مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
اقا من فکرکردم میشه فرزند جانمو اینا کلا همینجوری از باب صمیمیت حاکم با دوستان گفتم خلاصه اگه حرف بدیه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید بچه ها.من نخودیم فعلا ،گوناه دارم دبام نکنید.

نه بابا جوکای قزوینی همشون توش بالام جان داره. اصلن چیز مهمی نیست، من گیر الکی دادم.

آواتارتـو :25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
سلام بچه ها، میشه منم اینجا عضو شم.من میخوام برا 94 ایمنی شرکت کنم.

مهـدیار جان سلام داداشم
خوش اومدی

منـو ببخش که بی مقدمـه شوخی کردم،
میـدونم فهمیـدی شوخی کردم ولی خب من معذرت میخوام اول خوش اومد نگفتم بعد شوخی کردم. آخـه ما اینجـا آدم خشک و غیرصمیمی نداریم و همه باهم صمیمی هستیم، امیـدوارم توهم این احساس رو پیدا کنی و سر بزنی و پای دائمی اینـجا بشی.
حالا خودت کم کم میفهمـی ولی خب ما تقریباً خانواده ایم، آسمون نن جونمونه، شقایق مادرمونه، گهگاهی هم خواهر کوچیکمـون میشه نمیـدونیم قضیه چیه!! :smiliess (12): مابقـی هم تا اونجـایی که من اطلاع دارم خواهر برادریم، پـدرمون هم ترکمـون کرده رفته دانشـگاه تهران درس بخـونه دیگه تحویل نمیـگیره.
اینجـا کلی خوراکی خوشمـزه داریم، کلوچه و ...، نهـال داریم، درخت داریم، باد صبـا داریم، پی داریم، ام داریم، ان داریم، خلاصه اینجـا یه روستاییه واسه خودش همه چی داریم. :smiliess (3):

Immunity

Well-known member
مهـدیار جان سلام داداشم
خوش اومدی

منـو ببخش که بی مقدمـه شوخی کردم،
میـدونم فهمیـدی شوخی کردم ولی خب من معذرت میخوام اول خوش اومد نگفتم بعد شوخی کردم. آخـه ما اینجـا آدم خشک و غیرصمیمی نداریم و همه باهم صمیمی هستیم، امیـدوارم توهم این احساس رو پیدا کنی و سر بزنی و پای دائمی اینـجا بشی.
حالا خودت کم کم میفهمـی ولی خب ما تقریباً خانواده ایم، آسمون نن جونمونه، شقایق مادرمونه، گهگاهی هم خواهر کوچیکمـون میشه نمیـدونیم قضیه چیه!! :smiliess (12): مابقـی هم تا اونجـایی که من اطلاع دارم خواهر برادریم، پـدرمون هم ترکمـون کرده رفته دانشـگاه تهران درس بخـونه دیگه تحویل نمیـگیره.
اینجـا کلی خوراکی خوشمـزه داریم، کلوچه و ...، نهـال داریم، درخت داریم، باد صبـا داریم، پی داریم، ام داریم، ان داریم، خلاصه اینجـا یه روستاییه واسه خودش همه چی داریم. :smiliess (3):

خدا بگم چوبکونتت!!!از خنده بسی حال کردیم........

eeeeeeehsan

New member
شایدم خاطره وقتی ساخته میشه اولش مثل مبتدی درحال استراحتو کوچیکه چون درسته قبلش انتی ژن وارد شده اما به خاطره که متصل نشده بوده به خود لنفوسیته خورده بوده پس شاید اولین برخورد با خاطره مثل مبتدی عمل میکنه نه؟هیچکی جواب منو نمیده:((

خـداوکیـلی خودت سوال خودت رو فهمیـدی ؟! :(50):

یه بار دیگه قشنـگ سوالت رو بپرس، خوب هم تایپ کن.. یعنی بهش بخوره جملـه سوالیه.

Immunity

Well-known member
دوستانcd4و8گیرنده انتی ژنی روی یاور وکشنده هستن؟مگه نگفته روی هرکدوم از این سلولها تعداد زیادی گیرنده هست؟پس چرا اسم این یکی گیرنده رو انتخاب کردن واسه اسم کلی اون نوع لنفوسیت.مثلا میگیم یاور سی دی4درحالیکه ممکنه کلی سی دی1و...هم روسطحش باشه؟وایا همه سلولهای یک جور مثلا همه یاورها گیرنده های انتی ژنیشون مشابه؟؟؟اگر اینطور نیست پس میشه گفت دلیل این نامگذاری اینه که تو اکثر این نوع لنفوسیت این نوع گیرنده وجود داشته؟منظور کتاب اینه؟؟؟
سلام ببین شقایق خانوم cd4 بودن مثه فامیلیه یه نفر میمونه...ولی این خانواده چن تا داداش آبجی داره دیگه که همون th1..2..و...هستن و براساس سایتوکاینی ک ترشح میکنن عملکردی ک دارن و... دسته بندی میشن...

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member

نظرمنم با تو سینرژیست داره!!!!هرطور سعی میکنم سوالو بخونم بدتر گیج میشم!!هی ویرگول و تمام دستورزبان فارسی پیاده میکنم بازم نگرفتم چی شد!!

شقایق71

New member

اره بوخودا فهمیندم.ببین این جواب خودم به خودمه یجور خوددرگیریه شما اون نظر قبلیه اینو بخونین اون سواله

شقایق71

New member
ادم بعضی قسمتارا که میخونه یاد فیلم قدیمیا میوفته!!!اون لات سیبیل دررفته ها!!!موفرفرا!!!پیرهن سفید کت شلوار مشکیا!!!
سلول کش و یاور و!یدفه پلاسموسیتم قیصری فری چیزی ترجمه میکردن که تکمیل شه خب؛))))))

eeeeeeehsan

New member
دوستان عزیز...جناب ابولعباس کبیر!فرمودن که هم خاطره وهم مبتدی b,tرا میگیم لنفوسیت کوچیک که 8تا10میکرون.ازطرفی باز فرمودن که مبتدی اول تو فاز جی صفره بعد از برخورد با انتی ژن وحتی پیش از تکثیر 10تا12میکرون میشه بزرگ میشه بعد خب ببخشید خاطره دار مگه بعد برخورد نیست اخه چرااااااا آیاااااا؟؟

والا.. من هنـوز ایمنی رو کامل نخـوندم ولی بذار اینطور حالیت کنم، خاطره بعد برخورد بوجود میاد، درسته، ولی خب تکثیـر میشه و میره تو بافت لنفاوی ساکن میشه و موقع نیاز میاد بیرون. حالا اومدیم و یه بار دیگه میکروب وارد شد، اون خاطره قبلیه هست همینطور، پس خاطره هـه وارد عمل میشه. پس یه جورایی میشه گفت این خاطره قبل برخورد بوده.. ولی خب وقتی این میکروبه وارد شد دوباره خاطره بازم تشکیل میشه.

جواب سوالی که پرسیدی خاطره بعد برخورده آیاااا چرااااا همینـه، اگر سوالت یه چیز دیگه بود من متـوجه نشدم، یه بار دیگه بپرس.

eeeeeeehsan

New member
خندم گرفته !کم شیطونی کن!!!مگه قرار نشد بشینی پا درسات؟!

هرچی تو حموم باشه!!خخخخخخ

یعنـی تاید و ریکا و وایتکس و اینـا رو هم میزنی؟! :whistle:

آره ه ه ه بخـدا، هیچی درس نمیخونم!! میشنیم به زودی. بـاور کن ترک اینتـرنت از ترک مـواد هم سختـتره!! :13:

Immunity

Well-known member
یعنـی تاید و ریکا و وایتکس و اینـا رو هم میزنی؟! :whistle:

آره ه ه ه بخـدا، هیچی درس نمیخونم!! میشنیم به زودی. بـاور کن ترک اینتـرنت از ترک مـواد هم سختـتره!! :13:

نه تااین حد...گلرنگی چیزی!! چاره تو فقط کتابخونس ولاغیر!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا