مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biologisst

New member
من تازه شروع کردم ایمنی ابوالعباس زبان تافل و اگر وقت کنم بیوشیمیرو هم اضافه میکنم.
توی بیوشیمی خیلی باید وقت بزارم تا نرمال باشه.

kolouche

New member
منم ایمنی ابوالعباس رو چن وقته میخونم....... الانم بیو پروین پاسالار و زبان هم 504 فعلا که......
بچه ها موفق باشیییییییییین و باشیم انشاالله.....:28:

آلرژی

New member
نه
من بیوشیمی و ایمنی و زبان رو دارم میخونم..
بیو دارم هارپر میخونم
ایمنی ابوالعباس
زبان 504 رو خوندم الانم چند روزه تافل میخونم
کم کم زیست رو به برنامم اضاف میکنم
شما برنامتون چیه؟

آفرین،جقدر شما زرنگید :4d564ad6:
آخه من کارشناسی ناپیوسته ام این ترمم 16.5 واحد بیشتر نداشتم ولی همش یک واحدی بود و خیلی خسته شدم میدونی 14تا امتحان داشتم :1dco2x0p1lilzhfpg1tو این یک هفته واقعا به استراحت نیاز داشتم و انشاالله ازامروز استارت واقعی میزنم
دیروز رفتم کتاب بخرم یکی از استادای ایمنیمو دیدم یک کتاب زبان معرفی کرد که منم خریدمش ،جالبه،قسمت vocabularyاز سری کتب IN USE

biologisst

New member
ما هپین جاییمavenger.
برنامه ام رو که گفتم البته اگه کسی باشه بهش عمل کنه!!!سعی خودمو میکنم اما سرعت هفته بیشتر از من هست. ;-)

biologisst

New member
من ایمنی خیلی کند پیش می رفتم.گذاشتمش کنار الان سلولی میخونم . به نسبت راحت ترم.زبانم فلش کارتی میخونم که بنظرم بهتره

PMN

New member
من تازه امتحانام تموم شده! هنور خستگی از تنم در نرفته!
میخوام با ایمنی و زبان شروع کنم یکمی که راه افتادم زیست هم اضافه میکنم البته اگه به نتیجه برسم که چی واسه زیست بخونم :(50):

avenger.1992

New member
من فصل 19 و20 رو خوندم و چند روز هس از نو ابوالعباس رو میخونم
زبان هم لزگی

biologisst

New member
آره مهر هممون مشغولیم. منم دانشگاه باید برم. هنوز خیلی واحدام مونده. آخه ایمنی وقتی پیش نمی رفتم بی انگیزه میشدم گفتم اول کار باید با انرژی شروع کرد. وقتی سرعتم خوب شد میرم سراغ ایمنی.

biologisst

New member
من درس اول لزگی رو چند وقت پیش خوندم خیلی خوب بود.اما اول میخوام دایره لغاتمو زیاد کنم بعدش تسلطمو ببرم بالا

biologisst

New member
من فصل 19 و20 رو خوندم و چند روز هس از نو ابوالعباس رو میخونم
زبان هم لزگی

وقتی ایمنی میخوندی به تمام نکات توجه می کردی یا یه حالت سطحی و جامع میخوندی؟آخه خیلی وقت گیره خوندنش مگر اینکه سطحی و کلی بخونیش.

avenger.1992

New member
وقتی ایمنی میخوندی به تمام نکات توجه می کردی یا یه حالت سطحی و جامع میخوندی؟آخه خیلی وقت گیره خوندنش مگر اینکه سطحی و کلی بخونیش.

راستش من یه ج ز و ه از استادم دارم خیلی حجیمه قبلا با اون شروع کرده بودم،بعدش وجگانیو خوندم چون خیلی سلیس و روان بود و این اواخرم از ابوالعباس..
یه خوبی داره اینه که وقتی می خونی مطالب قبلی تو ذهنت تداعی میشه و از خوندن ابوالعباس لذت میبری..مخصوصا ابولعباس که کاملا ریز شده

avenger.1992

New member
گزارش من:
هارپر متابولیسم قندها هستم
ایمنی هم با انرژی
زبان mosaice 2
زیستم تازه شروع کردم
یکم رمضون سخته برام

kolouche

New member
1- آقا یکی بگه cd40 و cd40 l چیکار میکنن؟! ...

یک کار فقط نمیکنه.... اگه اشتباه نکنم cd40 رو apc.....لیگاندش رو t سل. مثلا تو ک ل ا س سویچینگ ، فعال شدن b و ... ..... بازم با رفرنس چک کن....

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا