ممنون رفیق
یه سوال دیگه، اینا رو چه حساب گفتند که تست های مهمی هست و احتمال اینکه تو کنکور بیاد زیاده؟ اون آقای دکتری که این تست ها رو تهیه کردن خودشون جزو طراحان سوالند؟
الان مثلا بحث رو علمى کردى؟
آقایون و خانوم ها؟من هرچی گفتم محض شوخی و خنده بودا...آقاوسام وآقا احسان هردو ازبچه های گل تاپیک هسن و من نسبت به هردوشون ارادت دارم...همینطورنسبت به همه نوه های گلم...هیچ جا جمعی اینقدخوب وخاکی ندیدم توانجمن...انشالله همه موفق وسربلندباشین و باقبولی توکنکور یه خاطره خوب بسازیم باهم...
بازم تاکیدمیکنم نه دخترام ترشیدن نه پسرام نا اهلن...تاحالاهم واسه هیچکدوم خاسگاری نرفتم!پاشونم کج نذاشتن...اهل روزه و نماز...اصن هرچى بگم کم گفتم ازبچه هام..خداحفظشون کنه واسم...یه وق تعریف ازخودنباشه ها!ماشالله یکی ازیکی گل تر!البته تک وتوک ناخالصی هم دارن واز دسم در رفتن...این نهال وصباهم که یک شب درمیون خونه نیسن...سردرس وکتابن ها...یاهم که مریض میشن...
مدیونین اگه فک کرده باشین دارم تبلیغ میکنم بچه هامو...خالشون شاهده والا...خدایاشکرت...
آره منم میخواستم حرف نهالو بزنم... منم واقعا هلاک همین علمی حرف زدن احسانم.... :applause:
نهال جون بخاطراسترس سیستم ایمنی بدنت تضعیف شده...سعی کن خودتوتقویت کنی وبیخیال باشی
بچه هانظرتون چیه هرکی حال داشت یکی دوتانکته برارفع اسپم ازخودش درکنه!!!!
کنار مزه پرونی شوخیامون یه نکته ازهردرسی خاسیم بگیم.یکی هم لطف کنه اون سوالای باکتری که یکی ازبچه هاگف رولینک کنه اینجا...دستت دردنکنه آقا احسان!
بچه ها این سوالات رو داخل سایت irmed.ir به نام سوالات احتمالی کننکور 93 گذاشته بودند که دانلود کردم گفتم شما هم ببینید 50 تا سوال توی 2 آزمون با پاسخ تشریحی گذاشته یه ذره سخت بود ولی از همون منابع خودمون تهیه شده است جالبه!! بقیه اش رو از همون سایت دانلود کنید
1) همه دانشمندان زیر تولید خودبخودی (spontaneous generation) را قبول داشتند، بجز:
الف) Aristotle ب) Spalanzanii
ج) Virgil د) Samson
2) کدام از باکتری های زیر دارای کمترین درصد C+G را نسبت به سایر باکتری ها دارند؟
الف) Mycobacterium tuberculosis ب)Corynebacterium diphtheria
ج) Clostridium perfringenes د) Klebsiella pneumonia
3) در باکتری اشرشیاکلی، الیگوساکاریدهای مشتق از غشا (MDO) در چه شرایطی تولید می شوند؟
الف) کاهش فشار اکسیژن ب) کاهش فشار اسمزی
ج) افزایش فشار اکسیژن د) افزایش فشار اسمزی
4) در همه شرایط زیر زنجیره های کوتاه تری از آنتی ژن O ساخته می شود، بجز :
الف) pH بالا ب) حرارت بالا
ج) افزایش نمک محیط د) کاهش فسفات و منیزیم محیط
:25r30wi: خـب چیکار کنم من؟! :mad_majidonline: اینا رو میـذارم که یخورده اینجا کمتر شکل خونه ارواح بشه!
شما که همتـون یه دور خوندین باید بیاین بحث علمی راه بندازین، به قول آسمون یکی دوتا نکته ای سوالی چیزی مطرح کنید همه استفاده کنن خب، مـن فعلن وسـعم در همین حده..
وسام؟تو ساعت چن آزمون دادی؟پسرجان بذار برگه پاسخنامه ارسال بشه تهران بعد!من تازه ازسرجلسه بلندشدم!البته اینقد سطح سوالات ساده بودکه رتبم 1میشه شک نکن!
من سناهم شرکت کردم فردا هم آزمون دارم بازم.درصدام رو حساب کردم میگم