sara77
New member
سارا درس خوون شدی 16 خوبه افررررین
خخخخخخخخخ ویرو حالا ابرومونو حفظ کن شما....................
از زبان خوشم میاد بنظرم تنها درسیه که ادم از خوندنش لذت میبره و خسته نمیشه اخه واقعا بدردی میخوره
سارا درس خوون شدی 16 خوبه افررررین
به نظر من برای قوی شدن درک مطلب فقط باید متن خوند و متن خوند و متن خوندبچه ها 1 راهنماییم کنه واسه درک مطلب چی بخونم و چیکار کنم ؟؟؟ درک مطلبم ضعیف واقعا.
سلام. منم واسه آزمون دکترا باید زبان بخونم. میخوام با شماها شروع کنم ولی عقبم. لغات ضروری تافل رو ازفردا شروع میکنم. زبان زود خسته م میکنه بنظرتون چه کنم؟
سلام. نه امتحان نکردم. علاقه ای به زبان ندارم چطور واسه زبان انگیزه ایجاد کنم؟[/quote]سلام
من واقعا نمی دونم در این مورد چطوری راهنمایی کنم چون زبان درس مورد علاقمه البته بعد از درس اصلیم...
با فاصله خوندن رو امتحان کردی تا حالا؟ مثلا نیم ساعت ظهر و نیم ساعت شب؟ شاید اینطوری کمتر خسته ات کنه
پایان درس 17)
خوب چه متن و چه کتابی بخونم؟؟؟؟؟؟
سلام بر شما دوست عزیز توی کنکور معمولا یک سری سوالاتی طرح میشه تا افراد از هم تماییز داده بشن و توی زبان این سوالات بیشتر وابسته به پایه فرده یعنی کسی که از قبل اصول و پایه زباش قوی باشه و اونو خوب درک کردا باشه شانس بالاتری داره که شما با توضیحاتی که دادی داری پایه قوی ای هستی مورد دیگه دایره لغته که امسال اونو باید به رنج 20 تا 25 هزار لغت برسونید ا توی کنکور مشکلی نداشته باشید که اگه شما به صورت اصولی از امروز روزی 30 تا 50 لغت کاربردی از کتاب تافل و لزگی حفظ کنید به خاستتون میرسید مورد بعدی تسلطه یعنی بتونید دانسته هاتون رو در کمترین زمان روز کنکور با هم ارتباط بدید و بتونید جواب صحیح رو از 4 گزینه تشخیص بدید که این مهارت نیاز به تمرین داره تا ذهن شما شرطی سازی بشه و بهترین تمرین حل روزانه تست های سال های قبل و یاداشت برداری از اون ها برای یک هفته مانده به کنکور و دوره اونهاست شما اگر این سه اصل رو رعایت کنید بدون شک درصد های بالایی خواهید داشتسلام ..ممنون میشم راهنماییم کنین .
راستش من زبانم خیلی خوبه .. چند سال پیش تا تافل خوندم و مدتی هم مترجم بودم .. اگه بخوام درصد بالام رو تضمین کنم چیا رو بخونم؟
فعلا فقط لزگی رو دارم و تصمیم دارم رضا زاده رو (اگه گیر بیارم) بخونم .
چیا دیگه پیشنهاد میکنید؟
موزاییک خوبه؟
اون کتابهایی که توی خود سایت سازمان معرفی کرده چی؟
سلام. نه امتحان نکردم. علاقه ای به زبان ندارم چطور واسه زبان انگیزه ایجاد کنم؟[/quote]سلام
من واقعا نمی دونم در این مورد چطوری راهنمایی کنم چون زبان درس مورد علاقمه البته بعد از درس اصلیم...
با فاصله خوندن رو امتحان کردی تا حالا؟ مثلا نیم ساعت ظهر و نیم ساعت شب؟ شاید اینطوری کمتر خسته ات کنه
پایان درس 17)