مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nahal5555

New member
بچه ها تست اای کیوو واسه سلولی چرا اینطوریه؟نمیدونم پاسخنامه غلطه یا من خوب نخومدم.:sadsmiley:
مثلا واسه مطالعه دوک تقسیم میکروسکوپ پلاریزان مناسبتره یا فلوسنس؟

eeeeeeehsan

New member
بچه ها تست اای کیوو واسه سلولی چرا اینطوریه؟نمیدونم پاسخنامه غلطه یا من خوب نخومدم.:sadsmiley:
مثلا واسه مطالعه دوک تقسیم میکروسکوپ پلاریزان مناسبتره یا فلوسنس؟

منم دقیقاً رو این I Q B سلولی گیرم، البته به یه نحو دیگه، فصل 1 رو تموم کردم اومدم تستای فصل اولش رو بزنم دیدم یا خـداااا چی میبنی، اینا دیگه چیه!! از 205 تا تست فقط 20تاش رو بلد بودم!
دیگه فقط تست حفظ کردم و نکته درآووردم، گفتم یا جزوم ناقصه، یا من بد خوندم، یا واقعاً این تستاش مشکل دارن. سلولی برای کنکور هم که واقعاً تاقصه!

واسه سلولی بچه ها کسی نظری نداره؟ چجوری بخونیم خوب یاد بگیریم؟
فکر نکنم راهی داشته باشه جز تکرار تکرار تکرار... :smilies-azardl (181

گزارش:

5 ساعت سلولی.

Immunity

Well-known member
سلام...راستشوبخواید منم فکرمیکردم کتابخوه فرهنگ ج تشریحی داره رفتم خریدم داشتم میرفتم خونه دیدم فقط کلیدداره!!!!!!!بافروشندم رودروایسی داشتیم دیگه نشد پس بدیم!!اخه رتبه یک ایمنی گف داره منم اصن توجهی بهش نکردم..حالا نمیدونم این انتشارات شاید کتاب ایمنی دیکگه داشته باشه...

eeeeeeehsan

New member
بچه ها یه سوال؛
شما که پرو هستید این سلولی و ملوکولی و بیوشیمی رو فقط تست بخونیم ولی اساسی خوب بخونیم میشه هر کدوم رو 50 زد؟

آسمون

New member
آقا احسان زیست معلوم نیس چطوربیاد.سوالای پارسالو نگاکن؟تاکتابو نخونده باشی نمیشه به تست اکتفاکرد...
یسری از سوالای تست مال دهه70و60دیگه خیلی سختن..فک کنم جدیدادیگه کمتراز سوالای کدام گزینه صحیح است استفاده میشه.لامصب هرسوال زیست یک دقیقه فقط خوندن سوالش طول میکشه...
من باخوندن کتاب وزدن تمام تستاش به50امید دارم.شمامیخای باحفظیدن...!والاچی بگم...

- - - Updated - - -

آقا احسان زیست معلوم نیس چطوربیاد.سوالای پارسالو نگاکن؟تاکتابو نخونده باشی نمیشه به تست اکتفاکرد...
یسری از سوالای تست مال دهه70و60دیگه خیلی سختن..فک کنم جدیدادیگه کمتراز سوالای کدام گزینه صحیح است استفاده میشه.لامصب هرسوال زیست یک دقیقه فقط خوندن سوالش طول میکشه...
من باخوندن کتاب وزدن تمام تستاش به50امید دارم.شمامیخای باحفظیدن...!والاچی بگم...

آسمون

New member
راسی برای بیو هم فک نکنم با حفظ تست بشه50زد...
باغلطای پاسخنامه هم به زورکناربیاین...کاریش نمیشه کرد...

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member

راسی برای بیو هم فک نکنم با حفظ تست بشه50زد...
باغلطای پاسخنامه هم به زورکناربیاین...کاریش نمیشه کرد...

آره راست میگی چاره ای نیست، منم تقریباً موفقم، باید حتماً کتاب رو خوند. ولی خب اگه کسی بخواد وقت بذاره کتاب رو هم بخونه بهتره یا نخونه یا اگه میخونه خوب بخونه چون واقعاً فراره، خوندن تست هم که به جای خودش.

گزارش:

6 ساعت بیوشیمی،
آمینواسید و پروتئین + نصف تستهاش.

آسمون

New member
آره راست میگی چاره ای نیست، منم تقریباً موفقم، باید حتماً کتاب رو خوند. ولی خب اگه کسی بخواد وقت بذاره کتاب رو هم بخونه بهتره یا نخونه یا اگه میخونه خوب بخونه چون واقعاً فراره، خوندن تست هم که به جای خودش.

