مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

cell55

New member
منم تنبه لازم دارم
سلام. شما دیگه چرا درس نمی خونی؟:smilies-azardl (12)
به سال دیگه این موقع فکر کن که قبول شدی و داری به موضوع پایان نامه فکر می کنی و برای دکتری برنامه ریزی می کنی و میری دانشگاه و درس های مورد علاقت را می خونی.
ولی اگه امسال نخونی, سال دیگه مجبوری دوباره این درس های تکراری را بخونی:smiliess (11):
حالا دیگه میل خودتونه که سال دیگه بخواهید چرخه های بیوشیمی و باکتری و غشا و مبحث انتقالات سلولی و.... را بخونی ویا مباحث جدید و شیرین ایمنی را.
البته خدای نکرده جسارت نشه ها. قصد توهین به درس های دیگه را ندارم و منظورم اینه که به اندازه کافی کربس و انتقال فعال و... خوندیم و دیگه کافیه و وقت مباحث جدید رسیده.
خب انشالا که متنبه شده باشی! اگه نشدی بگو جور دیگه اقدام کنم!:sdasdasd:

موفق باشی:rose:

nastaran8

New member
انگار از گزارش دادن خبری نیستاااا
من ۶.۳۰ ساعت ایمونو خوندم
یه نیم ساعتم زبان

biotech92

New member
خب بچه ها نظر شما چیه؟؟ زود بیاید نظر خودتون رو بگید نکنه شما یواشکی دارید چیزهای بهتری میخونید؟؟ سارا که حتما ج.ز.و.ه. دکتر ا.س.م.ا.ع.ی.ل.ی رو میخونه
سلام.من کتاب میکروب م درسان و دیدم بنظر خیلی خوب و کامل وخلاصه میومد.هم پزشکی داشت هم صنعتی و.. تست هم داشت.فک اقا محمد بهتر بدونه ؟؟!!

PMN

New member
بچه های ارشد بهادر و تست زیاد رو پیشنهاد کردن. نظر قبولیای امسالم میرم میپرسم

PMN

New member
سلام. شما دیگه چرا درس نمی خونی؟:smilies-azardl (12)
به سال دیگه این موقع فکر کن که قبول شدی و داری به موضوع پایان نامه فکر می کنی و برای دکتری برنامه ریزی می کنی و میری دانشگاه و درس های مورد علاقت را می خونی.
ولی اگه امسال نخونی, سال دیگه مجبوری دوباره این درس های تکراری را بخونی:smiliess (11):
حالا دیگه میل خودتونه که سال دیگه بخواهید چرخه های بیوشیمی و باکتری و غشا و مبحث انتقالات سلولی و.... را بخونی ویا مباحث جدید و شیرین ایمنی را.
البته خدای نکرده جسارت نشه ها. قصد توهین به درس های دیگه را ندارم و منظورم اینه که به اندازه کافی کربس و انتقال فعال و... خوندیم و دیگه کافیه و وقت مباحث جدید رسیده.
خب انشالا که متنبه شده باشی! اگه نشدی بگو جور دیگه اقدام کنم!:sdasdasd:

موفق باشی:rose:

شب میام نتیجه تنبه رو اعلام میکنم!

آسمون

New member
سلام بچه ها
من برگشتممممم
این مدت روزی5ساعت رومیخوندم اماازفردامنتظرگزارشای نابم باشین.
راسی مرسی که انقدپیگیرحالم بودینا...به شمامیگن رقیب خونی!
صباونسترن عزیزم دلم واستون تنگ شده بودمنتظرگزارشاتون هستم
موفق باشین همگی

somaye 21

New member
بگیرم لهت کنم تو رم :sdasdasd: ..... اگه بگی عمرا قبول نمیشم مطمئن باش نمیشی.... هنوز دو ماهه دانشگاه شروع شده.... بیخودی بهانه نیار...... لوس بازی در نیار.... اون همه زحمتو برنامه ریزی رو راحت فدا نکن ....
دیگه هم ازین شوخیا نکن....خب؟ :smilies-azardl (113

باشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :(

سلام بچه ها
من برگشتممممم
این مدت روزی5ساعت رومیخوندم اماازفردامنتظرگزارشای نابم باشین.
راسی مرسی که انقدپیگیرحالم بودینا...به شمامیگن رقیب خونی!
صباونسترن عزیزم دلم واستون تنگ شده بودمنتظرگزارشاتون هستم
موفق باشین همگی

اتفاقا همیشه پیش خودم میگفتم این اسمون یه مشاور ارشد از دانشگاه شیراز پیدا کرد و دیگه پیداش نشد

Immunity

Well-known member
سلام.من کتاب میکروب م درسان و دیدم بنظر خیلی خوب و کامل وخلاصه میومد.هم پزشکی داشت هم صنعتی و.. تست هم داشت.فک اقا محمد بهتر بدونه ؟؟!!

سلام اره منم کتابشودیدم فک کنم 400صفحس البت دست دوستم بود...یخوردشو خوندم کتاب خوبی میومد...ولی دقت نکردم پزشکی داره ایا!!فردا از دوستم میگیرم بیشتر بررسیش کنم

SH!LA

New member
منم کتاب میکروبیولوژی مــدرســـان رو دارم؛ کتاب خیلی خوبی هست ولی نه برای کسی که میخواد بهداشت شرکت کنــه! حتمــاً در کنارش کتاب دیگه ای رو هم باید مطالعه کنیــد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا