سلام .من امسال میخواهم ارشد تغدیه شرکت کنم.کارشناسیم تغدیه نیست. کتابهای بیوشیمی دکتر محمدی و زبان لزگی و گرفتم.لطفا راهنمایی کنید دیگر چه کتاب های بخرم و اینکه چه آزمونی شرکت کنم.
بچه ها سلام
یه سوال واسه فیزیو باید همه قسمت های گایتونو خوند؟؟
نمیشه یه جاهای رو پیچوند؟؟؟
سلام به دوستان.جناب نوتر عزیز و بقیه دوستان یه سوال مهم داشتم اگه میشه جواب بدین.
برای منابع تغذیه در هیچ تاپیکی به 4 جلد کتاب اصول و رژیم کراوس انتشارات خسروی (سبز و سفید رنگ هستن و مترجماش دکتر محمدخلییییلیییی و... هستن) هیچ اشاره ای نشده. من اونارو دارم.میخواستم ببینم کامل هستن و میشه باهاشون نتیجه گرفت تو ارشد؟؟؟آیییی کییییو بیییی هم دارم.اگه کامل نیست چرا کامل نیس؟؟؟آخه من با ج.ز.وهههه دکتر ط چک کردم تقریبا یکی بود!!! تازه ج.ز.وهههه دکتر ط بخش ویتامین ها و ریزمغذیهاش که از کراوس ترجمه شده کامل نیس اصلا و اون کتابا کاملترن.راهنمایی کنید توروخداااااا
ببخشید این تاپیک برای من باز نمیشه.چیکار کنم!!!!!!
سلام دوستان عزیز
ورود من به جمع خوب و دوستانتون رو پذیرا باشید☺
من هم شروع به خوندن کردم. تا الان دو فصل (اسید و باز. بارداری و شیردهی) از تغذیه رو از کتاب دکتر شیدفر و بیوشیمی (اسید و باز. کربوهیدرات) از کتاب بیوشیمی پوران پژوهش و یک سری لغات 504 خوندم.
تصمیم گرفتم فعلا فیزیولوژی نخونم و منتظرم که بیوشیمی کمی جلو برم و بعد جایگزین بیوشیمی کنم. تست ها رو هم به صورت موازی پیش میبرم.برنامه ریزیم هم تا آخر آذر ماه 6 بار مرور داره.
مرسی
ببخشید این تاپیک برای من باز نمیشه.چیکار کنم!!!!!!