مطالعه ی گروهی ارشد(( هماتولوژی )) 93-94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

gostantanie

New member
سلام
ببخشیدا اینو میگم ولی شما چرا انقد به این چیزا اهمیت میدین؟؟؟؟؟؟
منبع جدبد معرفی کردن که کردن.مطلب یکیه مولفا فرق دارن.من که اصلا نگران این چیزا نیستم.شماها هم نباشین.
هر منبعی که دارین همونو خوب بخونین.تمام

hamid_lm

New member
سلام
ببخشیدا اینو میگم ولی شما چرا انقد به این چیزا اهمیت میدین؟؟؟؟؟؟
منبع جدبد معرفی کردن که کردن.مطلب یکیه مولفا فرق دارن.من که اصلا نگران این چیزا نیستم.شماها هم نباشین.
هر منبعی که دارین همونو خوب بخونین.تمام

dige shoma ham kheili relaxiiiiiii:65d6a5d6s: har manbaie darin khub bekhunin harfe dorosti nist! baiad agahane khund az manabe dorost! tabarestai aslan nemishe khund ba un hajmesh vali emkan dare soalaie tu konkur bebini ke ta hala tu hich manbaie nadidii!!! in ham tu in borhe nakhodagah bara kasi ke hame energysho ru hadafesh gozashte baese negarani mishe khob! :33:

gostantanie

New member
dige shoma ham kheili relaxiiiiiii:65d6a5d6s: har manbaie darin khub bekhunin harfe dorosti nist! baiad agahane khund az manabe dorost! tabarestai aslan nemishe khund ba un hajmesh vali emkan dare soalaie tu konkur bebini ke ta hala tu hich manbaie nadidii!!! in ham tu in borhe nakhodagah bara kasi ke hame energysho ru hadafesh gozashte baese negarani mishe khob! :33:

کشف جدیدی اتفاق نیفته.کسی حرف جدیدم برا گفتن نداره.
من دو تا دیویدسون گرفتم با ترجمه های مختلف اصلا فرقی با هم ندارن.بیان فرق میکنه ولی مطلب یکیه.یکی سلیس و روان نوشته یکی سخت.همین.
سوالای هماتو سوالای وحشتناک و سخت نیستن فقط باید انقد بخونی که رو مطلب تسلط داشته باشی
بدون هیچگونه استرسی فقط بخونین.

شوکا88

New member
کشف جدیدی اتفاق نیفته.کسی حرف جدیدم برا گفتن نداره.
من دو تا دیویدسون گرفتم با ترجمه های مختلف اصلا فرقی با هم ندارن.بیان فرق میکنه ولی مطلب یکیه.یکی سلیس و روان نوشته یکی سخت.همین.
سوالای هماتو سوالای وحشتناک و سخت نیستن فقط باید انقد بخونی که رو مطلب تسلط داشته باشی
بدون هیچگونه استرسی فقط بخونین.

عزیزم اینطورم نیس منابع هیچ فرقی نداشته باشه هرچند من اصلا این منبع جدید ک معرفی شده ندیدم
الان هافبراند هنری و کتاب اصلی گل افشان دقیقا مطالبشون یکیه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینطورنیستاااااااااااااااااا
بازم بایدازچن نفربپرسیم ببینیم قضیه این کتتاب جدیده چیه

arezoo90

New member
طبرستااااااااااااااااااااااااااانی:14:
اونم جزء منابع شده خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
بچه ها دیدین کتاب طبرستانی رو از اون کتاباس:smilies-azardl (181 باید یکی کمک کنه بازش کنی ((((((((((((:)
دوستان همون منابع خودتونو خوب بخونین :)
اینا هر روز یه خواب میبینن عجب ادمایی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا:sad:

maxin

Well-known member
این کتاب خون شناسی دکتر طبرستانی که تو منابع هست...من تا حالا بهش دقت نکرده بودم...فکر میکردم منابع فقط همون هنری و هافبرانده:riz481:
مهنا کجا طبرستانی تو منابع هست من ک تو دفترچه ندیدم میشه بگی کجا دیدی این مطلبو گفته؟؟؟؟؟؟؟؟

maxin

Well-known member
طبرستااااااااااااااااااااااااااانی:14:
اونم جزء منابع شده خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
بچه ها دیدین کتاب طبرستانی رو از اون کتاباس:smilies-azardl (181 باید یکی کمک کنه بازش کنی ((((((((((((:)
دوستان همون منابع خودتونو خوب بخونین :)
اینا هر روز یه خواب میبینن عجب ادمایی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا:sad:
اینا ینی کی الان آرزو؟؟؟؟؟

victoria-m

New member
ایمونوهماتو برام سخته...خیلی کند پیش میرم :|

مهنا جان ممنون بابت راهنمایی در مورد زیست.
اینکه ایمونوهماتو رو کند پیش میرین یه پیشنهاد دارم یه کتب ساده تر رو اول شروع کنین مثل کتاب دکتر پورفتح الله که عالیه تو توضیح دادن.
شما رشته تون علوم آزمایشگاهی؟

mohana

Well-known member
مهنا جان ممنون بابت راهنمایی در مورد زیست.
اینکه ایمونوهماتو رو کند پیش میرین یه پیشنهاد دارم یه کتب ساده تر رو اول شروع کنین مثل کتاب دکتر پورفتح الله که عالیه تو توضیح دادن.
شما رشته تون علوم آزمایشگاهی؟

آهان...خیلی ممنونم...بله علوم آزمایشگاهی هستم..

gostantanie

New member
ببدن بچه ها سوالات هماتو رو نمیشه بیشتر از 80 درصد جواب داد.
یه سری سوالا هستن ک اصلا نمیشه جواب داد.نه اینکه خارج از منابع باشه.نه.قلق دارن ک فقط با خوندن نمیشه جواب داد.
اگ یکی رو دیویدسون تسلط داشته باشه میتونه اون 80 درصد رو جواب بده.
پس بچسبین به اون 80 درصد.
در جواب شوکای عزیز باید بگم ک هاف براند یه کتاب مکمل.یه کتاب خلاصه ست و اصلا جز منبع اصلی نیست.نخوندی هم مهم نیست.من خودم این کتاب رو خوندم گذاشتمش کنار و دیگه سمتش نمیرم.
منبع اصلی دیویدسون.وقتتونو با بقیه کتابا تلف نکنین.
دیگ از من گفتن بود.بعدا نگین چرا نگفتی.:13::dadad4:

hamid_lm

New member
اسم کاملش همون مفاهیم پایه و کاربردی ایمونوهماتولوژی هستش با ترجمه دکتر پورفتح الله. البنه این کتاب برا انتشارات سازمان انتقال خون .

alie in ketabi ke victoria goft manam daramesh kheili ravoono sade va delchasb tozih dade age [eyda kardiii hatman bekhunesh

hamid_lm

New member
man kolllaaaan immunohemato ro az 15 bahman be baad mikhunam :4d564ad6::4d564ad6:felan ru baghie fasla baiad kar konam

mohana

Well-known member
ممنون همکارای خوبم:)
اومدم اسم کتاب رو سرچ کنم چند مدل اومد...بی زحمت بگین جلدش چه مدلیه :) ممنونم

maxin

Well-known member
computer-face.jpg
بچها میدونید طبرستانی هم جزو منابع شده؟؟؟5000صفحست!!!!!!
angry-derp.jpg
cereal-guy-3.jpg
rage.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا