بچه ها من چند ماه پیش های وب گرفتم با سرعت 8 مگ، ولی به جان خودم گوگل ترنزلیت رو زورکی باز میکنه، ولی دوباره از اون طرف همین عصری یه فیلم گرفتم با سرعت 700 کیلوبایت، 10 دقیقه ای دانلود شد، اصن یه وضعی! چون نویز زیاد دارم قطعی هم زیاد دارم، اینه که فاصله بین لایک و نقل قولم 1 ساعت طول میکشه.
ولی الحق که به این ایده ی وسام باید نوبل پرایز داد، نیـگا چطور همه رو دوباره دور هم جمع کرد!! دمش گرم :25r30wi:
اونایی هم که نه حس و حال دارید نه روحیه یه نگاه به من بندازید؛ من هنوز درسام نصفه هم نشده ولی تا اونجایی که شده سعی می کنم انرژی داشته باشم. یخورده بیخیال هستم ولی استرس هم دارم، چون به هرحال منم کنکوریم.
تا اونجایی که میتونید بچه ها سعی کنید انرژیتون رو منتقل کنید به هم دیگه تا ایشالا.. با روحیه بالا درس بخونیم و قبول بشیم. بخدا من خوشحال میشم من قبول نشم ولی همتون قبول بشید، این روزا و این گرمی انجمن و این شوخی ها و خنده هاست که به یاد میمونه.
ایشالا.. همه شاد باشیم
امروز که همه تقریباً حاضر بودن جز نهال که اونم کسالت داره و ایشالا.. زودتر خوب بشه.
وسام اون لیست خیانتکارا رو هم زودتر بهم بده که گوششون رو از بیخ ببریم، یا بدیم استاد حذفشون کنه یا بندازتشون تو سیاه چال خوراک تمساحا.
بابا ای ول
احسان جدی جدی نقشمون گرفت بچه ها زرنگ شدن ................
نه خوشم اومد....
البته امشب چندتا غایب داشتیم
یکیش هموننه که تاپیک رو اشتباه میگیره همیشه
دومی همونه که قرار بود اواتار تام و جری بذاره
سومی دوست جدی و شاگرد ممتاززمونه، همونکه چندتا isi داره
ولی باز خوبه خیلیا حاضر شدن