مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Arina

New member
سلام بچه هامن ازروی اموزگارمیکرب میخونم به من بگیدجدولهاروچطوربخونم وایابایدهمه روحفظ کنم؟مرسی

sokot

New member
دوست عزیز که در رابطه با اکتینو مسیت ها یه حرف گفتین
اول خد مت شما سلام عرض می کنم روزتون به خیر
باید بگم اکتینو میست ها هیچ وقت طبقه بندی کاملی نداشتن و بهترین طبقه بندیشون در کتاب برجی هست که در صورت تمایل میتونید مطالعه کنید
اکتینو میست ها معمولا چندین دسته هستند که فکر می کنم بر ساس تولید ارترواسپور و خاصیت فرگمنتیشن طبقه بندی می شوند که در این میان اکتینو مسیت ها و استرپتومیست ها و نوکاردیو فرمها هر کدام در گروهی جداگانه جا می گیرند
خود نوکاردیو فرمها انهایی هستند که دارای خاصیت فراگمنتیشن بوده وچند دسته اند مهم ترین انها گروهی هند که در دیواره خود اسید مایکولیک دارند البته نوکاردیوفرمها هوازی هستند
استرپتو میست ها هوازی بوده و فراگمنتیشن ندارند
اکتینومیست ها بی هوازی اجباری یا بی هوازی اختیاری یا میکروائرفیل هستند و می توانند هر سه فرم را داشته باشند ولی در غالب موارد بی هوازی اجباری هستند و فراگمنتیشن ندارند
ممنون .اما من این مطلب رو از روش قارچ شناسی پزشکی شهلا شادزی خوندم

sokot

New member
sallam khedmate dostan
ta diruz mikhastim bebinim in ghazie daneshgahe shabaneh chi mishe ke alan fahmidim az beinolmelali ham bishtar migiran
az in be bad digeh behtare ke biaim be soarate jedi dars bekhonim
ye tosie ham be bachehaye microbiology daram
albate ghasde tohin be kasio nadaram
khaheshan eine mojasame nabashin dars bekhonin va biain az in be bad gozaresh bedin digeh 3 roz ya 2 roz ye bar biain gozaresh bedin
intory hamangizeh ijad misheh
ham be soarte monsajem ba ham dars mikhonim

میشه خواهش کنم فارسی بنویسین.البته فقط یه درخواسته دوست عزیز

@... zahra

New member
میکی ها من نمیتونم بخونم...مشکل از چیه نمیدونم؟انگیزه م کم شده................

swan20

New member
میکی ها من نمیتونم بخونم...مشکل از چیه نمیدونم؟انگیزه م کم شده................
منم همینطور!!!اعصابم خیلی خرابه که چرا اینجوریم:13:
روزی بیشتراز2ساعت نمیتونم درس بخونم!بعضی روزام که...:14:
شماها چیکار میکنین ؟ساعت مطالعتونو بگین شاید من یه ذره به خودم اومدم...

@... zahra

New member
ساعت مطالعه چه عرض کنم؟؟؟روزی یساعت وقت کنم شاهکاره............امتانای میان ترمم از یه طرف.......نمیرسونم بخونم.........:13:

آخرین ویرایش:

@... zahra

New member
راستی با ی مشاور حرفیدم...اولش گفت امید داشته باش...ولی بعدش گفت بزار کنارنمیرسونی اینجوری پیش بری...ریختم بهم...مشاوره داریم ما:smiliess (13):

Arina

New member
سلام متاسفانه منم علاوه برمیان ترمهامبسیارسخت سرماخوردم که باعث شده کلاازدرس خوندن بیفتم

bacillus.bs

New member
بچه ها خواهش می کنم/ چند وقته تو هر تاپیکی میرم دو نفر همش دارند با هم بحث می کنند یا دعوا این جوری اعصاب خودتون و بقیه به هم میریزه و از موضوع اصلی دور میشیم
پس از امروز یه روز جدید را شروع می کنیم چون بعد از اطلاعیه تکلیف همتون مشخص شد
بحث های بی خودی را بریزید دور و به هدفتون فکر کنید
درمورد درس نخوندنتونم به خاطر اینه که تنبلید
این جا تاپیک گزارش تنبلی نیستاااااااااااااااا هر چی خوندید همونو بگید

sokot

New member
من تو تعطیلات باسیل های گرم مثبت فاقد اسپور رو خوندم البته چند صفحه اش موند به افتخار خودمو خودتووووووون:هوراااااا:thumbsupsmileyanim:

melodic_m68

New member
سلام به بچه های پر توان میکروب .من احساس کردم بعضی ها خیلی نا امید شدن گفتم بیام بهتون امید بدم.تا می تونین درس بخونین و مطمئن باشین قبول می شوید.منم اوایلش مایوس بودم ولی با تلاشی که کردم موفق شدم.
موفق باشید.

sokot

New member
سلام به بچه های پر توان میکروب .من احساس کردم بعضی ها خیلی نا امید شدن گفتم بیام بهتون امید بدم.تا می تونین درس بخونین و مطمئن باشین قبول می شوید.منم اوایلش مایوس بودم ولی با تلاشی که کردم موفق شدم.
موفق باشید.

ممنون ملودیک از انرژی که دادی.عالی بود

az_sa_ja

New member
جواب 1)ب
جواب2)الف
جواب 3)ب
سوالات احتمالی میکروب برای رشته های مختلف در سال 92:
1) کلیه موارد زیر در مورد پروتئین A استافیلوکوکوس اورئوس صادق است، بجز:
الف) اثر کموتاکتیک ب) اثر تقویت کنندگی بر روی کمپلمان
ج) ضد فاگوسیتیک د) ایجاد آسیب در پلاکت ها
2) استفاده از ارلن غویی شکل جهت به دام انداختن میکروب ها و رد فرضیه تولید خودبخودی توسط کدام از دانشمندان اثبات شد؟
الف) پاستور ب) فانسیسکوردی ج) تیندال د) لیستر
3) کدام از باکتری های زیر به لحاظ فیلوژنتیکی و درصد c+G به اشرشیاکلی نزدیک ترند.
الف) لپتوسپیرا ب) شیگلا ج) یرسینیا د) کلبسیلا

bacillus.bs

New member
فقط نگو بخونید بگو چه جوری بخونیم بگو خودت چه جوری خوندی چه ساعتی بیدار میشدی و می خوابیدی که ایجاد انگیزه بشه

bacillus.bs

New member
بچه ها از این به بعد سوالات داخل تاپیک سوالات طلایی باکتری شناسی نوشته میشه برید اونجا و به سوالات جواب بدید می خوایم با هم پیش بریم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا