eeeeeeehsan
New member
دوستان اگرموافق باشین سعی میکنم هروقت 504خوندم کلمات مهمترشو اینجا هم بنویسم البته شما که استادین ولی خب شاید یهو یکیش مفید باشه سرجلسه براتون.
Othe=curse=سوگند
Inhabit=اقامت داشتن
Peril=خطر
Recline=خوابیدن دراز کشیدن لم دادن=lean back=stretch out=lie down
sinister=evil=wicked=dishonest=frighteningوحشتناک پست متقلب پلید
Wager=betشرط
Tempt=وادار کردن
Blend=mix
devise=invent=برنامه ریزی کردن اختراع کردن
عالیه این کار و من بشخصه پایم و استفاده هم می کنم، ولی اگه قراره ادامش بدی 2 تا زحمت بکش؛
یکی از چپ به راست تایپش کن اگه میتونی (کنار گزینه "ارسال پاسخ سریع" روی گزینه "تنظیمات اضافی" کلیک کن و از اون نوار بالا چپ به راستش کن)
دو هم اینکه مثلاً peril فرم رسمی کلمه خطره، یعنی خطر خیلی زیاد، عامیانش danger هست. یا مثلاً recline که فرم رسمی لم دادنه، به اصطلاح فرم مودبانه لم دادن. اینطور کلمات رو من نمیدونم که تو 504 کنار کلمه formal نوشته یا نه ولی اکثر دیکشنری ها کنارشون formal رو مینویسن که ما تفاوتش رو با مثلاً lie down و danger متوجه بشیم.
یا مثلاً wager رو من الآن زدم تو دیکشنری کنارش نوشته Old-fashioned، یعنی قدیما استفاده میشده، الان دیگه استفاده نمیشه و بجاش میگن bet.
اگه اینجوری بتونی حفظ بکنی من فکر میکنم از هم معنی حفظ کردن هم بهتر تو ذهنت میمونه، چون اکثر هم معنی ها در اصل هم معنی نیستند، معنی های مشابه دارن تو زبان فارسی ما، ولی کاربرداشون تو نوع استفاده ایه که تو جمله ازش می کنن.