عزیز لزگی حتما" چاپ جدیدش بگیر منم چاپ 90 و 92 داشتم و هردو خوندم چاپ جدیدش خیلی فرق کرده و خوندنش راحتتر شده خیلی زیبا مترادفهارو اورده و راحتتر تو ذهنت میمونهسلام دوستان!یه راهنمایی میخواستم!کتاب لزگی که دارم چاپ 1390 هست!به نظرتون چاپ جدید بگیرم؟چاپ جدید 93 یا 92 هست؟
برای کتاب تافل اگه انتشارات و نویسندشو بگید ممنون میشم!
به نظرتون اون کتابای رفرنس وزارت بهداشت چطوره؟مخصوصا مهارت های ریدینگ؟کسی اون کتاب رو دیده؟چند صفحست؟
منم موافقم معنی لغت باید توی متن پیدا کرد نه مستقیم معنی کلمه رو از روی دیکشنری بگیدولی اینکه بتونی خودت معنیو بکشی از تو متن بیرون خیلی موثر تره تا اینکه ترجمه ی یکی دیگه رو استفاده کنی .. اینکه خودت لغاتی رو که بلد نیستی در بیاری و جدا یاد داشت کنی خیل موثر تره ... اینکه لغت رو تو متن یاد بگیری و وقتی لغت یادت رفت اون متن بیاد تو ذهنت و راحت بتونی معنیو لغت رو با استفاده از اون متن بیاری تو ذهنت خیلی موثر تره ... هر کاری که اسون تر بود .. بهتر نیستا !!! البته نظر شخصیمه خدا نکرده بد برداشت نکنید
عزیز لزگی حتما" چاپ جدیدش بگیر منم چاپ 90 و 92 داشتم و هردو خوندم چاپ جدیدش خیلی فرق کرده و خوندنش راحتتر شده خیلی زیبا مترادفهارو اورده و راحتتر تو ذهنت میمونه
به امید موفقیت همه دوستان
سارا تو چقد عجله داری !!! من پارسال اواسط مهر تازه تافل رو شروع کردم !! به همه چی هم رسیدم .. انقد عجله نکن ... زبان رو باید با ارامش:wacsmiley: بخونی ..من میخام روزی یه درس بخونم زود تموم شه برم سراغ لزگی خیلی دیگه داریم طولش میدیم
پسیج ها تغییر نکردن فقط بیشتر پسیج های کنکور ب مهارتها اضافه شدن حتی پسیج های مهم کنکور تکراری داده و پسیج ها جابجا شدن البته نه همشون اکثرشونمرسی دوست عزیز....یعنی پسج ها هم عوض شده...تست ها چی؟یا اینکه فقط یه سری دسته بندی اضافه کرده؟
سارا تو چقد عجله داری !!! من پارسال اواسط مهر تازه تافل رو شروع کردم !! به همه چی هم رسیدم .. انقد عجله نکن ... زبان رو باید با ارامش:wacsmiley: بخونی ..
سارا تو چقد عجله داری !!! من پارسال اواسط مهر تازه تافل رو شروع کردم !! به همه چی هم رسیدم .. انقد عجله نکن ... زبان رو باید با ارامش:wacsmiley: بخونی ..
شکل کتاب رو یکی از بچه ها گذاشته بود منم همونو گرفتم. حالا میشه راهمناییم کنین چیکار کنم دوستان؟ ممنون
آهان .. موفق باشی .. من فکر کردم فارق التحصیل شدی این تابستوناخه من این ترم 20 واحد دارم واسه فروزدین به بعد هم تخصصیام باید مرور کنم دیگه به زبان نمیرسم همه ی زورمو باید این تابستون بزنم:sad:
- - - Updated - - -
اخه من این ترم 20 واحد دارم واسه فروزدین به بعد هم تخصصیام باید مرور کنم دیگه به زبان نمیرسم همه ی زورمو باید این تابستون بزنم:sad:
آهان .. موفق باشی .. من فکر کردم فارق التحصیل شدی این تابستون
من ک.ل.ا.س های دختر آموخته رو رفتم، به این می گن روش علمی و مفید، وگرنه بقیه ک.لاس ها فقط وقت هدر دادنهسلام پیشنهاد من برای شما دوستان اینه که یه فایل فن ترجمه اموخته از رو سایت ها بگیرید و بخونید و بعد از اون در طول سال همه متن های زبان رو طبق اون اصول ترجمه کنید و بعد به معجزه اون فایل پی میبرید
سلام پیشنهاد من برای شما دوستان اینه که یه فایل فن ترجمه اموخته از رو سایت ها بگیرید و بخونید و بعد از اون در طول سال همه متن های زبان رو طبق اون اصول ترجمه کنید و بعد به معجزه اون فایل پی میبرید
سلام پیشنهاد من برای شما دوستان اینه که یه فایل فن ترجمه اموخته از رو سایت ها بگیرید و بخونید و بعد از اون در طول سال همه متن های زبان رو طبق اون اصول ترجمه کنید و بعد به معجزه اون فایل پی میبرید