مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
دوستان اگرموافق باشین سعی میکنم هروقت 504خوندم کلمات مهمترشو اینجا هم بنویسم البته شما که استادین ولی خب شاید یهو یکیش مفید باشه سرجلسه براتون.
Othe=curse=سوگند
Inhabit=اقامت داشتن
Peril=خطر
Recline=خوابیدن دراز کشیدن لم دادن=lean back=stretch out=lie down
sinister=evil=wicked=dishonest=frighteningوحشتناک پست متقلب پلید
Wager=betشرط
Tempt=وادار کردن
Blend=mix
devise=invent=برنامه ریزی کردن اختراع کردن

عالیه این کار و من بشخصه پایم و استفاده هم می کنم، ولی اگه قراره ادامش بدی 2 تا زحمت بکش؛
یکی از چپ به راست تایپش کن اگه میتونی (کنار گزینه "ارسال پاسخ سریع" روی گزینه "تنظیمات اضافی" کلیک کن و از اون نوار بالا چپ به راستش کن)
دو هم اینکه مثلاً peril فرم رسمی کلمه خطره، یعنی خطر خیلی زیاد، عامیانش danger هست. یا مثلاً recline که فرم رسمی لم دادنه، به اصطلاح فرم مودبانه لم دادن. اینطور کلمات رو من نمیدونم که تو 504 کنار کلمه formal نوشته یا نه ولی اکثر دیکشنری ها کنارشون formal رو مینویسن که ما تفاوتش رو با مثلاً lie down و danger متوجه بشیم.
یا مثلاً wager رو من الآن زدم تو دیکشنری کنارش نوشته Old-fashioned، یعنی قدیما استفاده میشده، الان دیگه استفاده نمیشه و بجاش میگن bet.

اگه اینجوری بتونی حفظ بکنی من فکر میکنم از هم معنی حفظ کردن هم بهتر تو ذهنت میمونه، چون اکثر هم معنی ها در اصل هم معنی نیستند، معنی های مشابه دارن تو زبان فارسی ما، ولی کاربرداشون تو نوع استفاده ایه که تو جمله ازش می کنن.

eeeeeeehsan

New member
دوستان عزیز لطفا هرکی بیاد از انگیزش واسه انتخاب رشته ایمونو بگه که چی شد که اینو انتخاب کرد ودرباره بازار کارش چی میدونین چطوریه؟من خودم شنیدم که واسه کارای تحقیقاتی مدلا درمقایسه با ژنتیک راحتتر میشه کار کرد وبا یع دستگاه همه کارارو میشه صورت داد بقول استادمون میگفت خود ایمنیا میگن فقط ظرف نمیشوره!!!اما مثلا واسه کارای ژنتیکی کلی دستگاه گران قیمت نیازه

من انگیزم فقط علاقـمه، از دبیرستان چون زیاد سرما میخوردم علاقمند شدم به سیستم ایمنی بدنم.. و چون قرار نیست جز این رشته رشته ی دیگه ای رو برم به خودم میگم آینده رو بیخیال، هرکاری که مابقی ایمونولوژیست ها کردن منم می کنم، واسه همین راجع به ایناش من زیـاد اطلاعات ندارم.

بچه ها اگه اطلاعات بیشتری دارین تو این ضمینه بیشتر توضیح بدید.. ممنون از همه.

شقایق71

New member
عالیه این کار و من بشخصه پایم و استفاده هم می کنم، ولی اگه قراره ادامش بدی 2 تا زحمت بکش؛
یکی از چپ به راست تایپش کن اگه میتونی (کنار گزینه "ارسال پاسخ سریع" روی گزینه "تنظیمات اضافی" کلیک کن و از اون نوار بالا چپ به راستش کن)
دو هم اینکه مثلاً peril فرم رسمی کلمه خطره، یعنی خطر خیلی زیاد، عامیانش danger هست. یا مثلاً recline که فرم رسمی لم دادنه، به اصطلاح فرم مودبانه لم دادن. اینطور کلمات رو من نمیدونم که تو 504 کنار کلمه formal نوشته یا نه ولی اکثر دیکشنری ها کنارشون formal رو مینویسن که ما تفاوتش رو با مثلاً lie down و danger متوجه بشیم.
یا مثلاً wager رو من الآن زدم تو دیکشنری کنارش نوشته Old-fashioned، یعنی قدیما استفاده میشده، الان دیگه استفاده نمیشه و بجاش میگن bet.

اگه اینجوری بتونی حفظ بکنی من فکر میکنم از هم معنی حفظ کردن هم بهتر تو ذهنت میمونه، چون اکثر هم معنی ها در اصل هم معنی نیستند، معنی های مشابه دارن تو زبان فارسی ما، ولی کاربرداشون تو نوع استفاده ایه که تو جمله ازش می کنن.

یعنی اینطوری تو کنکور میاد؟تفاوتها از نظر رسمیو غیر رسمی بودنشم بدونیم؟نه تو 504که ننوشته.ولی چشم سعی میکنم با کیفیت بهتر ارایه کنم.

kolouche

New member
شقایق جان تا جایی ک من میدونم علوم ک تموم شده...تو بهمن بود....
یکی دو هفته قبل کنکور هم برا انتخاب دانشگاه باید اقدام کنی.... وقت ثبت نام هم که تو اسفند و بهمن بود رشتتو انتخاب کردی دیگه..... نه برا تو فقط دفترچه ایمنی شناسی رو میدن ک توش 5 تا درس خودشو داره فقط...
البته بازم میگم.....اگه اشتباه نکرده باشم.....:thanks:

- - - Updated - - -

این لغت ها هم خیلی خوبه بچه ها ..... مرســــــــــــــــــــــــی
موفق باشین..... 3>

eeeeeeehsan

New member
یعنی اینطوری تو کنکور میاد؟تفاوتها از نظر رسمیو غیر رسمی بودنشم بدونیم؟نه تو 504که ننوشته.ولی چشم سعی میکنم با کیفیت بهتر ارایه کنم.

نه تو کنکور که اینطوری سوال نمیاد، منظورم این بود که وقتی فرم رسمی یه کلمه رو بدونی راحتتر میتونی حفظش کنی تا اینکه بگی peril با danger هم معنیه. اول بشین کلمه های عامیانه رو حفظ کن، بعد کلمات هم معنی رو با کاربردش توی جملـه حفظ کن، چون گفتم، ترجمه فارسی کلمات انگلیسی تو ترجمه ای که میکنیم واسه ما هم معنیه، واسه اونا فرق می کنه. مثل همین بشین و بتمرگ خودمون دیگه، کاربردش فرق میکنه :smiliess (3):

شقایق71

New member
یکی دو هفته قبل کنکور هم برا انتخاب دانشگاه باید اقدام کنی.... وقت ثبت نام هم که تو اسفند و بهمن بود رشتتو انتخاب کردی دیگه..... نه برا تو فقط دفترچه ایمنی شناسی رو میدن ک توش 5 تا درس خودشو داره فقط...

- - - Updated - - -

موفق باشین..... 3>

کلوچه جان.....وای چه اسم خوشمزه ای....من ترم6ام واصلا برای ارشد ثبت نام نکردم دارم واسه سال دیگه اطلاعات میگیرم ممنون دوست خوبم

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

موفق باشین..... 3>

کلوچه جان.....وای چه اسم خوشمزه ای....من ترم6ام واصلا برای ارشد ثبت نام نکردم دارم واسه سال دیگه اطلاعات میگیرم ممنون دوست خوبم

شقایق71

New member
بحث=debate
محوطه دانشکده،دانشکده،مدرسه=campus
بار=burden
روستایی=rural
عمده فروشی=wholsale
توانایی ذاتی=talent
غبار،مه=vapor
رها شدن از،حذف کردن=Eliminate
ادم بسیار بدجنس وپست=villain
غلیظ و متراکم=dense
استفاده کردن از=utilize
پایین رفتن،پایین امدن=descend
پخش شدن،از مکانی یا شخصی به مکانوشخصی رفتن=circulate
ناگهانی محو وناپدیدشدن=vanish

آسمون

New member
من نمیدونم چه حکمتیه که هرچی مناسبت و مراسم خاص هس که مجبورم شرکت کنم امسال پیش میاد ومامانم هم هرچی مهمون هس امسال براشام و ناهاردعوت میکنه...و همیشه هم وقتی من خونه تنهام این اتفاق میفته خوش بحال پسراکه اینجوروقتاراحتن...دیشب دلم بحال احسان سوخت حالاخودم اینقدخستم که ناندارم روپام بایستم...
گزارش مطالعه:صفرساعت وصفرثانیه!!!
چقد دلم میخادالان سریکی غربزنم...بعدشم همه میگن آسمون امسال قبوله...آخه بچه هاشمابگین این انصافه؟؟؟؟فقط نگین: اشکال نداره تفریح و ملاحظه کردن دیگران هم لازمه گاهی... که شمارش ازدسم در رفته امسال چن باراین جمله روبخودم گفتم...میانگین بگیرم هردوسه روزیکبار!
آخیششش یکم غر زدم سبک شدما...

- - - Updated - - -

من نمیدونم چه حکمتیه که هرچی مناسبت و مراسم خاص هس که مجبورم شرکت کنم امسال پیش میاد ومامانم هم هرچی مهمون هس امسال براشام و ناهاردعوت میکنه...و همیشه هم وقتی من خونه تنهام این اتفاق میفته خوش بحال پسراکه اینجوروقتاراحتن...دیشب دلم بحال احسان سوخت حالاخودم اینقدخستم که ناندارم روپام بایستم...
چقد دلم میخادالان سریکی غربزنم...بعدشم همه میگن آسمون امسال قبوله...آخه بچه هاشمابگین این انصافه؟؟؟؟فقط نگین: اشکال نداره تفریح و ملاحظه کردن دیگران هم لازمه گاهی... که شمارش ازدسم در رفته امسال چن باراین جمله روبخودم گفتم...میانگین بگیرم هردوسه روزیکبار!

eeeeeeehsan

New member

تمام غرت همیـن بود؟؟ چه زود خالی شدی!! خیلی خوبه اینطوری... :rolleyessmileyanim: ولی فکر می کنم چون خسته بودی mp3 غر زدی، دفعه بعد dvdش کن لااقل بصرفه :thumbsupsmileyanim:

بابا درس رو ول کن، تو که یه دور رو خوندی، بیخیـالی طی کن بابا هنوز وقت هست...

الآن تا 5 دقه دیگه نیمه نهایی لینگ قهرمانانه، بریم ببینیم رئال چند تا گل میخوره... :25r30wi: اعتماد به سقف منو نگاه یـاد بگیر.

eeeeeeehsan

New member
حضورغیاب ساعت 12:30 انجـام میشه.

فردا هم اسامی حذفیـا زده میشه تو بورد.. گفته باشم نگین نگفتی.

Immunity

Well-known member
داشته باش بایرنتونم ک گل خورد...ریال مثهnk میمونه همرو adcc میکنه!!قابل توجه احسان خان
اقا غیبتای گلاب و واس من بزن!!!!!!!

آسمون

New member
شقایق جونم سوالایی که درباره ارشدایمنی پرسیدی جواب کلوچه درسته اما ایناکه توگفتی تقریبا توکنکوروزارت علوم لحاظ میشه.
مثلا براما دوتاآزمون هس یکی شاخه زیست شناسی که دفترچه ش براتمام زیرگروهاش سوال داره و بعدازاومدن رتبه زیرگروه(گرایش) موردعلاقتوانتخاب میکنی...برا اینکه بهترمنظورم رومتوجه بشی دفترچه راهنما ارشد وزارت علوم ودفترچه کنکورامسال شاخه زیست شناسی رودانلودکن کدش 1206هستش
آزمون دوم شاخه ایمونولوژی دامپزشکی هستش که تایم برگزاری آزمونش فرق داره باشاخه زیستشناسی و میشه هردوشوشرکت کرد.
گرایشای زیست شناسی:بیوشیمی،ژنتیک مولکولی،سلولی مولکولی و...

- - - Updated - - -

شقایق جونم سوالایی که درباره ارشدایمنی پرسیدی جواب کلوچه درسته اما ایناکه توگفتی تقریبا توکنکوروزارت علوم لحاظ میشه.
مثلا براما دوتاآزمون هس یکی شاخه زیست شناسی که دفترچه ش براتمام زیرگروهاش سوال داره و بعدازاومدن رتبه زیرگروه(گرایش) موردعلاقتوانتخاب میکنی...برا اینکه بهترمنظورم رومتوجه بشی دفترچه راهنما ارشد وزارت علوم ودفترچه کنکورامسال شاخه زیست شناسی رودانلودکن کدش 1206هستش
آزمون دوم شاخه ایمونولوژی دامپزشکی هستش که تایم برگزاری آزمونش فرق داره باشاخه زیستشناسی و میشه هردوشوشرکت کرد.

saaabaaa

New member
حاضرررررر:sarma:
آسمون جونم تو هم خودتو ناراحت نکن.فردا 2 3 ساعت بیشتر می خونی جبران میشه گلمممم:a2d3:

misagh68

New member
بــــععععله معلومه بخاطر حضورغیـاب اومدی... :p7977cujr38iyymsu8: حجالت نمیکشی فقط بخاطر حضور غیاب میای؟!؟!؟! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

به به میثـاق گل هم به جمع ما اضافه شد.. تبریک میگم بهت میثاق جان. منم مثل خودت تازه شروع کردم به خوندن، ساعت مطالعت رو خـفن زیـاد کنی میتونی برسی، من مطمئنم.

ایشالا.. موفق باشی :rose:

سلام...........واقعا متشکرم....................

الانا یه سریبهتون می زنم.......
با سپاس.....

nahal5555

New member
سلام
امروز فقط 3 ساعت ایمنی:13:
میدونم کمه.از دست خودم و تنبلی نام خسته شدم:sad:

kolouche

New member
خوشمزگی از خوته شقایق جان :thumbsupsmileyanim: ... انشاالله ک ب اون چ ک میخوای برسی... :smilies-azardl (113

شقایق71

New member

- - - Updated - - -

ممنون اسمون جون چشم دانلود میکنم.صبا جون خواهش میکنم اگر نظریم دارید درباره طریقه گفتن کلمات بهم بگین که اصلاح کنم

آسمون

New member
خب شقایق جون درباره بازارکاراین رشته هم بگم که فقط اگه محقق خوبی باشی موفقی..اطلاعاتت بایدبه روزباشه...و همش دنبال مقالات جدیدباشی...وگرنه توآزمایشگاهای عادی که کارخاصی انجام نمیشه ودرضمن اکثرتستای بخش ایمنی بصورت دستی گذاشته میشه اماآزمایشگاهای تخصصی وحرفه ای کارای ایمونوتراپی مث درمان آلرژی و تومورو بیماری های خودایمنی و...انجام میدن که البته انگشت شمارهسن و براکارکردن تواینجورمراکزباید یه جنمی ازخودت نشون بدی وبه این راحتی جذب نمیشی...
درکل نبایدبه امیدگرفتن ارشد باشی فقط.به پی اچ دی فکرکن ازالان...

kolouche

New member
بچه ها من خیلی بد شدم.... امروز 3 و نیم خوندم.... :|.... دیگه هیچ حرفی ندارم واقعا!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا