مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shona

New member
بازار کتک تراپی اینجا داغه داغه......روش متناسب شما خودکار بین انگشتانه....:sdasdasd:

اوا چه خشن !!!!!!! من الان از سرکار رسیدم خونه، روزه هم بودم امروز،یه نیم ساعت بگذره خون به مغزم برسه شروع می کنم . فک کنم سه ساعتی بتونم بخونم. :sad:

Immunity

Well-known member
اوا چه خشن !!!!!!! من الان از سرکار رسیدم خونه، روزه هم بودم امروز،یه نیم ساعت بگذره خون به مغزم برسه شروع می کنم . فک کنم سه ساعتی بتونم بخونم. :sad:

بهرحال اسمش کتکه....دیگه نبینم درس نخونیاااااااا:mad_majidonline:

آسمون

New member
کتاب مهدوی امشب دستم رسید باهمه خستگیم
1.5س سلولی
نیم س زبان
خسته نباشیدبچه ها

golabatun

New member
سلام
دوستان شما هم بيوشيمي و سلولي ملكولي دارين؟
اكه سوالي داشتين خوشحال مي شم تو اين درسا كمكتون كنم

سلام الیسا جان
اون فصلایی از لودیش که غیر ار مهدوی می بایست بخونیم یه بار دیگه میگی بهم؟؟

golabatun

New member
بچه ها منم اومدم
دیروز 6 ساعت:motat:
امروزم تا الان که ظهره 3.5 ملکولی
و 1 ساعت زبان:a2d3::a2d3::a2d3:

golabatun

New member

بچه ها اگه حوصله ندارین یا خسته این درس نخونین.نتیجه عکس میده

sa@@ra

New member
بچه ها اینچا کسی وزارت علوم ثبت نام کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای خدا از دیشب هرچی میخوام ثبت نام کنم وقتی سریال کارت رو وارد میکنم یه کثلث اخطار میاد کنارش میگه باید ابتدا کارت خریداری شه در صورتی که من خریدم و وقتی میخوام مشخصات کارتمو ببینم میگه مشکل در سایت:sad::wacsmiley:

آسمون

New member
دیروزبه علت نامساعدبودن شرایط جوی ازترکوندن معذورگشته وفقط 5ساعت خوندم
امروز تاالان 2س ایمنی

آسمون

New member
بچه ها منم کتک تراپی کنین لطفا! :13:
تشخیص بنده برای شماکتک تراپی ازنوع شکنجه روحی هستش:
میدونی چه حس بدیه روزاعلام نتایج دوستات بهت زنگ بزنن وباخوشحالی بگن کجاقبول شدن وتو یکم من من کنی وبگی قبول نشدی؟من تجربه کردم خیلی تلخه.پس پاشوکتابتوبذارجلوت وبه زورمجبورکن خودتو تابخونی

- - - Updated - - -

بچه ها منم کتک تراپی کنین لطفا! :13:
تشخیص بنده برای شماکتک تراپی ازنوع شکنجه روحی هستش:
میدونی چه حس بدیه روزاعلام نتایج دوستات بهت زنگ بزنن وباخوشحالی بگن کجاقبول شدن وتو یکم من من کنی وبگی قبول نشدی؟من تجربه کردم خیلی تلخه.پس پاشوکتابتوبذارجلوت وبه زورمجبورکن خودتو تابخونی

آسمون

New member
بچه ها اینچا کسی وزارت علوم ثبت نام کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای خدا از دیشب هرچی میخوام ثبت نام کنم وقتی سریال کارت رو وارد میکنم یه کثلث اخطار میاد کنارش میگه باید ابتدا کارت خریداری شه در صورتی که من خریدم و وقتی میخوام مشخصات کارتمو ببینم میگه مشکل در سایت:sad::wacsmiley:

عزیزم من ثبت نام کردم ولی مشکلی پیش نیومد.فک کنم یه شماره تلفن توصفحه ثبت نام بود زنگ بزن یااگه میشه دوباره کارت بخر؟انشالله که درست بشه کارت.این سیستم سازمان سنجش بعضی وقتاقاطی میکنه.دوباره تلاش کن امروز.موفق باشی:21:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا