حتما همه سخت مشغول خوندن هستن که وقت نمیکنن بیان اینجا :smilies-azardl (181 :25r30wi:فیزیک پزشکیای ارشد 93 خیلی کم کارید ها!کجایید؟7977cujr38iyymsu8:
حتما همه سخت مشغول خوندن هستن که وقت نمیکنن بیان اینجا :smilies-azardl (181 :25r30wi:فیزیک پزشکیای ارشد 93 خیلی کم کارید ها!کجایید؟7977cujr38iyymsu8:
آره مثل من!:25r30wi:حتما همه سخت مشغول خوندن هستن که وقت نمیکنن بیان اینجا :smilies-azardl (181 :25r30wi:
آره مثل من!:25r30wi:
اگه مشکل اعلام حضوره من حاضرم مطالعه ی گروهی رو شروع کنیم.این از من!بقیه هم بیاین بگین که حاضرین.هروقت بگین شروع میکنیم.فقط یکی باید برنامه ریزی کنه. :a2d3:
منم موافقم ولی باید بقیه هم بیان موافقتشون رو اعلام کنن.چون برای مطالعه ی گروهی 2نفر کمه.manam hastam azizan,mikhyn ye saati bezarim har ki toonest sar bezane bad barname bezarim
.masalan 10 sobh
manam hastam azizan,mikhyn ye saati bezarim har ki toonest sar bezane bad barname bezarim
.masalan 10 sobh
منم موافقم ولی باید بقیه هم بیان موافقتشون رو اعلام کنن.چون برای مطالعه ی گروهی 2نفر کمه.
فریبا جون دوستان اعلام حضور کردن،یه یا علی بگیم و شروع کنیم به امید خدا.
من خیلی نگرانم به نظرتون از الان شروع کنم می رسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sadsmiley: فقط امیدم به خداست
من دوشنبه ساعت 11 میام.شما هم خواستین بیاین یا یه ساعت دیگه مشخص کنین.من حاضرم