مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kolouche

New member
آرررر ه..... آقا احسان خوبه شما هستید ک ی حرفی بزنین...
اون جد محترم ک یا دار فانی رو وداع گفته شکر خدا :applause: یا هم که دوباره داره واسه ما مامان بزرگ تدارک میبینه..... آسمونم ک یا رفته مراقب اون باشه یا دنبال اون بچه های دیگست.... اونام غیبن خب.... :sdasdasd:

شقایق71

New member
نه بابا من زبانم اتفاقاً خیلی هم ضعیـفه، فقط یکم علاقه دارم به زبان، همین!! :auizz3ffy9vla57584x

اخه داشتم درباره رشته ایمونو مطالعه میکردم برخوردم به یه تاپیک دیگه که شما وقتی ترم7بودی اونجا نظر داده بودی.آخی چه قدر زود گذشت چه دورانی بود انگار همین دیروز بود مادر!خلاصه گفته بودین که زبانتون حرف نداره گرامرو لغتش عالیه منم که کلی ترجمه رو دستم باد کرده هرکی بیاد دم دستم براش نقشه های شوم میکشم که یه دوتا برگه ها رو بدم دستش که انگاری نتیجه نداد:((((

شقایق71

New member
اون جد محترم ک یا دار فانی رو وداع گفته شکر خدا :applause: یا هم که دوباره داره واسه ما مامان بزرگ تدارک میبینه..... آسمونم ک یا رفته مراقب اون باشه یا دنبال اون بچه های دیگست.... اونام غیبن خب.... :sdasdasd:

کلوچه گردویی؟مادر نشنیدم گفتی آرههه؟!یعنی میخوای بگی آرررره؟یعنی میخوای ترجمه کنی؟پیرشی مادر بیا بیا یه دوتا برگه بهت بدم بیل قربون چشا ریزقولیت

- - - Updated - - -

کلوچه گردویی؟مادر نشنیدم گفتی آرههه؟!یعنی میخوای بگی آرررره؟یعنی میخوای ترجمه کنی؟پیرشی مادر بیا بیا یه دوتا برگه بهت بدم بیل قربون چشا ریزقولیت

eeeeeeehsan

New member
اخه داشتم درباره رشته ایمونو مطالعه میکردم برخوردم به یه تاپیک دیگه که شما وقتی ترم7بودی اونجا نظر داده بودی.آخی چه قدر زود گذشت چه دورانی بود انگار همین دیروز بود مادر!خلاصه گفته بودین که زبانتون حرف نداره گرامرو لغتش عالیه منم که کلی ترجمه رو دستم باد کرده هرکی بیاد دم دستم براش نقشه های شوم میکشم که یه دوتا برگه ها رو بدم دستش که انگاری نتیجه نداد:((((

آره ه ه ه یادش بخیـر...
نه من چون دایره لغاتم قوی نیست میگم ضعیفم، وگرنه گرامر اینا رو حالیمه.
احتـمالاً اون موقع هم جوگیـر بودم اون حرف رو زدم :whistle:

دو صفـحه رو انصافاً حسش نیست، یه صفحـش که سختته رو بده واست ردیفش می کنم... گـور بابا ضرر تایپش هم می کنم! :28:

eeeeeeehsan

New member

بچـه ها احتمالاً هرکدوم درگیرن، یا شایدم دارن خـر میزنن معلوم نیست، بعد کنکور معلوم میشه!!!! :New (6):

همین که خودت هستی کولوچه خـودش کلی گرما میده به فروم :rose:

شقایق71

New member
آره ه ه ه یادش بخیـر...
نه من چون دایره لغاتم قوی نیست میگم ضعیفم، وگرنه گرامر اینا رو حالیمه.
احتـمالاً اون موقع هم جوگیـر بودم اون حرف رو زدم :whistle:

دو صفـحه رو انصافاً حسش نیست، یه صفحـش که سختته رو بده واست ردیفش می کنم... گـور بابا ضرر تایپش هم می کنم! :28:
جدی میگی اقا احسان؟!!!واقعنی؟!راس راسکی؟!اذیت نمیشین؟وقتتونو خیلی نمیگیره؟یه نصفه صفحه بدم؟چون نوشته هاش ریزه.درباره ارتریت روماتویید.چطوری بفرستم خب؟!

eeeeeeehsan

New member
سلام والا ديروز که نبودى,نه نميبينم,چطور؟

نه اتفاقاً دیروز تو خونه بودم و سر میزدم، ولی خب هیچکی نبـود منم فقط یه دونه عکس گذاشتم.

همینطوری، سریال خیلی قشنگـیه. گفتم اگه میبینی آهنگاش رو واست بفرستم. :smiliess (8):

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
پس من چی؟سرما میده به فروم؟:(((

جدی میگی اقا احسان؟!!!واقعنی؟!راس راسکی؟!اذیت نمیشین؟وقتتونو خیلی نمیگیره؟یه نصفه صفحه بدم؟چون نوشته هاش ریزه.درباره ارتریت روماتویید.چطوری بفرستم خب؟!

نه بابا اینا چه حرفیه، شما خورشیـد فرومی :rose:

عب نداره همون یه صفحه رو بفرست. اگه فایل PDFش رو داری که عالیه آپلودش کن واسم، اگر برگه کاغذه یه عکس ازش بگیر آپلود کن واسم.
میری تو این سایت uplooder.net اون سمت راست روی "آپلود عکس" کلیک می کنی، بعد عکست رو آپلود می کنی و لینکش رو واسم میفرستی.
اگه توضیحات مفصلتر نیاز داشتی بم بگو بیشتر توضیح بدم.

شقایق71

New member
نه بابا اینا چه حرفیه، شما خورشیـد فرومی :rose:

عب نداره همون یه صفحه رو بفرست. اگه فایل PDFش رو داری که عالیه آپلودش کن واسم، اگر برگه کاغذه یه عکس ازش بگیر آپلود کن واسم.
میری تو این سایت uplooder.net اون سمت راست روی "آپلود عکس" کلیک می کنی، بعد عکست رو آپلود می کنی و لینکش رو واسم میفرستی.
اگه توضیحات مفصلتر نیاز داشتی بم بگو بیشتر توضیح بدم.
شما لطف دارین.منpdfکل مقالشو دارم منتها الان با گوشی میام و اون توی سیستمه.عکس نصف صفحه رو فرستادم اسونیو سختیشم نمیدونم درهرصورت خیلی شرمنده میکنید امیدوارم به هرانچه ارزو دارید برسید.

eeeeeeehsan

New member
شما لطف دارین.منpdfکل مقالشو دارم منتها الان با گوشی میام و اون توی سیستمه.عکس نصف صفحه رو فرستادم اسونیو سختیشم نمیدونم درهرصورت خیلی شرمنده میکنید امیدوارم به هرانچه ارزو دارید برسید.

دریافت شد.

خواهش می کنم اینا چه حرفیه. :rose:

kolouche

New member

- - - Updated - - -

ای مادر بو قوربانت... جان جدت مو ر ب گریه ننداز دگه....:5:

راستی تو نتیجه گرفتی چ رشته ای بری؟

kolouche

New member
بچـه ها احتمالاً هرکدوم درگیرن، یا شایدم دارن خـر میزنن معلوم نیست، بعد کنکور معلوم میشه!!!!

همین که خودت هستی کولوچه خـودش کلی گرما میده به فروم :

eee... ممنون آقا احسان.... لطف دارید....:rose:
آره معلوم نیس چیکا میکنن اینا....

بچه ها ولی از اول خرداد ی جورایی ب معنای واقعی باد بریم تو فازه خر زدن و این برنامه ها.... لعنتی همه درسا حفظیه.... باید ی دور بزنیم هر چی خوندیم.... بعد اگه ی سوال اومد ازون قسمتایی ک خونده بودیم و خدا نکرده یادمون نمیومد خیلی حال گیریه.... :sad:
البته ب نظرم اینکه یادمون نیاد طبیعیه..... :whistle:

شقایق71

New member

تی بلا دختر چرا گریه؟؟؟؟چیه میخوای بگی چشمات درشتن؟با این شکلکه؟؟
نه والا حالا که ما عزممونو جزم کرده بودیم بریم ایمونو درسا ژنتیکم در عین سختی یجورایی داره شیرین میزنه!!!موندم سر دوراهی

- - - Updated - - -

نه والا حالا که ما عزممونو جزم کرده بودیم بریم ایمونو درسا ژنتیکم در عین سختی یجورایی داره شیرین میزنه!!!موندم سر دوراهی

kolouche

New member

:25r30wi: ..... آرررررره....

هر دوش رشته های خوبین.... در واقع اصا رشته بد نداریم.... هر چی عشقته برو.....

آسمون

New member
سلام نوه های گلم
خوبین همگی؟چه خبرا؟
کلوچه تا مارو یتیم نکنی دس از سر این جد برنمیداریا!!!بابا یه زبونم لالی چیزی...ناسلامتی بزرگ خاندانه ها

شقایق71

New member
سریچهارم لغات مهم 504:
مخالفت کردن،مقاومت کردن=resist
به مبارزه طلبیدن=challenge
بهتربودن،برتری داشتن=excel
زنانه،مونث=feminine
مردانه،مذکر=masculine
خیلی ترساندن،ترسیدن=dread
تهدید=menance
دست کم گرفتن=understimate
متعدد و بسیار زیاد=numerous
شواهد،مدارک=evidence
مجرد،تنها،انفرادی=solitary

آسمون

New member
پدربالاسربچه ها نباشه همینه دیگه...دیگه بچه ها ازآدم حساب نمیبرن...بازم همین شما چن نفر نااهل نشدین جای شکرش باقیه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا