خیلی خوبه فقط من تازه شروع کردم اونم از رو ج.زوه محمدزاده دارم میخونم با کربوهیدراتو چربی شروع کرده بعدا به جمعتون میپیوندم....!! راستی ی سوال این ج.زوه محمدزاده کافیه واسه تغذیه؟؟ نظرتون چیه؟ منکه همین اولاشو دارم میخونم همش ی جورایی انگار بیوشیمی گفته واسه کنکورم ازین مدل سوالا میدن که همش مث بیوشیمی باشه؟؟؟
جز..وه محمدزاده خوبیه و کافیه. فقط یک فصل از مادرن 2013 رو نداره که باید از رو رفرنس بخونید.
بیوشیمی و مادرن زیاد داره. تو تغذیه معمولا اینطوری سوال نمی دن ولی تا مبنا رو ندونید نمی تونید خوب تفسیر کنید و تا نتونید تفسیر کنید نمی تونید خوب مطالب رو به خاطر بسپردید. فکر می کنم همه مطالب رو بخونید و تاکیدتون بر روی قسمت های مرتبط با تغذیه باشه.
جز..وه محمدزاده خوبیه و کافیه. فقط یک فصل از مادرن 2013 رو نداره که باید از رو رفرنس بخونید.
بیوشیمی و مادرن زیاد داره. تو تغذیه معمولا اینطوری سوال نمی دن ولی تا مبنا رو ندونید نمی تونید خوب تفسیر کنید و تا نتونید تفسیر کنید نمی تونید خوب مطالب رو به خاطر بسپردید. فکر می کنم همه مطالب رو بخونید و تاکیدتون بر روی قسمت های مرتبط با تغذیه باشه.
مرررسی فقط کدوم فصلو باید از مادرن بخونم؟؟
- - - Updated - - -
مرررسی فقط کدوم فصلو باید از مادرن بخونم؟؟
سلام دوستان
به نظر شما بين آزمون هاي ن خ ب گ ا ن و س ن ا و خ ل ي ل ي كدوم يكي از نظر شباهت سوالات به كنكور و جامعه اماري بهتره؟
میگم این کتاب گنجینه نکات تغذیه که مولفش علی پزشکی هست به نظرتون چطوره؟
این تستهای تغذیه دانشگاه اصفهان که گفتین چیه؟
بچه ها خدا وکیلی ازتون یه سوال دارم ولی خدا وکیلی صادقانه جواب بدید . شما به چه امیدی میخواید ارشد تغذیه یا اصلا هر ارشدی بخونید ؟ اصلا میدونید علوم تغذیه هیچ درامدی نداره ؟ ارشد رشته ی خودمم ه پرستاریه هیچ تفاوتی با کارشناسی نداره و رشته های دیگه هم که واویلا . حتی اگه تا دکترای تخصصی سم شناسی هم بخونیم که داروسازی محسوب میشه ولی باز هم نمیتونیم داروخانه تاسیس کنیم یا اینکه مسئول داروخانه باشیم چون پایه داروسازی میخواد . رشته های دیگه هم مثل فیزیولوژی و ... علوم پایه هم که خودتون بهتر میدونید . با این حال با چه انگیزه ای بخونیم ؟؟؟ چطور دارید با انگیزه میخونید من واقعا نمیتونم بخونم وقتی میبینم همشون بیخودن . الان پزشک سالاری شده . شما دفترچه ارشد و دکترا رو ببین رشته ی پزشکی میتونه تمامشونو شرکت کنه . خب این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها یا زیادی شل هستید یا زیادی چسبیدید به درس که کسی نمیاد گزارش بده.
امیدوارم حسابی چسبیده باشید به درس.
در هر حال اگه با هم بخونیم نتیجه بهتری می گیریم و روحیه درس خوندن و رقابت بیشتر میشه.