مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
شکسته نفسی میفرمایید...شما چشه مایی!!یادم رف شلنگمو بیارم بدهارو تنبیه کنم!!!

تاج سری استاد،
ایندفعه رو بخاطر ریش سفید من گذشت کن، جوونن جوونی کردن سر نیومدن! ولی اگه خواستی حذفشون کنی دست خودته :tonguesmiley: راستی، مگه من استاد نبودم؟!! :21:

شقایق71

New member
:25r30wi:

خواهش میکنم.
اختیـار دارید، نمک شما هم به ما بی نمکا اضافه بشه باعث خوشحالیـه. ما که نمیشیم، ولی ایشالا.. شما بخونید قبول بشید.

ممنون.یعنی چی ما که نمیشیم!!؟:smilies-azardl (12)من که منتظر خبر قبولیه همتون هستم از همین حالام زنبیلمو گذاشتم که از تجربیاتتون بیام استفاده کنمو نذارم قسر در برید!!از شما روحیه دهنده بعید بود این حرف......من دیگه حرفی ندارم:13:

eeeeeeehsan

New member
منم حاضرم احسان! من میام انجمن اما مرورگرم پسوردمو سیو نمیکنه منم حال ندارم هی دم به دقه پسورد بزنم اینه که به نظر غایب میام! :black_eyed:

نه من خودم ختمم اینا بهونست، دیروز و امروز گزارش ندادی میخوای توجیـه کنی.. من میدونم که!
بیـا، اینو دانلود کن بدون نیاز به نصب، وقتی پسووردت رو وارد می کنی آفر میاد بالا سر مرورگرت واسه سیو، سیو رو بزن، اگه آفر نیومد مشکل از یه جای دیگست.

من نباشم که یه پای تاپیک لنگه!اما حس پست گذاشتن ندارم...اگه نمکای شمابچه هانبود بالکل در تاپیکو گل میگرفتم توگوشیم!

بـله این که 100% ولی چند روزه آسمون اینجا ابریه بارون هم نمیاد، نمیدونیم آسمون با خودش چند چنده! ایشالا.. که ببره بره فینال :smiliess (3):

eeeeeeehsan

New member
ممنون.یعنی چی ما که نمیشیم!!؟:smilies-azardl (12)من که منتظر خبر قبولیه همتون هستم از همین حالام زنبیلمو گذاشتم که از تجربیاتتون بیام استفاده کنمو نذارم قسر در برید!!از شما روحیه دهنده بعید بود این حرف......من دیگه حرفی ندارم:13:

من یکم شکسته نفسم، شما خودتون رو ناراحت نکنید. نمیخواستم ریا بشه ولی حالا میگم دیگه، منم قراره با محمد و آسمون رتبه 1 رو مشترکاً کسب کنیم، با علوم پزشکی هم صحبت کردیم موافقت کردن. :thumbsupsmileyanim:

ایشالا.. ایشالا...

eeeeeeehsan

New member
بچه ها من چند ماه پیش های وب گرفتم با سرعت 8 مگ، ولی به جان خودم گوگل ترنزلیت رو زورکی باز میکنه، ولی دوباره از اون طرف همین عصری یه فیلم گرفتم با سرعت 700 کیلوبایت، 10 دقیقه ای دانلود شد، اصن یه وضعی! چون نویز زیاد دارم قطعی هم زیاد دارم، اینه که فاصله بین لایک و نقل قولم 1 ساعت طول میکشه.
ولی الحق که به این ایده ی وسام باید نوبل پرایز داد، نیـگا چطور همه رو دوباره دور هم جمع کرد!! دمش گرم :25r30wi:

اونایی هم که نه حس و حال دارید نه روحیه یه نگاه به من بندازید؛ من هنوز درسام نصفه هم نشده ولی تا اونجایی که شده سعی می کنم انرژی داشته باشم. یخورده بیخیال هستم ولی استرس هم دارم، چون به هرحال منم کنکوریم.
تا اونجایی که میتونید بچه ها سعی کنید انرژیتون رو منتقل کنید به هم دیگه تا ایشالا.. با روحیه بالا درس بخونیم و قبول بشیم. بخدا من خوشحال میشم من قبول نشم ولی همتون قبول بشید، این روزا و این گرمی انجمن و این شوخی ها و خنده هاست که به یاد میمونه.

ایشالا.. همه شاد باشیم

امروز که همه تقریباً حاضر بودن جز نهال که اونم کسالت داره و ایشالا.. زودتر خوب بشه.
وسام اون لیست خیانتکارا رو هم زودتر بهم بده که گوششون رو از بیخ ببریم، یا بدیم استاد حذفشون کنه یا بندازتشون تو سیاه چال خوراک تمساحا.

بچه ها من چند ماه پیش های وب گرفتم با سرعت 8 مگ، ولی به جان خودم گوگل ترنزلیت رو زورکی باز میکنه، ولی دوباره از اون طرف همین عصری یه فیلم گرفتم با سرعت 700 کیلوبایت، 10 دقیقه ای دانلود شد، اصن یه وضعی! چون نویز زیاد دارم قطعی هم زیاد دارم، اینه که فاصله بین لایک و نقل قولم 1 ساعت طول میکشه.
ولی الحق که به این ایده ی وسام باید نوبل پرایز داد، نیـگا چطور همه رو دوباره دور هم جمع کرد!! دمش گرم :25r30wi:

اونایی هم که نه حس و حال دارید نه روحیه یه نگاه به من بندازید؛ من هنوز درسام نصفه هم نشده ولی تا اونجایی که شده سعی می کنم انرژی داشته باشم. یخورده بیخیال هستم ولی استرس هم دارم، چون به هرحال منم کنکوریم.
تا اونجایی که میتونید بچه ها سعی کنید انرژیتون رو منتقل کنید به هم دیگه تا ایشالا.. با روحیه بالا درس بخونیم و قبول بشیم. بخدا من خوشحال میشم من قبول نشم ولی همتون قبول بشید، این روزا و این گرمی انجمن و این شوخی ها و خنده هاست که به یاد میمونه.

ایشالا.. همه شاد باشیم

امروز که همه تقریباً حاضر بودن جز نهال که اونم کسالت داره و ایشالا.. زودتر خوب بشه.
وسام اون لیست خیانتکارا رو هم زودتر بهم بده که گوششون رو از بیخ ببریم، یا بدیم استاد حذفشون کنه یا بندازتشون تو سیاه چال خوراک تمساحا.

بابا ای ول
احسان جدی جدی نقشمون گرفت بچه ها زرنگ شدن ................
نه خوشم اومد....
البته امشب چندتا غایب داشتیم
یکیش هموننه که تاپیک رو اشتباه میگیره همیشه
دومی همونه که قرار بود اواتار تام و جری بذاره
سومی دوست جدی و شاگرد ممتاززمونه، همونکه چندتا isi داره
ولی باز خوبه خیلیا حاضر شدن

بابا ای ول
احسان جدی جدی نقشمون گرفت بچه ها زرنگ شدن ................
نه خوشم اومد....
البته امشب چندتا غایب داشتیم
یکیش هموننه که تاپیک رو اشتباه میگیره همیشه
دومی همونه که قرار بود اواتار تام و جری بذاره
سومی دوست جدی و شاگرد ممتاززمونه، همونکه چندتا isi داره
ولی باز خوبه خیلیا حاضر شدن

احسان بقیه به کنار
این آسمون این روزا خیلی تنبلی می کنه، معرفیش کردم بهت

nastaran8

New member
دوستان عزیز ایشاا..همتون به سلامتی قبول بشید استرس نداشته باشید هرچی خدا بخواد همون میشه توکل بخودش

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
وای وای وای وای وای، اگـه گفتین کی داره خیانت میکنه بهمون و میره تاپیکای دیـگه !؟!؟ خودش بیـاد بگه یا بگـم اسمشـو؟؟؟؟ :smiliess (7):
اول اسمش هم "آ" ـست!! :smiliess (3):

eeeeeeehsan

New member
دوستان عزیز ایشاا..همتون به سلامتی قبول بشید استرس نداشته باشید هرچی خدا بخواد همون میشه توکل بخودش

شما که دیر به دیر میاین سر میزنید، لااقل بیشتر بیاین ماهم از تجربیاتتون استفاده کنیم همش شما از تجربیات ما استفاده نکنید :whistle:

بیا یکی از غایبین پیداش شد

دوتا موندن
:New (6):

لو نده بیشتر ببینیم خودش رو نشون میده یا نه :smilies-azardl (12)

شما که دیر به دیر میاین سر میزنید، لااقل بیشتر بیاین ماهم از تجربیاتتون استفاده کنیم همش شما از تجربیات ما استفاده نکنید :whistle:

چشم استاد
آخه این خائن خیلی حرصم میده
زود اسمشو بگو همه بشناسنش:mad_majidonline:

nastaran8

New member

اختیار دارید راستش من بطور نامحسوس سر میزنم به تاپیک ولی وقتی حتی با سوال پرسیدن برای رفع اشکال متهم میشم به سردر گم کردن ....ترجیح میدم فعالیتی نداشته باشم

اختیار دارید راستش من بطور نامحسوس سر میزنم به تاپیک ولی وقتی حتی با سوال پرسیدن برای رفع اشکال متهم میشم به سردر گم کردن ....ترجیح میدم فعالیتی نداشته باشم

احسان من احساس می کنم علاوه بر دفتر حضور غیاب یک دفتر دیگه هم بذاریم
که بچه ها رو بزور مجبور به دوستی بکنیم
اگه گفتی.....؟

eeeeeeehsan

New member

خواهش میکنم، اون قضیه هرچی بود تموم شد رفت، شما هم فکرش رو نکنید. 45 روز دیگه مونده به کنکور، فعالیت درسی هم اگر ندارین بیاین اینجا فقط بگین و بخندیم، همین حضور کافیه.

احسان من احساس می کنم علاوه بر دفتر حضور غیاب یک دفتر دیگه هم بذاریم
که بچه ها رو بزور مجبور به دوستی بکنیم
اگه گفتی.....؟

میگم یه کار کن، آدرستو بده من میخوام بیام اونجا خفت کنم!:65d6a5d6s: .... خیـــــلی بدجنسی :25r30wi:
اینو میدونم، اینقدر پف آتیش نکن بذار همین صلحی که هست پابرجـا بمونه.. :(40):

eeeeeeehsan

New member
.
وقتی هنوز زمانش نرسیده...

www.farsv_.com-3.gif

یادش بخیر... مثل تو بازی GTA :)))

real-life-gta.gif

163573_591.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا