بازار کتک تراپی اینجا داغه داغه......روش متناسب شما خودکار بین انگشتانه....:sdasdasd:
اوا چه خشن !!!!!!! من الان از سرکار رسیدم خونه، روزه هم بودم امروز،یه نیم ساعت بگذره خون به مغزم برسه شروع می کنم . فک کنم سه ساعتی بتونم بخونم. :sad:
بازار کتک تراپی اینجا داغه داغه......روش متناسب شما خودکار بین انگشتانه....:sdasdasd:
اوا چه خشن !!!!!!! من الان از سرکار رسیدم خونه، روزه هم بودم امروز،یه نیم ساعت بگذره خون به مغزم برسه شروع می کنم . فک کنم سه ساعتی بتونم بخونم. :sad:
آسمون جون تو چه کتابی می خونی برا زیست؟
سلام
امروزقراره بترکونم به امیدخدا...
تاالان3.45 سلولی
سلام دوباره
امروز
1س زبان
2س ایمنی
1.5س بیو
1.5س سلولی
گلاب؟زیست چی میخونی؟
سلام
دوستان شما هم بيوشيمي و سلولي ملكولي دارين؟
اكه سوالي داشتين خوشحال مي شم تو اين درسا كمكتون كنم
سلام الیسا جان
اون فصلایی از لودیش که غیر ار مهدوی می بایست بخونیم یه بار دیگه میگی بهم؟؟
تشخیص بنده برای شماکتک تراپی ازنوع شکنجه روحی هستش:بچه ها منم کتک تراپی کنین لطفا! :13:
تشخیص بنده برای شماکتک تراپی ازنوع شکنجه روحی هستش:بچه ها منم کتک تراپی کنین لطفا! :13:
بچه ها اینچا کسی وزارت علوم ثبت نام کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای خدا از دیشب هرچی میخوام ثبت نام کنم وقتی سریال کارت رو وارد میکنم یه کثلث اخطار میاد کنارش میگه باید ابتدا کارت خریداری شه در صورتی که من خریدم و وقتی میخوام مشخصات کارتمو ببینم میگه مشکل در سایت:sad::wacsmiley: