بچه ها بیان حالا روزانه یا هفتگی هرجور که دوست دارن گزارش بدن که روزی چقدخوندن و چطورپیش رفتن؟؟؟
اگه موافقید Like بزنیداگه تعدادلایکابه حدنصاب رسید!!!واسه هفته بعدباهم برنامه بریزیم:thumbsupsmileyanim:

من پیشنهاد گزارش هفتگی رو دادم اماکسی استقبال نکرد
ولی عیبی نداره دوباره من اولین گزارشو شروع می کنم تا معلوم بشه کی پایه است کی نه!
واسه این هفته:
فصل دوم چهار استاد
فصل دوم واکر
زبان هم در هفته تقریبا 10 تا متن 20 تا لغت
زیست شیمی فصل اول

آخرین ویرایش:

swan20

New member
من موافقم فقط اگه میشه سرفصل تععیین کنیم چون شاید کتابامون مختلف باشن!پس لطفا سرفصل بگید تا باهم پیش بریم:28:

bacillus.bs

New member
همش نگید موافقم/خوب تعیین کنید/درس اصلی ما باکتری شناسی هست/می خوایند اول برای باکتری تعیین کنیم؟باکتری و ایمنی
باکتری را از اولش یعنی از دانشندان شروع میکنیم بعدشم که ساختار و ژنتیک باکتری هاست/
ایمنی را هم شما تعیین کنید
باید یکم تند پیش بریم اگر قصد ازمون علوم را دارید/اگر تمرکزتون فقط روی بهداشته که خوب وقت زیاد دارید

swan20

New member
باشه چشم دیگه نمیگیم موافقیم!!برنامه پیشنهادی برای هفته پیش رو:
باکتری :کلیات میکرب شناسی(یعنی میشه ازهمون اول دانشمندا)
ایمونو:سلولها وبافتهای سیستم ایمنی(ازکتاب چهاراستاد میشه فصل2)
زبان:هرکی هرچقدرمیتونه بخونه!
بیوشیمی:پیشنهادمیکنم یه هفته ایمونوبخونیم یه هفته بیو!ولی اگه مبحثارو زود تموم کردیم میتونیم یه سرم به بیوبزنیم!
:smilies-azardl (181

bacillus.bs

New member
به نظر من بیو و ایمنی را با هم پیش بریم بهتره/یه هفته در میون یادمون میره/البته این نظر منه

swan20

New member
به نظر من بیو و ایمنی را با هم پیش بریم بهتره/یه هفته در میون یادمون میره/البته این نظر منه
شمادرست میگین بهتره بیو روهم توبرنامه هفتگی جابدیم پس همین کارو میکنیم
کسی نمیخوادپیشنهادی بده!یامثلا بگه منم با برنامه موافقم:motat:یامخالفم:sdasdasd:

bacillus.bs

New member
پس چی شد/موقع درس خوندن که میشه دیگه گزارش نمیدید چرااااااااااااا:smiliess (7):

Arina

New member
دوستان لطفابگین منظورتون ازقسمت دانشمندان باکتری چیه؟کدوم فصل میشه؟
من ازفصل اول که شروع کردم امااصلاتابه حال اسم دانشمندی ندیدم؟؟؟؟؟؟
مرسی

pesarkhale

New member
دوستان لطفابگین منظورتون ازقسمت دانشمندان باکتری چیه؟کدوم فصل میشه؟
من ازفصل اول که شروع کردم امااصلاتابه حال اسم دانشمندی ندیدم؟؟؟؟؟؟
مرسی
سلام
اگه از روی مورای میخونین صفحه 9 و اگه از روی واکر میخونین صفحه 1 میشه دانشمند.
:rose:
دوستان کلیات باکتری بالای 100 صفحه است هاااااا نمیشه تو یه هفته تمومش کرد متابولیسم زنتیک و عوامل ضد باکتری هم جزو کلیاته
منظور من از فصل اول ساختارش بود.از روی مورای حدودا 12 صفحه میشه از روی واکر 40 صفحه. فصل بعدیشم متابولیسمه
واسه بیو هم برنامه نذاشتین من دارم نقل و انتقال انرژی رو می خونم بعدم میرم سراغ فسفریلاسیون اکسیداتیو

این پیشنهاد من بود ....حالا بازم هرچی شما بگید.
فعلا خداحافظ تا هفته اینده.

آخرین ویرایش:

swan20

New member
دوست عزیز منظور من از دانشمندا مقدمه کلی میکروب شناسیه(اصول میکروب شناسی که یه نگاهی به ویروسها،پریونها،پروکاریوتها واغازیان میندازه!بعدشم ساختمان سلول!که در کل میشه فصل1و2جاوتز)
بیوشیمی هم چون درسیه که هرکدوم از ما ممکنه واسه خوندنش یه جور فصل بندی کرده باشه شد اختیاری!ولی ما میتونیم اخر هرهفته فصلهایی که خوندیم گزارش بدیم واگه مشکلی یا سوالی داشتیم برطرف کنیم(گزارش اخر هفته نباید یادمون بره:smilies-azardl (181)
درضمن یادمون نره که ما این برنامه هاوگزارشاروگذاشتیم برای یه رقابت دوستانه!!!(ادبیاتو حال کردین:smilies-azardl (113)

Arina

New member
مرسی دوست عزیز:smilies-azardl (113
پس تاهفته بعدکه بیام براگزارش

swan20

New member
نه /هفتگی نه/هر روز بیاید بگید چی کار کردید:33:
شمادرست میگید هر اخر هفته دیربه دیر میشه!ولی من شایدنتونم هروزگزارش بدم!!!ولی هروقت تونستم میام:thumbsupsmileyanim:
خیله خوب من از شنبه تاحالا 6صفحه بیو خوندم،7صفحه ایمونووالانم دارم میکروب(دانشمندا!!!:riz277:)میخونم!
خوب شما چیکار کردید؟؟؟
راستی من یه جاهایی سوال داشتم که اخر هفته وقتی همه باهم مبحثارو تموم کردیم میپرسم:smiliess (10):

swan20

New member
پس کجایید bax؟؟؟:New (6):
من امروز بیرون بودم و وقت کافی نداشتم!!!ولی باز 6صفحه ایمونو خوندم:smilies-azardl (181
شما هیچ اظهارنظری نمیکنید؟؟؟یعنی کسی پیدانمیشه یه عالمه درس خونده باشه تا حس حسودیه من گل کنه؟؟؟
اخه شمادیگه چرا باسیل جان ازشما دیگه انتظارنداشتم کجاییدپس؟؟؟:smiliess (7):

bacillus.bs

New member
اخه هیچ کس نمیاد/منم انگیزمو از دست میدم/اگر همه همکاری کنند خیلی سریع تر پیش میریم/بچه ها این همه گفتید موافقم پس چی شد؟؟؟؟؟این تاپیک گروهی هست /نه تکی یا 2 نفره

swan20

New member
خوب اخرهفته شدو بازم خبری نیست!!!من گزارش این هفته رو میدم!ولی اگه قرارباشه این تاپیک تک نفره باشه منم دیگه نمیام!:14:
کلیات میکروب شناسی رو خوندم ولی نرسیدم ساختمانش رو کامل تموم کنم(حالا که فک میکنم این حجم خیلی زیادبوده:smilies:)
بیوشیمی یه فصل خوندم (اب و الکترولیتها)
ایمونو ولی هنوز یه چند صفحه ای مونده که انشاا...امروز تموم میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا