eeeeeeehsan
New member
شنیدم بعضیا زبانشون خیلییی خوبه.....کار ترجمه هم میگیرین جناب زبان دان؟؛))
نه بابا من زبانم اتفاقاً خیلی هم ضعیـفه، فقط یکم علاقه دارم به زبان، همین!! :auizz3ffy9vla57584x
شنیدم بعضیا زبانشون خیلییی خوبه.....کار ترجمه هم میگیرین جناب زبان دان؟؛))
نه بابا من زبانم اتفاقاً خیلی هم ضعیـفه، فقط یکم علاقه دارم به زبان، همین!! :auizz3ffy9vla57584x
آرررر ه..... آقا احسان خوبه شما هستید ک ی حرفی بزنین...
اون جد محترم ک یا دار فانی رو وداع گفته شکر خدا :applause: یا هم که دوباره داره واسه ما مامان بزرگ تدارک میبینه..... آسمونم ک یا رفته مراقب اون باشه یا دنبال اون بچه های دیگست.... اونام غیبن خب.... :sdasdasd:
اون جد محترم ک یا دار فانی رو وداع گفته شکر خدا :applause: یا هم که دوباره داره واسه ما مامان بزرگ تدارک میبینه..... آسمونم ک یا رفته مراقب اون باشه یا دنبال اون بچه های دیگست.... اونام غیبن خب.... :sdasdasd:
اخه داشتم درباره رشته ایمونو مطالعه میکردم برخوردم به یه تاپیک دیگه که شما وقتی ترم7بودی اونجا نظر داده بودی.آخی چه قدر زود گذشت چه دورانی بود انگار همین دیروز بود مادر!خلاصه گفته بودین که زبانتون حرف نداره گرامرو لغتش عالیه منم که کلی ترجمه رو دستم باد کرده هرکی بیاد دم دستم براش نقشه های شوم میکشم که یه دوتا برگه ها رو بدم دستش که انگاری نتیجه نداد(((
بچـه ها احتمالاً هرکدوم درگیرن، یا شایدم دارن خـر میزنن معلوم نیست، بعد کنکور معلوم میشه!!!! :New (6):
همین که خودت هستی کولوچه خـودش کلی گرما میده به فروم :rose:
جدی میگی اقا احسان؟!!!واقعنی؟!راس راسکی؟!اذیت نمیشین؟وقتتونو خیلی نمیگیره؟یه نصفه صفحه بدم؟چون نوشته هاش ریزه.درباره ارتریت روماتویید.چطوری بفرستم خب؟!آره ه ه ه یادش بخیـر...
نه من چون دایره لغاتم قوی نیست میگم ضعیفم، وگرنه گرامر اینا رو حالیمه.
احتـمالاً اون موقع هم جوگیـر بودم اون حرف رو زدم
دو صفـحه رو انصافاً حسش نیست، یه صفحـش که سختته رو بده واست ردیفش می کنم... گـور بابا ضرر تایپش هم می کنم! :28:
والا نهال جان ما هستـیم، بقیـه نیستند. :65d6a5d6s:
نهال سریال بازی تاج و تخت (Game of Thrones) رو میبینی؟
سلام والا ديروز که نبودى,نه نميبينم,چطور؟
پس من چی؟سرما میده به فروم؟((
جدی میگی اقا احسان؟!!!واقعنی؟!راس راسکی؟!اذیت نمیشین؟وقتتونو خیلی نمیگیره؟یه نصفه صفحه بدم؟چون نوشته هاش ریزه.درباره ارتریت روماتویید.چطوری بفرستم خب؟!
شما لطف دارین.منpdfکل مقالشو دارم منتها الان با گوشی میام و اون توی سیستمه.عکس نصف صفحه رو فرستادم اسونیو سختیشم نمیدونم درهرصورت خیلی شرمنده میکنید امیدوارم به هرانچه ارزو دارید برسید.نه بابا اینا چه حرفیه، شما خورشیـد فرومی :rose:
عب نداره همون یه صفحه رو بفرست. اگه فایل PDFش رو داری که عالیه آپلودش کن واسم، اگر برگه کاغذه یه عکس ازش بگیر آپلود کن واسم.
میری تو این سایت uplooder.net اون سمت راست روی "آپلود عکس" کلیک می کنی، بعد عکست رو آپلود می کنی و لینکش رو واسم میفرستی.
اگه توضیحات مفصلتر نیاز داشتی بم بگو بیشتر توضیح بدم.
شما لطف دارین.منpdfکل مقالشو دارم منتها الان با گوشی میام و اون توی سیستمه.عکس نصف صفحه رو فرستادم اسونیو سختیشم نمیدونم درهرصورت خیلی شرمنده میکنید امیدوارم به هرانچه ارزو دارید برسید.
کلوچه گردویی؟مادر نشنیدم گفتی آرههه؟!یعنی میخوای بگی آرررره؟یعنی میخوای ترجمه کنی؟پیرشی مادر بیا بیا یه دوتا برگه بهت بدم بیل قربون چشا ریزقولیت
- - - Updated - - -
کلوچه گردویی؟مادر نشنیدم گفتی آرههه؟!یعنی میخوای بگی آرررره؟یعنی میخوای ترجمه کنی؟پیرشی مادر بیا بیا یه دوتا برگه بهت بدم بیل قربون چشا ریزقولیت
بچـه ها احتمالاً هرکدوم درگیرن، یا شایدم دارن خـر میزنن معلوم نیست، بعد کنکور معلوم میشه!!!!
همین که خودت هستی کولوچه خـودش کلی گرما میده به فروم :
تی بلا دختر چرا گریه؟؟؟؟چیه میخوای بگی چشمات درشتن؟با این شکلکه؟؟ای مادر بو قوربانت... جان جدت مو ر ب گریه ننداز دگه....:5:
راستی تو نتیجه گرفتی چ رشته ای بری؟
تی بلا دختر چرا گریه؟؟؟؟چیه میخوای بگی چشمات درشتن؟با این شکلکه؟؟ای مادر بو قوربانت... جان جدت مو ر ب گریه ننداز دگه....:5:
راستی تو نتیجه گرفتی چ رشته ای بری؟
تی بلا دختر چرا گریه؟؟؟؟چیه میخوای بگی چشمات درشتن؟با این شکلکه؟؟
نه والا حالا که ما عزممونو جزم کرده بودیم بریم ایمونو درسا ژنتیکم در عین سختی یجورایی داره شیرین میزنه!!!موندم سر دوراهی