گزارش:

6 ساعت بیوشیمی،
آمینواسید و پروتئین + نصف تستهاش.

حالا اینقد نا امید نباش بابا...خودمن دارم بار دوم میخونم بازم نصف مطالب واسم تازگى داره...اگه فراره واسه همه فراره...امیدت بخداباشه...

golabatun

New member
نه آقا محمد جواب تشریحی نداره
من کل میدون انقلابو گشتم
از خود انتشاراتشم سوال کردم نداره ج تشریحی

golabatun

New member
بچه ها 50 تا که کمه:motat:
اتفاقا سوالای بیو پارسال خوب بود.فقط باید حواست جمع باشه

آسمون

New member
گلاب جون کسی نگف سوالای پارسال بدبوده.من فقط گفتم ریسکش بالاس فقط بخای تست حفظ کنی...
آره50کمه...امابازبان70میشه جبرانش کرد...

- - - Updated - - -

گلاب جون کسی نگف سوالای پارسال بدبوده.من فقط گفتم ریسکش بالاس فقط بخای تست حفظ کنی...
آره50کمه...امابازبان70میشه جبرانش کرد...

آسمون

New member
بهله
ماشالا
70تا زبان خوبه.من که زبانو حساب نمیکنم

آقاسوء تفاهم نشه.خودمو نگفتما!به عنوان مثال گفتم واسه آقا احسان...چون ازین درسانگرانه میتونه بازبان جبرانش کنه

- - - Updated - - -

بهله
ماشالا
70تا زبان خوبه.من که زبانو حساب نمیکنم

آقاسوء تفاهم نشه.خودمو نگفتما!به عنوان مثال گفتم واسه آقا احسان...چون ازین درسانگرانه میتونه بازبان جبرانش کنه

eeeeeeehsan

New member
بابا ما اگه بشینیم صبح تا شب بخونیم بخدا میشه همه درسا رو بالای 70 زد.

تازه یه چیز؛ یکی از رفیقام پریروزا ازم بابت منابع بیوتک پرسید، امروز خبرش رسید نامرد خونه اجاره کرده نشسته داره خر میزنه، تازه کمتر از 2 ماه هم بیشتر وقت نداره.. اونوقت من اینجا با افتخار اعلام می کنم 6 ساعت درس خوندم!! یکی یه دیوار بده من سرمو بکوبم توش! :13:

ولی ایشالا.. همه قبول بشن ماهم بشیم.

Immunity

Well-known member
بچه ها 50 تا که کمه:motat:
اتفاقا سوالای بیو پارسال خوب بود.فقط باید حواست جمع باشه

اره موافقم...اگه مثه پارسال باشه من ممنونشونم...فقط خداکنه ازین کدام نادرست وصحیح است ندن ک وقت ادمو میگیره

آسمون

New member
بچه ها؟کسی واسه خواب بهاری درمانی بلدنیس؟!نصف روزم توخواب میگذره!نخابم هم کلا گیجم...

eeeeeeehsan

New member
منم دنبالشم...اگه عجله نداری هفته بعد بدستم میرسه.یه سربه خود سایت علوم پزشکی بزن.شاید گذاشته باشن.

بچه ها؟کسی واسه خواب بهاری درمانی بلدنیس؟!نصف روزم توخواب میگذره!نخابم هم کلا گیجم...

دستت درد نکنه، نه عجله ای نیست، هر وقت دستت رسید به بهمون برسونش، مرسی.

خواب هم من درست عین خودتم، تنها دواش هم گشنگیه، چون وقتی معده پر بشه پلکای آدم میافته پایین. من صبح که پا میشم فقط یه لیوان چایی با نبات و سنجبیل چون گرمه و سرحالم میاره میخورم و میشینم پا درس، البته بماند که ساعت 7 کوک می کنم ساعت 9 پا میشم و تا به خودم میام میبینم ساعت 10 شده و تازه میخوام شروع کنم به درس خوندن!! :thumbsupsmileyanim:

این مشاوره رو من 1 سال پیش گرفتم از سایت تبیان، شاید به دردت بخوره؛

سوال کد 1062685 :
سلام با تبریک سال نو
من سرد مزاج شدیدم، خیلی زود اعصابم خورد میشه، همش زود خوابم میگیره و حوصله هیچ کاری رو ندارم. کارم آزاده و فعالیت دارم ولی همیشه برای استارت کار بی انرژیم. ممنون میشم راهنماییم کنید چی بخورم.

پاسخ :
با سلام و احترام
دوست گرامی اگر مشکل شما مزمن است می تواند به یکی از این دلایل باشد: آلرژی، عفونت و اختلال هورمونی و ... . بنابراین لازم است که به پزشک خود مراجعه کنید تا علت دقیق خواب آلودگی شما مشخص شود. پس از آن رژیم غذایی متناسب را باید دریافت کنید. البته چاقی و رژیم غذایی نامناسب هم در این زمینه تاثیر گذار است. توصیه های تغذیه ای زیربرای جلوگیری از خواب آلودگی مفید می باشند:
1- اول از همه اینکه یک صبحانه کامل و سالم بخورید. اگر روز خود را بدون مصرف صبحانه شروع کنید، در حقیقت منبع اصلی سوخت برای فعالیت روزانه را از دست داده اید. صبحانه می تواند شامل شیر ، نان و پنیر و گردو یا نان و پنیر و خیار و گوجه فرنگی ، عسل ، تخم مرغ ، خامه و مربا باشد . البته این بدین معنا نیست که، تمام این مواد غذایی را با هم در صبحانه بخورید ، بلکه هر روز می توانید تعدادی را انتخاب کنید.
2- در طی روز وعده هایی غذایی کوچک با فاصله ی زمانی کم مصرف کنید. مثلاً بجای سه وعده ی پر حجم ، 6 وعده غذایی با حجم کم مصرف کنید. (3 وعده اصلی + 3 میانه وعده)
3- کاهش مصرف شکر و کافئین در جلوگیری از بروز خستگی موثر است. مواد غذایی حاوی کافئین شامل قهوه، کاکائو، نوشابه های سیاه و چای است. مواد غذایی حاوی شکر مثل انواع مربا، ژله، شکلات و شیرینی جات است. غذاهای چرب و دارای کافئین خواب شما را به هم می ریزند.
4 - برای دریافت انرژی بالا، شیرینی جات و شکلات مصرف نکنید، بلکه از منابع غذایی حاوی کربوهیدرات های پیچیده استفاده کنید. منابع غذایی کربوهیدرات پیچیده شامل: برنج، گندم و سایر غلات، نان، ماکارونی، سیب زمینی و سبزیجات است.
5- کمبود پروتئین باعث ایجاد خستگی می شود. اسیدهای آمینه ها (واحدهای سازنده پروتئین) برای حفظ و ترمیم هر کدام از اندام های بدن ما ضروری هستند. منابع غذایی حاوی پروتئین با کیفیت بالا به ترتیب عبارتند از : تخم مرغ ، شیر و لبنیات ، انواع گوشت و حبوبات
6 - کمبود منیزیم باعث احساس خستگی می شود. مهم ترین مواد مغذی که خستگی را از بین می برند ، شامل ویتامین های گروه B، ویتامین C و منیزیم است. زیرا این مواد مغذی ، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و فواید زیادی دارند.منابع غذایی حاوی منیزیم عبارتند از: جو،جوانه گندم برشته، ماهی ، بادام زمینی ، شیر ، بادام، اسفناج، تخمه کدو، کاکائو، تخمه آفتابگردان، آجیل

با آرزوی سلامت

من خودم وقتی صبحونه پر انرژی میخورم چه یه وعده کامل باشه چه کم، خوابم میگیره، بخاطر همین صبح تا ظهر رو چیزی نمیخورم، ظهر هم موقع نهار نمیذارم معدم کامل پر بشه، ولی بیشتر اوقات بعد نهار خوابم میگیره که سه تا راه حل من بهش رسیدم، یک اینکه 2 ساعت چرت بزنی، دو اینکه یه دونه چایی غلیظ بخوری، چون کافئین داره چشای آدم رو باز میکنه، سه اینکه یه سریال کوتاه مثل Friends یا Big bang theory رو ببینی که با خندیدن خواب از سرت بپره.

ولی خب سیستم بدن هرکسی فرق می کنه، مثلاً من اولا کافئینم رو از قهوه میگرفتم و ماهی یه بار هم چایی نمیخوردم، ولی حالا برعکس شدم چون قهوه که میخورم دوباره پلکام میافته پایین. اینم که مشاوره تو شماره 3 گفته کاملاً درسته، کافئین واقعاً سیستم خواب رو بهم میریزه، ولی چاره ای نیست تا 2 ماه باید تحمل کرد.

اینقدر روشهای مختلف رو باید تست کنی تا دستت بیاد. تازه وقتی هم دستت میاد دوباره شرایط زندگی آدم عوض میشه مجبور میشی یه روش دیگه ای رو انجام بدی.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا