مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آسمون

New member
یه بنده خدایی واسه من دردودل کرده ...سه بارشکست عشقی خورده...دلم براش کباب شد...هی نمیخام اسمشوبیارم اما انگارنمیشه!
بگمممم؟

- - - Updated - - -

یه بنده خدایی واسه من دردودل کرده ...سه بارشکست عشقی خورده...دلم براش کباب شد...هی نمیخام اسمشوبیارم اما انگارنمیشه!
بگمممم؟

آسمون

New member
آقاوسام؟دستت دردنکنه که دوسالی که دبستان درجازدم رو حساب نکردی!آبروداری کردی! منم درباره اون ماجرا...چیزی نمیگم به کسی...بجان خودت اگه لوبدم چن بار رفتی خاسگاری جواب ردشنیدی...

eeeeeeehsan

New member
بگمممم؟

آقاوسام؟دستت دردنکنه که دوسالی که دبستان درجازدم رو حساب نکردی!آبروداری کردی! منم درباره اون ماجرا...چیزی نمیگم به کسی...بجان خودت اگه لوبدم چن بار رفتی خاسگاری جواب ردشنیدی...

:25r30wi::25r30wi:

وسـااااااام؟؟؟ :smiliess (15): دم پیری و معرکه گیری؟؟!!.... حالا خاستگاری کی رفته بودی کلک؟!! :smiliess (3):

f70i

New member
خیلی ممنون آسمون جان شما استاد خوبی میشید این سوال من بود

f70i

New member
این بود اون سوال :
سلام دوستای خوب بازم با سوالام اومدم البته من یه تحلیل کردم ببینید درسته تو بیماریهای خود ایمنی tهای مهاری کم شده عرضه به th1 هست و th2 کمتر مطرح میشه این وسط tctl ها چه نقشی رو دارن ؟ به نظرم کم میشن
آخه این جمله رو تو کتاب بیوشیمی خوندم نمیتونم اینو به اون بچسبونم لکوترین b4 از طریق مهار لنفوسیت های cd4و تحریک تکثیر لنفوسیت های سرکوبگر cd8 سیستم ایمنی را تضعیف میکند میشه اینو بصورت روان بهم توضیح بدین
ممنون از کمکتون :rose: البته اگه تحلیل های خودتون در مورد بیماریهای خود ایمنی هم باشه چه بهتر

kolouche

New member
خانما آقایون
خودتون شاهدید که من اسم نیاوردم
خودش، خودش رو لو داد
بله کلوچه خانم 30 سال سن دارن
ماشالله، چه خوب موندی دختزم اصلا بهت نمیاد:thanks:
آقا من شاهد دارم...

آخ تو چرا نمیمیری؟؟؟؟ :sdasdasd:
واااااای آسمون جون این جدمون ملوم نیس چقدر کج و کوله ست ک بهش زن نمیدادن.... من ک میگم ما از نسل این نیستیم..... :smilies-azardl (113

saghder

New member
این که نخونی و بری سر جلسه تضمین میکنم که اگر از این تست ها بیاد نتونی بزنی ولی اگر بزنی تست ها شو احتمال داره که بیاد و احتمال داره که نیاد ولی اینجوری که نخونی و نزنی به نفع اونایی است که دانلود کردند و شاید چندتا تست جلوتر باشند برای من که فرقی نمیکنه ... نزن

آسمون

New member
F70عزیز
ماشالله به این تجزیه تحلیل
راستش من اصلاچنین تحلیلی نداشتم به خودایمنی...که بخام انواع تی هلپرهاروبررسی کنم.فقط تو هربیماری حساب کردم که تی سل موثره یابی سل...اما اینوکه تی مهاری کم میشه قبول دارم.بازم اگه بیشترتوضیح بدی شایدمتوجه منظورت بشم.
درموردحرف دومت هم واضحه که تکثیر تی سرکوبگر باعث کاهش پاسخ تی هلپرهامیشه...وتضعیف ایمنی به دنبالش...
یه توصیه بکنم؟به عنوان ننه بزرگ...
اینقد مباحث روبراخودت پیچیده نکن گلم...تحلیل این مطالب روبذارانشالله ازاستادای ارشدمیپرسیم.الان این دیدوسیع و عمقی شما باعث میشه سوالای ساده روبراخودت خىلی سخت کنی درحالی که طراح سوال یه نکته ساده مد نظرش هس.قصد جسارت ندارما این بلاسرم اومده که دارم به شما میگم

- - - Updated - - -

F70عزیز
راستش من اصلاچنین تحلیلی نداشتم به خودایمنی...که بخام انواع تی هلپرهاروبررسی کنم.فقط تو هربیماری حساب کردم که تی سل موثره یابی سل...اما اینوکه تی مهاری کم میشه قبول دارم.بازم اگه بیشترتوضیح بدی شایدمتوجه منظورت بشم.
درموردحرف دومت هم واضحه که تکثیر تی سرکوبگر باعث کاهش پاسخ تی هلپرهامیشه...وتضعیف ایمنی به دنبالش...
اینقد مباحث روبراخودت پیچیده نکن گلم...تحلیل این مطالب روبذارانشالله ازاستادای ارشدمیپرسیم.الان این دیدوسیع و عمقی شما باعث میشه سوالای ساده روبراخودت خىلی سخت کنی درحالی که طراح سوال یه نکته ساده مد نظرش هس.قصد جسارت ندارما این بلاسرم اومده که دارم به شما میگم

eeeeeeehsan

New member
این که نخونی و بری سر جلسه تضمین میکنم که اگر از این تست ها بیاد نتونی بزنی ولی اگر بزنی تست ها شو احتمال داره که بیاد و احتمال داره که نیاد ولی اینجوری که نخونی و نزنی به نفع اونایی است که دانلود کردند و شاید چندتا تست جلوتر باشند برای من که فرقی نمیکنه ... نزن

ممنون رفیق

یه سوال دیگه، اینا رو چه حساب گفتند که تست های مهمی هست و احتمال اینکه تو کنکور بیاد زیاده؟ اون آقای دکتری که این تست ها رو تهیه کردن خودشون جزو طراحان سوالند؟

eeeeeeehsan

New member
F70عزیز

منم دقیقاً موافقم، ما باید ساده بخونیم تا اینکه بخوایم اینقدر کنکور رو واسه خودمون سختش کنیم. ساده بخونیم ولی چون درس اصلیمونه نکات ریزش رو هم بخونیم.

آسمون

New member
آقا آقا چند نفر به یکنفر؟؟؟؟؟؟؟

:mad_majidonline::mad_majidonline::mad_majidonline:

همین من یک نفر واسش بسم بچه ها گناه داره نه که سنش زیاده سکته ناقص میزنه میمونه رودسمون شماهم که سربه هوا مجبورم خودم مراقبش باشم...آقا احسان شماحداقل طرف وسام باش....نگران نباش درباره شما سعی میکنم رازدارخوبی باشم!آلبت فقط سعی میکنم...
بایدتلافی دیشبوسرت دربیاریم بعد آتش بس میدم!

f70i

New member
ممنون آسمون جان خب من فکر میکردم اینجوری میدن نه اینکه من وقت نمیکنم تست بزنم واسه همین گفتم پس باید دقیق بخونم ممنون از دلگرمیتون

marlik

New member
بچه ها بیاین آشتی کنیم با وسام واحسان .بچه های خوبین.حالا 1اشتباهی کردن.خودشونم متوجه شدن.روشون نمیشه بگن.مگه نه احسان و وسام؟من آشتیم بخشیدمشون.ابجی اسمونمم که آشتیه میدونم رو ابجییشو زمین نمیندازه.;-):)آبجی آسمون؟حسابی گوشمالیشون دادیم بسه دیگه گناه دارن به قول خودت وسام سکته ناقص میزنه ها.احسان هم جوون سرخورده میشه فکر جامعه هم باش.اتش بس بقیه دخترای گل .جد وداداشتون هستن بخشیدشون دیگه.;-);-);-):):)

آخرین ویرایش:

kolouche

New member
آره منم با بچه ها موافقم..... ینی بضی وقتا انقدردنبال تجزیه و تحلیل و عمقی درک کردن مطلب میگردیم ک اصا توجهی ب کلیت مطلب نمیکنیم.... من خودم اول ک شروع کردم ب خوندن همینجوری بودم......مثلا زیست.... کل سیستم و آنزیمای مثلا رونویسی رو مث بلبل بلدی بگی.... بعد سوال میده کدومش مال یوکاریوته کدومش مال پروکاریوت... اون موقع من: :5:
حرص آدم درمیاد....

بچه ها امیدوارم همهگیمون ب اون چیزی ک میخوایم و ب صلاحمونه برسیم.... :heart:

eeeeeeehsan

New member
مرسی بچه ها، بسـی خوش گذشت.

آسمون و مارلیک هم مرسی ازتون، چشـم هرچی شما بگین :rose:

بچه ها بیـاین یکم بحث ها رو علمی ترش کنیم که نگن اینجـا شده چت باکس.

این صبـا و نهال چرا نیستن؟؟ صبـا هست ولی اینویزیبله!! :New (6):

eeeeeeehsan

New member
ماﺷﯿﻨﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﻤﻮ ﺩﺯﺩ ﺑﺮﺩ
ﻓﺮﺩﺍﺵ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﺪﻥ ﻭ ﯾﻪ ﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺵ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺗﻮﺑﻪ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻭ ﻣﺎﺭﻭ ﺣﻼﻝ ﮐﻦ
ﯾﻪ ﺑﻠﯿﻂ ﻣﺸﻬﺪﻡ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻮ ﻣﺎﺷﯿﻦ
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﻢ ﺭﻓﺖ ﻣﺸﻬﺪ ﺍﻭﻣﺪ ﺩﯾﺪ ﺧﻮﻧﺸﻮ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﺮﺩﻥ

eeeeeeehsan

New member
شماره شناسنامه بابام 210
من بچه که بودم فک میکردم بابام دویستو دهمین آدمیه که تو جهان به دنیا اومده :
تازه اینکه چیزی نیست ،
مال عموم یکه! اون بدبختو که دیگه فک میکردم حضرت آدمه!!

nahal5555

New member
شماره شناسنامه بابام 210
تازه اینکه چیزی نیست ،

الان مثلا بحث رو علمى کردى؟

- - - Updated - - -

شماره شناسنامه بابام 210
تازه اینکه چیزی نیست ،

- - - Updated - - -

شماره شناسنامه بابام 210
تازه اینکه چیزی نیست ،

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا