مطالعه گروهی و تبادل نظر در رشته فیزیک پزشکی

Fariba 90

New member
اگه مشکل اعلام حضوره من حاضرم مطالعه ی گروهی رو شروع کنیم.این از من!بقیه هم بیاین بگین که حاضرین.هروقت بگین شروع میکنیم.فقط یکی باید برنامه ریزی کنه. :a2d3:

آخرین ویرایش:

atefe omrani

New member
اگه مشکل اعلام حضوره من حاضرم مطالعه ی گروهی رو شروع کنیم.این از من!بقیه هم بیاین بگین که حاضرین.هروقت بگین شروع میکنیم.فقط یکی باید برنامه ریزی کنه. :a2d3:

manam hastam azizan,mikhyn ye saati bezarim har ki toonest sar bezane bad barname bezarim
.masalan 10 sobh

Fariba 90

New member
هر کی میخواد برای ارشد 93 مطالعه ی گروهی رو شروع کنیم هر چه زودتر بیاد اینجا و بگه که حاضره تو این برنامه شرکت کنه.فعلا با عاطفه دونفریم.بابا مهر هم گذشت پس کی میخواین بیاین!؟:dadad4:

آخرین ویرایش:

arezoomg

New member
دوستان منم هستم
ولی اونایی که میخوان بخونن، شروع کردند :smilies-azardl (181

par!3a

New member
سلام بکس:ad54ad::من امروز دیگه تصمیمم جدی شده و میخوام شروع کنم اما هنوز منابع رو هم نخریدم:smilies: اگه واقعا میخواین شروع کنین من هم هستم تو رو خدا یکی برنامه ریزی کنه:ahi5slcgm04mi8jqqkl
من میخوام از صفر شروع کنم کمک کنید:65d6a5d6s:

par!3a

New member
پس چرا کسی نیست:14:بیاین شروع کنیم دیگه اگه هم جایی دیگه سراغ دارید بگید تا منم بیام:New(6):

atefe omrani

New member
از همگی دوستان که اعلام حضور کردن ممنونم.حالا کی میخواد برنامه بریزه؟به نظر من همه نظراتشونو بگن تا یه برنامه خوب بریزیم.
دوستان فقط کمی بجنبید،دیره ها!!!:New (6):

par!3a

New member
من خیلی نگرانم به نظرتون از الان شروع کنم می رسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sadsmiley: فقط امیدم به خداست

par!3a

New member
سلام مرسی عاطفه جان از دلگرمیت:rose: من دوشنبه صبح سرکارم اما بعدش میام میبینم شما شروع کنید:sarma:

atefe omrani

New member
فریبا جان منم شاید 11 نباشم.بمونه واسه 1 یا شما نظراتتونو بگین هروقت اومدم میبینم.
موفق باشین و شروع کنین حتما!!!
یه برنامه کلی مشخص کنین تا شروع کنیم بعد کاملترش میکنیم.:)
مرسی دوستان

بالا