مطالعه گروهی گروه بازمانده های ارشد 92

hoorsa

New member
گفتم بیا بریم کتابخونه نیومدی ... وگرنه الان طلایه دار بودیم بجای بازمانده .... هنوزم دیر نشده ها ... اگه بتونی 3ماه مرخصی بگیری البته!

امروز کلاس داشتم و بقیشم مهمون داشتیم ... متاسفانه
-0-

بچه ها هیچکدوم شیرازی نیستید پایه شید بریم کتابخونه؟

شیرازی که نه اما یه همسایه داریم اونم نه ولی خب دوتاییمون شیرازی هارو دوست داریم:28:
می گم شما وقتی مهمون میاد میری درس می خونی یا میشینی پیش اونا؟
خب من دوتاییش؟به نظر شما برای مقابله با این مساله چه باید کرد آیا ؟

Taraa

Well-known member
شیرازی که نه اما یه همسایه داریم اونم نه ولی خب دوتاییمون شیرازی هارو دوست داریم:28:
می گم شما وقتی مهمون میاد میری درس می خونی یا میشینی پیش اونا؟
خب من دوتاییش؟به نظر شما برای مقابله با این مساله چه باید کرد آیا ؟

والا وقتی مهمون میاد اگه نرم پیششون بشینم که بعدش مصیبته . مامانه ... (نقطه چینو خودتون پر کنید)

دیگه اگه مهمونه خواهرم باشه که دیگه خدارحم کنه .خود خواهرم ... (بازم نقطه چینو خودتون پرکنید)

برای مقابله با این مسئله فقط میتونم بگم باید رفت کتابخونه ... از صبح ساعت 6 تا شب ساعت 10 ... سراغم دارما ... یه کتابخونه تو شهر ما هست اینجوریه ... حالا کم کم باید استارتشو بزنم

آخرین ویرایش:

hoorsa

New member

والا وقتی مهمون میاد اگه نرم پیششون بشینم که بعدش مصیبته . مامانه ... (نقطه چینو خودتون پر کنید)

دیگه اگه مهمونه خواهرم باشه که دیگه خدارحم کنه .خود خواهرم ... (بازم نقطه چینو خودتون پرکنید)

برای مقابله با این مسئله فقط میتونم بگم باید رفت کتابخونه ... از صبح ساعت 6 تا شب ساعت 10 ... سراغم دارما ... یه کتابخونه تو شهر ما هست اینجوریه ... حالا کم کم باید استارتشو بزنم

منم ازون نقطه چینا دارم...مهمونا اگه هیچی نگن مامانه میگه زشته ...همینجا بمون
آره کتابخونم خوبه یعنی خیلی خوبه ولی خب آخه از 6 تا 10؟خیلی زیاده برا من
کتابخونه دانشگاه ما از 8 تا 8 شبه...اما ممنون..راستش خودمم به فکرش بودم

Taraa

Well-known member
من فقط شیراز و تهران برام مهمه که اونام خداروشکر سرجاشونن

نوری جون نگران نباش ... شاید تعداد دانشگاها کم شدن ولی ظرفیتا که هنوز اعلام نشده ... شاید از اونطرف جبران شه ... شما با خیال راحت بخون
:riz304:

nori

New member
تارا وهورسای عزیز. میشه نظرتون را برای زبان به من بگین. من الان در حد 20 درصدم!! چی جوری به 70 برسم توی این سه ماه؟؟؟؟؟؟؟:5:
من با متن راحتترم اما دریغ از یک تست لغت! هرچیم لغت خوندم فایده نداشته.

ROZZA

New member
بچه ها حالا که افتادم رو غلتک درس خوندن این اطلاعیه همه انگیزمو بهو ریخت آخه چرا مگه میشه به همین راحتی 3 ماه مونده به کنکور بعضی شهرها رو حذف کرد شاید یه نفر فقط میتونه شهر خودش بره دانشگاه
من همه امیدم برای زحمتی که میکشم دانشگاه تهران بود ...تو تهران فقط تربیت مدرس میگیره که تیپ 2 هستش و شنیدم سمش تعریفی نداره و دانشگاه آزاد
حالا من چیکار کنم آخه چه بدشانسیم ...شرایطم یه طوری شده که نمیتونم جز تهران جای دیگه ای بزنم یا باید به همین تربیت مدرس قانع شم یا قید سم شناسی رو بزنم :13:

mohammad63

Well-known member
بچه ها حالا که افتادم رو غلتک درس خوندن این اطلاعیه همه انگیزمو بهو ریخت آخه چرا مگه میشه به همین راحتی 3 ماه مونده به کنکور بعضی شهرها رو حذف کرد شاید یه نفر فقط میتونه شهر خودش بره دانشگاه
من همه امیدم برای زحمتی که میکشم دانشگاه تهران بود ...تو تهران فقط تربیت مدرس میگیره که تیپ 2 هستش و شنیدم سمش تعریفی نداره و دانشگاه آزاد
حالا من چیکار کنم آخه چه بدشانسیم ...شرایطم یه طوری شده که نمیتونم جز تهران جای دیگه ای بزنم یا باید به همین تربیت مدرس قانع شم یا قید سم شناسی رو بزنم :13:

روزا جان این که اولین بار نیست از این اتفاقا میفته ابجی...
بهر حال باید خودتو به این چیزا عادت بدی...
مثلا همین که اومدن بخاطر انتخابات امتحانو انداهتن جلووو
هوب مینداختن بعد از اول تیر چیزی هم نمیشد اب از اب هم تکون نمیخورد
ولی همینجوری چشم بسته تصمیم میگیرن...
ابجی تو تلاشتو بکن
به این دید به هر اتفاقی نگاه کن که خدا برای من بهترین را میخواست. که قطعا همینطوره البته اگر بنده های خدا بذارن!!!!!!!!!!!!!!!!!
برات ارزوی موفقیت میکنم

mohammad63

Well-known member
تارا وهورسای عزیز. میشه نظرتون را برای زبان به من بگین. من الان در حد 20 درصدم!! چی جوری به 70 برسم توی این سه ماه؟؟؟؟؟؟؟:5:

البته نوری جان ببخشید که من نه تارا هستم و نه هورسا. ولی خواستم تصمیمی رو که خودم گرفتم بگم شاید به درد شما هم بخوره
من قصد دارم سوالات ارشد سالهای قبلو بخونم و لغاتشو بخونم.
البته بخش ساختار جمله اگر قواعدشو بخونین بد نیشت.
برات ارزوی موفقیت میکنم.
همسشه یادت باشه که شاید اخرین کلید باقیمانده بازگشاینده قفل باشه.... موفق باشی

mohammad63

Well-known member

ابجی تارا ... مهمون که حبیب خداست .... ولی ...........
موفق باشی. من به تو و تلاش و پشکارت ایمان دارم......تو موفق میشوی....

mohammad63

Well-known member
بچه ها...برام دعا کنید از همه طرف داره بدبختی سرم میاد.... :sad::sad:

از برنامه ریزی هم ک کرده بودم برا خودم کلی عقب موندم.......:dadad4::dadad4:

مهم اینه که که به اتفاقایی که میفته به چشم بدبینی نگاه نکینیم.... شاید اگر اون اتفاق بد نمیفتاد و جلوتر میرفتیم اتفاق بدتری میفتاد....
انتی شاید اگر اون روز من اونطوری تصادف نمیکیردم جلوترش اتفاق بدتری میفتاد که ..... مامانم بی پسر میشد البته سه تای اورجینال دیگش هنوز هستند.. هههههههههههه
ولی مهم تر از همه اینه که دوباره برخیزی
یادمان باشد که کوروش بزرگ می گوید: تنها راهی که به شکست می انجامد, تلاش نکردن است
موفق باشی

shena

New member
سلام دوستان لطفا کمکم کنید من از شهریور تا اوایل اذر تقریبا خوب درسخ خوندم ولی اتفاقات بدی برام افتاد وهمینطور امتحانات اخر کارشناسی دگه نخوندم یعنی نتونستم با اون شرایط حالا 1هفته ای هس ک دوباره از اول شروع کردم ولی خیلی بی انگیزه میخونم
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

shena

New member
ومثلا امروز اصن نخوندم تو این 3ماه با درسا تغذیه بیو وزبان فیزیولوژی چیکار میتنم بکنم؟

antenyus

Active member
مهم اینه که که به اتفاقایی که میفته به چشم بدبینی نگاه نکینیم.... شاید اگر اون اتفاق بد نمیفتاد و جلوتر میرفتیم اتفاق بدتری میفتاد....
انتی شاید اگر اون روز من اونطوری تصادف نمیکیردم جلوترش اتفاق بدتری میفتاد که ..... مامانم بی پسر میشد البته سه تای اورجینال دیگش هنوز هستند.. هههههههههههه
ولی مهم تر از همه اینه که دوباره برخیزی
یادمان باشد که کوروش بزرگ می گوید: تنها راهی که به شکست می انجامد, تلاش نکردن است
موفق باشی

ممنون محمد جان....... میبینم خوب کار و بارت گرفته.... کلی مشاوره میدی ب جماعت........

ولی در مورد خودم باید بگم...مشکل اینجاست ک بدبختیای من فقط برا من بد بختیه....برا دیگران خوشبختیه.......
جدیدا هم شدیم نورس جماعت... هرکی حالش بد میشه... آنتی بیچاره باید بشه نورسش....
از احساسات لطیف ما همش سو استفاده میکنن.......:sad:
بیمارستانمون هم یه وایرلس نداره ک ب همونم دلمون خوش باشه....:1dco2x0p1lilzhfpg1t

برا اینکه اسپم نشم.....با کمال مشقت تونستم 3 ساعت بخونم:14:.......کاش یکی بود ما رو درک میکرد........

راستی این رو هم بگم ک اون تصادفی رو ک کردی و ب قول خودت اتفاق بد تری برات نیافتاد .....خدا رو شکر ک بدتر نشد....ولی تقصیر خودته عزیزم.... حواستو جمع کن..... به ابر و باد و ماه و خورشید و فلک هم گیر نده........:smiliess (3):

آخرین ویرایش:

nori

New member
البته نوری جان ببخشید که من نه تارا هستم و نه هورسا. ولی خواستم تصمیمی رو که خودم گرفتم بگم شاید به درد شما هم بخوره
من قصد دارم سوالات ارشد سالهای قبلو بخونم و لغاتشو بخونم.
البته بخش ساختار جمله اگر قواعدشو بخونین بد نیشت.
برات ارزوی موفقیت میکنم.
همسشه یادت باشه که شاید اخرین کلید باقیمانده بازگشاینده قفل باشه.... موفق باشی

ممنون اقا محمد. ولی مطمن هستید که کافیه؟؟ توی گرایش ما فقط دوسه تا دانشگاه به درد بخور میگیرن. مث رشته شما نیستا!! رتبم باید زیر 30 بشه! با کنکورا قبل میشه 70 زد؟

mohammad63

Well-known member
ممنون اقا محمد. ولی مطمن هستید که کافیه؟؟ توی گرایش ما فقط دوسه تا دانشگاه به درد بخور میگیرن. مث رشته شما نیستا!! رتبم باید زیر 30 بشه! با کنکورا قبل میشه 70 زد؟

نوری جان همونطور که میدونید دامنه زبان و نحوه سوال دادنش خیلی وسیعه. حالا شما اصلا بیا 10 هزار کلمه حفظ کن. میبینی چندتا کلمه کلیدی رو باز هم نمیدونی. من نگفتم کافیه گفتم با توجه به وقتی که باقی مانده. وگرنه کتابهای زیادی هست برای مطالعه

mohammad63

Well-known member
ومثلا امروز اصن نخوندم تو این 3ماه با درسا تغذیه بیو وزبان فیزیولوژی چیکار میتنم بکنم؟

شنا جان
همون کاری که ما میکنیم. یکی دوتا کتاب خلاصه که البته بتونه رفرنسای اصلی رو ژوشش انتخاب کن و بخون. بهرحال تو این زمان باقیمانده باید هم خلاصه خوند و هم مفید... باید بیشتر رو کیفیت کار کرد نه کمیت.
امیدورام بتونی به اون چیزی که میخوای دست ژیدا کنی

hoorsa

New member

سلام نوری جان
راستش من قرار بود تافل رو کامل بخونم و بعداز عید لزگی رو شروع کنم اما گفتم نکنه نرسم لزگی رو تموم کنم،برا همین یکی دو روزه لزگی رو هم شروع کردم
البته از کتاب تافل دیگه فقط همون 15 تا لغت هر درس رو می خونم و دیگه لغت های متن ها رو نمی خونم...
راستش من تجربه ای تو زبان ارشد ندارم ...سال اولمه اما کتاب لزگی به نظرم عالیه...البته آزمون های سال های قبل که آخرش اومده رو هم حتما بخون...قبلا لزگی رو خوندی ؟خب سنگینه اما یادگرفتن مهارت هاش خیلی کمک می کنه تو جواب دادن سوالای ارشد...برای لغت هم خب به نظرم منبعی نیست که بگی اگه اونو بخونی دیگه همه ی لغات ارشدو بلدی...تنها کاری که من مطمئنم کمکم می کنه همین یادگیری لغات ارشدهای قبل و لزگی و احتمال زیاد تافل(که بچه ها تعریفشو کردن)...اما نمی دونم که تو این حدودا سه ماه می تونم همه رو بخونم یا نه...راستی لزگی رو با بچه های تاپیک مطالعه ی گروهی لزگی بخونیم فکرکنم بد نباشه...حداقل تنها نیستیم..البته نمی دونم که هنوز بچه ها با هم می خونن یا نه...بیا اونجا تو هم

hoorsa

New member
http://sanjeshp.ir/arshad_92/pages/et3_8_11_91.pdf
بچه ها حالا چه کنیم
نه مدرس نه اصفهان نه گلستان
هیچ کدوم بیوتک نمی گیرن
می خوام گریه کنم

خب یه کم گریه کن ، خب خوبه دیگه...بسه..حالا تموم شد .....می بینی الان حالت بهتره دیگه
دیگه بهش فکر نکن...نمی گیرن که نمی گیرن...اصلا به جهنم...بقیه ی دانشگاها که نمردن...درسته اصفهان شهر خودته و دیگه بیوتک نمی گیره ، اما تهران و شیراز که عالی هست...شیرازم که از اصفهان خیلی دور نیست...اصلا مگه ما قرار نبود بریم تهران تو برای من یا من برای تو ، تو کلاس جا بگیریم...به همین زودی یادت رفت...انشاالله که ظرفیت ها هم سر جاشه...اگرم نبود،اونم به جهنم...حال خودتو خراب نکن...

eglo

New member
با سلام....من یه جمله میگم و بس....این همون جمله اییه که باعث موفقیت من در کنکور کاردانی به کارشناسی شد.....

"حرکت کن ...شاید ببازی
حرکت نکنی ...حتما میبازی....."

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان....
منم در حد 10درصد واسه کنکور ارشد اپید آماده ام...ولی اصلا نا امید نیستم.....اووه..... کو تا خرداد ماه......
از لحظه هامون استفاده کنیم..موفق میشیم...اگه دقت کنین...همه اونایی که به تاپیک جامونده ها سرمیزنن...یه جورایی کم کاری داشتن....زیاد وقت تلف کردن...اینارو میدونم چون خودم هم جزئی از شماهام.....
تلاش و توکل دو بال موفقیت اند....پر بزنیم......

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hoorsa
بالا