مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biologisst

New member
دوستان به مقادیر زیادی انگیزه، روحیه ، استرس و مقادیر کمی کتک نیازمندیم !!!!! نبوووووووووووووووود ؟!!!

اگه درس نخونی.....میدونی حق والدین خودتو پایمال کردی؟ میدونی حق الناس کردی؟ جواب و نتیجه ی تمام زحمات و خستگی های پدرت .....موفقیت تو هست.........اگر بدونی که مادرت از اولی ک بدنیا اومدی تا همین الان چقدر زحمتت رو کشیده و نگران آینده ی تو هست؟
الان امیدوارم یکم وجدانت بیدار شده باشه اگر نه بگو بازم بیشتر واست بگم:p7977cujr38iyymsu8:
:smiliess (7):

@... zahra

New member
سلام بچه ها...منم به امید خدا هستم...فقط توروخدا انرژی بدین..:thumbsupsmileyanim:

somaye 21

New member
بچه ها چرا همه بی انرژیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من فقط اون اولا یه کمی خوندم،الان اصلا هیچ درسی و نمیخونم،فقط میرم دانشگاه و برمیگردم....تورو خدا یکی یه چی بگه یه کم انرژی بگیریم و بهتر درس بخونیم...
البته با این وضع من که که عمرا امسال قبول شم.....

marlik

New member
بچه ها ایشالا که همتون موفق باشید واستون بهترین ها رو آرزو میکنم

Immunity

Well-known member

من فقط اون اولا یه کمی خوندم،الان اصلا هیچ درسی و نمیخونم،فقط میرم دانشگاه و برمیگردم....تورو خدا یکی یه چی بگه یه کم انرژی بگیریم و بهتر درس بخونیم...

منو که دانشگاه از درس دورکرد!!!!!!ایشاله سال بعد باتمام قوا شرکت میکنیم!!:dadad4:

آخرین ویرایش:

NAZANIN***

New member
هیچ ژنرالی هیچ جنگی را شروع نمیکند مگر باور داشته باشد که پیروز میشود» جنگ شما شروع شده است شما مجبور هستید که پیروز شوید ...

نیروی کسی که به چیزی معتقد است برابر است با نیروی 99 نفر که به آن علاقه مندند ...

موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن .

ماموریت ما در زندگی بدون مشکل زیستن نیست، با انگیزه زیستن است.

تا زمانی که بتوانم:
بدوم، می دوم
راه بروم، راه می روم
سینه خیز بروم، سینه خیز خواهم رفت.
اما به لطف خدا همیشه پیش خواهم رفت.

golabatun

New member
جهت انرژی استرس یا حسودی:p
2 ساعت ژن
1.45 زبان
1 ساعت ملکولی (البته دور دومم):motat:
3.5 هم بیوشیمی
:auizz3ffy9vla57584x

kolouche

New member
منو که دانشگاه از درس دورکرد!!!!!!ایشاله سال بعد باتمام قوا شرکت میکنیم!!adad4:

بله ه ه ه..... این مسخره بازیا چیه درمیاری :mad_majidonline: ..... بلند شو بخون خجالت بکش :sdasdasd: ....باز سال دیگه میخوای دوباره کاری کنی؟.... همین الان بخون.... هنوز که دیر نشده..... فقط دو ماهه که دانشگاه شروع شده.... برای همه همینه.....
البته میدونم که شوخی کردی ..... :thumbsupsmileyanim:

kolouche

New member

بگیرم لهت کنم تو رم :sdasdasd: ..... اگه بگی عمرا قبول نمیشم مطمئن باش نمیشی.... هنوز دو ماهه دانشگاه شروع شده.... بیخودی بهانه نیار...... لوس بازی در نیار.... اون همه زحمتو برنامه ریزی رو راحت فدا نکن ....
دیگه هم ازین شوخیا نکن....خب؟ :smilies-azardl (113

saaabaaa

New member
منو که دانشگاه از درس دورکرد!!!!!!ایشاله سال بعد باتمام قوا شرکت میکنیم!!:dadad4:

:smiliess (6): یعنی چی سال بعد؟؟؟؟؟؟خجالت نمی کشی؟:smilies-azardl (12)
هنوز فرصت واسه جبران هست.منم خیلی کوتاهی کردم اما امیدوارم بشه جبران کرد.
به قول کلوچه می دونم که شوخی کردی:thumbsupsmileyanim:

Immunity

Well-known member
بله ه ه ه..... این مسخره بازیا چیه درمیاری : ..... بلند شو بخون خجالت بکش :sdasdasd: ....باز سال دیگه میخوای دوباره کاری کنی؟.... همین الان بخون.... هنوز که دیر نشده..... فقط دو ماهه که دانشگاه شروع شده.... برای همه همینه.....
البته میدونم که شوخی کردی ..... :thumbsupsmileyanim:

:smiliess (6): یعنی چی سال بعد؟؟؟؟؟؟خجالت نمی کشی؟
هنوز فرصت واسه جبران هست.منم خیلی کوتاهی کردم اما امیدوارم بشه جبران کرد.
به قول کلوچه می دونم که شوخی کردی:t

سلام بچهااصن اعصاب ندارینااااااااااا.......من الان متنبه شدم و مثه بچه خوب میرم سراغ درسم:sad:

cell55

New member
من الان متنبه شدم و مثه بچه خوب میرم سراغ درسم

خب خوبه که متنبه شدی وگرنه که قصد ادب کردنت داشتم!:New (6):
دیگه از این حرفا نزنیا! کلی از بچه ها که پارسال قبول شده بودند دانشجو بودند. مثلا یکی از بچه هایی که می شناسم ترم 6 بود و مدرس قبول شد.
وقت برای خوندن هنوز زیاد داری ولی دیگه وقت برای از دست دادن نداری! وقتی هم درس می خونی فقط به ان مطلب فکر کن و به اینکه چه جوری بخونی یاد بگیری و نتیجه را هم فراموش کن.
ایشالا سال دیگه 1 بشی:a2d3:

فعلا بای:ad54ad:

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member
خب خوبه که متنبه شدی وگرنه که قصد ادب کردنت داشتم!:New (6):
دیگه از این حرفا نزنیا! کلی از بچه ها که پارسال قبول شده بودند دانشجو بودند. مثلا یکی از بچه هایی که می شناسم ترم 6 بود و مدرس قبول شد.
وقت برای خوندن هنوز زیاد داری ولی دیگه وقت برای از دست دادن نداری! وقتی هم درس می خونی فقط به ان مطلب فکر کن و به اینکه چه جوری بخونی یاد بگیری و نتیجه را هم فراموش کن.
ایشالا سال دیگه 1 بشی:a2d3:

فعلا بای:ad54ad:
سلام ممنون...خوشحالم شماهم بالاخره تصمیم گرفتی جزء ایمونولوژیستاباشی....انشاله ک همگی 1بشیم!!!!
دیگ تحمل اینهمه تنبیه سخت بود!!درسو ترجیح دادم!

آخرین ویرایش:

cell55

New member
سلام ممنون...خوشحالم شماهم بالاخره تصمیم گرفتی جزء ایمونولوژیستاباشی....انشاله ک همگی 1بشیم!!!!
دیگ تحمل اینهمه تنبیه سخت بود!!درسو ترجیح دادم!

سلام
مرسی. بالاخره تکلیفمو با خودم روشن کردم! و خودمو ادب کردم!:sdasdasd: و دست از این بی هدفی برداشتم!
خب من فعلا برم یکم اتاقم را مرتب کنم:riz303: و شروع کنم به درس خوندن!
گزارش از صبح تا الان: 5 درس تافل

sa@@ra

New member
من یه چیزی میدونستم گه گزارش نمیدادم اینجا
گلاب چشمات شوره:riz481:؟؟؟واقعا ترکیدم خدا رحم کرد بهم
دیگه من گزارشی نمیدم:smiliess (6):
:25r30wi:
:smiliess (10):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mf2009
بچه ها واسه باکتری یه چیز مفید و سلیس معرفی کنید دیگه:smilies:
باکتری دیباج رو دارم بدرد نمیبخوره
باکتری بهادر و 2e هم حجمشون زیاده
حالا من چیکار کنم؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا