ممنون .اما من این مطلب رو از روش قارچ شناسی پزشکی شهلا شادزی خوندمدوست عزیز که در رابطه با اکتینو مسیت ها یه حرف گفتین
اول خد مت شما سلام عرض می کنم روزتون به خیر
باید بگم اکتینو میست ها هیچ وقت طبقه بندی کاملی نداشتن و بهترین طبقه بندیشون در کتاب برجی هست که در صورت تمایل میتونید مطالعه کنید
اکتینو میست ها معمولا چندین دسته هستند که فکر می کنم بر ساس تولید ارترواسپور و خاصیت فرگمنتیشن طبقه بندی می شوند که در این میان اکتینو مسیت ها و استرپتومیست ها و نوکاردیو فرمها هر کدام در گروهی جداگانه جا می گیرند
خود نوکاردیو فرمها انهایی هستند که دارای خاصیت فراگمنتیشن بوده وچند دسته اند مهم ترین انها گروهی هند که در دیواره خود اسید مایکولیک دارند البته نوکاردیوفرمها هوازی هستند
استرپتو میست ها هوازی بوده و فراگمنتیشن ندارند
اکتینومیست ها بی هوازی اجباری یا بی هوازی اختیاری یا میکروائرفیل هستند و می توانند هر سه فرم را داشته باشند ولی در غالب موارد بی هوازی اجباری هستند و فراگمنتیشن ندارند
sallam khedmate dostan
ta diruz mikhastim bebinim in ghazie daneshgahe shabaneh chi mishe ke alan fahmidim az beinolmelali ham bishtar migiran
az in be bad digeh behtare ke biaim be soarate jedi dars bekhonim
ye tosie ham be bachehaye microbiology daram
albate ghasde tohin be kasio nadaram
khaheshan eine mojasame nabashin dars bekhonin va biain az in be bad gozaresh bedin digeh 3 roz ya 2 roz ye bar biain gozaresh bedin
intory hamangizeh ijad misheh
ham be soarte monsajem ba ham dars mikhonim
منم همینطور!!!اعصابم خیلی خرابه که چرا اینجوریم:13:میکی ها من نمیتونم بخونم...مشکل از چیه نمیدونم؟انگیزه م کم شده................
سلام به بچه های پر توان میکروب .من احساس کردم بعضی ها خیلی نا امید شدن گفتم بیام بهتون امید بدم.تا می تونین درس بخونین و مطمئن باشین قبول می شوید.منم اوایلش مایوس بودم ولی با تلاشی که کردم موفق شدم.
موفق باشید.
سوالات احتمالی میکروب برای رشته های مختلف در سال 92:
1) کلیه موارد زیر در مورد پروتئین A استافیلوکوکوس اورئوس صادق است، بجز:
الف) اثر کموتاکتیک ب) اثر تقویت کنندگی بر روی کمپلمان
ج) ضد فاگوسیتیک د) ایجاد آسیب در پلاکت ها
2) استفاده از ارلن غویی شکل جهت به دام انداختن میکروب ها و رد فرضیه تولید خودبخودی توسط کدام از دانشمندان اثبات شد؟
الف) پاستور ب) فانسیسکوردی ج) تیندال د) لیستر
3) کدام از باکتری های زیر به لحاظ فیلوژنتیکی و درصد c+G به اشرشیاکلی نزدیک ترند.
الف) لپتوسپیرا ب) شیگلا ج) یرسینیا د) کلبسیلا