مطالعه گروهی کنکور ارشد تغذیه ویژه سال 1395

mehrshad.namdar

New member
دوستانی که شروع کردید به مطالعه . خسته نباشید. اگر موافقید از امشب هر هفته در مورد یک موضوع مرتبط با تغذیه بحث و تبادل نظر کنیم. مثلا هفته اول در مورد انرژی . هر هفته موارد مهم رو با هم به شور بزاریم . اینجوری در طی هفته های اتی با هم تغذیه رو کامل یک دور می کنیم. هر کس موافقه اعلام کنه لطفا :ad54ad:

mona3614

New member
خیلی خوبه فقط من تازه شروع کردم اونم از رو ج.زوه محمدزاده دارم میخونم با کربوهیدراتو چربی شروع کرده بعدا به جمعتون میپیوندم....!! راستی ی سوال این ج.زوه محمدزاده کافیه واسه تغذیه؟؟ نظرتون چیه؟ منکه همین اولاشو دارم میخونم همش ی جورایی انگار بیوشیمی گفته واسه کنکورم ازین مدل سوالا میدن که همش مث بیوشیمی باشه؟؟؟

mehrshad.namdar

New member
خیلی خوبه فقط من تازه شروع کردم اونم از رو ج.زوه محمدزاده دارم میخونم با کربوهیدراتو چربی شروع کرده بعدا به جمعتون میپیوندم....!! راستی ی سوال این ج.زوه محمدزاده کافیه واسه تغذیه؟؟ نظرتون چیه؟ منکه همین اولاشو دارم میخونم همش ی جورایی انگار بیوشیمی گفته واسه کنکورم ازین مدل سوالا میدن که همش مث بیوشیمی باشه؟؟؟

جز..وه محمدزاده خوبیه و کافیه. فقط یک فصل از مادرن 2013 رو نداره که باید از رو رفرنس بخونید.
بیوشیمی و مادرن زیاد داره. تو تغذیه معمولا اینطوری سوال نمی دن ولی تا مبنا رو ندونید نمی تونید خوب تفسیر کنید و تا نتونید تفسیر کنید نمی تونید خوب مطالب رو به خاطر بسپردید. فکر می کنم همه مطالب رو بخونید و تاکیدتون بر روی قسمت های مرتبط با تغذیه باشه.

mona3614

New member
جز..وه محمدزاده خوبیه و کافیه. فقط یک فصل از مادرن 2013 رو نداره که باید از رو رفرنس بخونید.
بیوشیمی و مادرن زیاد داره. تو تغذیه معمولا اینطوری سوال نمی دن ولی تا مبنا رو ندونید نمی تونید خوب تفسیر کنید و تا نتونید تفسیر کنید نمی تونید خوب مطالب رو به خاطر بسپردید. فکر می کنم همه مطالب رو بخونید و تاکیدتون بر روی قسمت های مرتبط با تغذیه باشه.

مرررسی فقط کدوم فصلو باید از مادرن بخونم؟؟

- - - Updated - - -

مرررسی فقط کدوم فصلو باید از مادرن بخونم؟؟

mona3614

New member
:21:میگم آقا مهرشاد چقد خوبه که شما هستین بچه هارو راهنمایی کنین وگرنه من چیکار میکردم الان. ایشالا دکترا قبول شین :thumbsupsmileyanim:

mehrshad.namdar

New member
بچه ها یا زیادی شل هستید یا زیادی چسبیدید به درس که کسی نمیاد گزارش بده.
امیدوارم حسابی چسبیده باشید به درس.
در هر حال اگه با هم بخونیم نتیجه بهتری می گیریم و روحیه درس خوندن و رقابت بیشتر میشه.

niusha-200008

New member
سلام دوستان
به نظر شما بين آزمون هاي ن خ ب گ ا ن و س ن ا و خ ل ي ل ي كدوم يكي از نظر شباهت سوالات به كنكور و جامعه اماري بهتره؟

mona3614

New member
میگم این کتاب گنجینه نکات تغذیه که مولفش علی پزشکی هست به نظرتون چطوره؟

mehrshad.namdar

New member
سلام دوستان
به نظر شما بين آزمون هاي ن خ ب گ ا ن و س ن ا و خ ل ي ل ي كدوم يكي از نظر شباهت سوالات به كنكور و جامعه اماري بهتره؟

از نظر جامعه اماری خ لی لی تقریبا بیشترین جامعه اماری برای رشته تغذیه رو تو ازمون ها داره. سوالات هیچ کدوم از موسسات استاندارد نیست. ولی مهم اینه شما خودتون رو در کنار سایرین محک بزنید و اگر ایرادی دارید قبل از اینکه به کنکور برسید اون ایرادات رو برطرف کنید تا جز تاپ ترین ها وانشا الله قبولی های ارشد باشید

mehrshad.namdar

New member
میگم این کتاب گنجینه نکات تغذیه که مولفش علی پزشکی هست به نظرتون چطوره؟

خیلی کتاب های خوبی هستند پیشنهاد می کنم بجای اینکه چندین رفرنس مختلف از تغذیه بخونید یک رفرنس ثابت و اصلی رو بارها بخونید و بجای منابع مختلف تست کار کنید. علت اش اینه که تغذیه دنیایی از نکات داره . خیلی وقت ها این نکات حتی متناقض هم هستند حتی بین مادرن و کراس. بنابراین وقتی تعداد رفرنس هایی که می خونید زیاد میشه باعث سردرگمی تون میشه.
فکر می کنم خوندن این کتابها رو به بعد از قبولی در ارشد موکول کنید.
یک ثابت + تست های سالهای قبل و تست های تغذیه دانشگاه اصفهان و شرکت در ازمون. برای قبولی همین ها کفایت می کنه.

digoxin

New member
بچه ها خدا وکیلی ازتون یه سوال دارم ولی خدا وکیلی صادقانه جواب بدید . شما به چه امیدی میخواید ارشد تغذیه یا اصلا هر ارشدی بخونید ؟ اصلا میدونید علوم تغذیه هیچ درامدی نداره ؟ ارشد رشته ی خودمم ه پرستاریه هیچ تفاوتی با کارشناسی نداره و رشته های دیگه هم که واویلا . حتی اگه تا دکترای تخصصی سم شناسی هم بخونیم که داروسازی محسوب میشه ولی باز هم نمیتونیم داروخانه تاسیس کنیم یا اینکه مسئول داروخانه باشیم چون پایه داروسازی میخواد . رشته های دیگه هم مثل فیزیولوژی و ... علوم پایه هم که خودتون بهتر میدونید . با این حال با چه انگیزه ای بخونیم ؟؟؟ چطور دارید با انگیزه میخونید من واقعا نمیتونم بخونم وقتی میبینم همشون بیخودن . الان پزشک سالاری شده . شما دفترچه ارشد و دکترا رو ببین رشته ی پزشکی میتونه تمامشونو شرکت کنه . خب این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟

mehrshad.namdar

New member
این تستهای تغذیه دانشگاه اصفهان که گفتین چیه؟

مجموعه تست های طبقه بندی شده دانشگاه اصفهان.که نوشته. بیسیک اش قوی هست. دیگه تالیف نشده. و معمولا کپی سوالات بین بچه ها دست به دست میشه. خیلی ضروری نیست ولی اگر بخونید می تونید به مباحث تسلط بهتری پیدا کنید.

mehrshad.namdar

New member
بچه ها خدا وکیلی ازتون یه سوال دارم ولی خدا وکیلی صادقانه جواب بدید . شما به چه امیدی میخواید ارشد تغذیه یا اصلا هر ارشدی بخونید ؟ اصلا میدونید علوم تغذیه هیچ درامدی نداره ؟ ارشد رشته ی خودمم ه پرستاریه هیچ تفاوتی با کارشناسی نداره و رشته های دیگه هم که واویلا . حتی اگه تا دکترای تخصصی سم شناسی هم بخونیم که داروسازی محسوب میشه ولی باز هم نمیتونیم داروخانه تاسیس کنیم یا اینکه مسئول داروخانه باشیم چون پایه داروسازی میخواد . رشته های دیگه هم مثل فیزیولوژی و ... علوم پایه هم که خودتون بهتر میدونید . با این حال با چه انگیزه ای بخونیم ؟؟؟ چطور دارید با انگیزه میخونید من واقعا نمیتونم بخونم وقتی میبینم همشون بیخودن . الان پزشک سالاری شده . شما دفترچه ارشد و دکترا رو ببین رشته ی پزشکی میتونه تمامشونو شرکت کنه . خب این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟

احتمال می دم شما شاغل هستید و درامدی دارید. معمولا افرادی که درامدی دارند انگیزه تلاششون برای ادامه تحصیل کم میشه. اکثر دوستانی که راغب به ادامه تحصیل هستند به امید کسب شغل درس می خونند و خیلی ها اگر کار داشته باشند علاقه ای به ادامه تحصیل نشون نمیدن.

آخرین ویرایش:

saeedvums

New member
بچه ها یا زیادی شل هستید یا زیادی چسبیدید به درس که کسی نمیاد گزارش بده.
امیدوارم حسابی چسبیده باشید به درس.
در هر حال اگه با هم بخونیم نتیجه بهتری می گیریم و روحیه درس خوندن و رقابت بیشتر میشه.

مهرشاد جان من اعتراف میکنم شل بازی در اوردم :dadad4:

ولی از همین هفته گزارش میدم امیدوارم بقیه بچه ها هم بیان گزارش بدن.... مهرشاد داداش گلم به کمکت نیاز دارم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

pashmak

New member
سلام ب همه عیدتون مبارک
من برای بیوشیمی رضا محمدی خریدم الان همه میگن احسانی خوبه
بنظرتون احسانی بخرم ؟ خیلی فرق داره؟:rose:

بالا