مطالعه گروهی زبان برای آزمون 94-95 بهداشت: اول تافل، بعد لزگی

با خواندن کدام یک از کتاب های زیر برای شروع موافق هستید

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

sahar8888

New member
شکل کتاب رو یکی از بچه ها گذاشته بود منم همونو گرفتم. حالا میشه راهمناییم کنین چیکار کنم دوستان؟ ممنون

setareh58

New member
سلام دوستان!یه راهنمایی میخواستم!کتاب لزگی که دارم چاپ 1390 هست!به نظرتون چاپ جدید بگیرم؟چاپ جدید 93 یا 92 هست؟
برای کتاب تافل اگه انتشارات و نویسندشو بگید ممنون میشم!
به نظرتون اون کتابای رفرنس وزارت بهداشت چطوره؟مخصوصا مهارت های ریدینگ؟کسی اون کتاب رو دیده؟چند صفحست؟
عزیز لزگی حتما" چاپ جدیدش بگیر منم چاپ 90 و 92 داشتم و هردو خوندم چاپ جدیدش خیلی فرق کرده و خوندنش راحتتر شده خیلی زیبا مترادفهارو اورده و راحتتر تو ذهنت میمونه
به امید موفقیت همه دوستان

setareh58

New member
ولی اینکه بتونی خودت معنیو بکشی از تو متن بیرون خیلی موثر تره تا اینکه ترجمه ی یکی دیگه رو استفاده کنی .. اینکه خودت لغاتی رو که بلد نیستی در بیاری و جدا یاد داشت کنی خیل موثر تره ... اینکه لغت رو تو متن یاد بگیری و وقتی لغت یادت رفت اون متن بیاد تو ذهنت و راحت بتونی معنیو لغت رو با استفاده از اون متن بیاری تو ذهنت خیلی موثر تره ... هر کاری که اسون تر بود .. بهتر نیستا !!! البته نظر شخصیمه خدا نکرده بد برداشت نکنید
منم موافقم معنی لغت باید توی متن پیدا کرد نه مستقیم معنی کلمه رو از روی دیکشنری بگید
لغات معانی زیادی دارن اگه بتونید توی متن پیدا کنید هم لغت و هم کاربرد لغات یاد گرفیتید و همچنین ترجمه کردن رو

hhhmmm

New member
عزیز لزگی حتما" چاپ جدیدش بگیر منم چاپ 90 و 92 داشتم و هردو خوندم چاپ جدیدش خیلی فرق کرده و خوندنش راحتتر شده خیلی زیبا مترادفهارو اورده و راحتتر تو ذهنت میمونه
به امید موفقیت همه دوستان

مرسی دوست عزیز....یعنی پسج ها هم عوض شده...تست ها چی؟یا اینکه فقط یه سری دسته بندی اضافه کرده؟

sepideeee

New member
من میخام روزی یه درس بخونم زود تموم شه برم سراغ لزگی خیلی دیگه داریم طولش میدیم
سارا تو چقد عجله داری !!! من پارسال اواسط مهر تازه تافل رو شروع کردم !! به همه چی هم رسیدم .. انقد عجله نکن ... زبان رو باید با ارامش:wacsmiley: بخونی ..

setareh58

New member
مرسی دوست عزیز....یعنی پسج ها هم عوض شده...تست ها چی؟یا اینکه فقط یه سری دسته بندی اضافه کرده؟
پسیج ها تغییر نکردن فقط بیشتر پسیج های کنکور ب مهارتها اضافه شدن حتی پسیج های مهم کنکور تکراری داده و پسیج ها جابجا شدن البته نه همشون اکثرشون
خیلی از لغات حدس معنیشون مشکل خود دکتر لزگی گفته کمتر ب دیکشنری نیاز داری
خیلی زیبا مترادفها گفتن هم داخل وکب ها و هم بصورت جدول
شما هر مهارت ها رو بخونی هم فن ترجمه یاد گرفتی و هم بیشتر پسیج های کنکور و همه وکب ها در 12 مهارت آورده شده درواقع وقتی سوالای کنکور میخوای کار کنی خیلی برات راحت شدن چون اکثریت لغتهاشو بلدی و برات مرور میشه فصل اخر ک کنکورای سال قبل، بازم چند کنکور سالهای اخیر قسمت وکب ها مترادفهای جالبی گفتن
درواقع با خوندن کتاب دکتر لزگی چندین بار لغتها بشکل مترادف براتون تکرار شده
مترادف ها هم اکثرا" از کتاب 504 و لغات ضروری تافل هستش
ب امید موفقیت همه شما دوستان خوبم

sara77

New member
سارا تو چقد عجله داری !!! من پارسال اواسط مهر تازه تافل رو شروع کردم !! به همه چی هم رسیدم .. انقد عجله نکن ... زبان رو باید با ارامش:wacsmiley: بخونی ..

اخه من این ترم 20 واحد دارم واسه فروزدین به بعد هم تخصصیام باید مرور کنم دیگه به زبان نمیرسم همه ی زورمو باید این تابستون بزنم:sad:

- - - Updated - - -

اخه من این ترم 20 واحد دارم واسه فروزدین به بعد هم تخصصیام باید مرور کنم دیگه به زبان نمیرسم همه ی زورمو باید این تابستون بزنم:sad:

sepideeee

New member

- - - Updated - - -

آهان .. موفق باشی .. من فکر کردم فارق التحصیل شدی این تابستون

mahan72

New member
سلام . من دانشجوی کارشناسی اتاق عمل هستم وتا چندوقت پیش قصد داشتم کنکورارشد تغذیه شرکت کنم ولی با توجه به اینکه قبول شدن در ان سخت هست دو دل هستم چیکار کنم از طرفی مشاوری رشته مدریت خدمات بهداشتی و درمانی را به من معرفی کرد که به نظرم قبول شدنش راحت تر هست .من هدفم از رفتن به رشته تغذیه مطب زدن بود حالا واقعا نمیدونم درامد و سود مطب زدن برای رشته تغذیه چقدره و اصلا ارزش داره این همه بخونیم برای تغذیه یا نه از طرفی در مورد بازار کار رشته مدریت واقعا شک دارم این رشته فعلا ردیف استخدامی نداره و نمیدونم اگه ارشد این رشته را بخونم میتونم با توجه به این که لیسانس اتاق عمل دارم حتما کاری مرتبط با ان پیدا کنم یا نه. چون هدف من اینه که یه شیف در اتاق عمل کار کنم و یه شغل دوم هم داشته باشم که بین تغذیه و مدریت شک دارم و به هر دو رشته علاقه دارم و دوست دارم تو هر رشته ای رفتم تا دکترا ادامه تحصیل بدم . به نظرتون با مطب زدن با رشته تغذیه میشه درامد و اینده بهتری داشت و یا با رفتن به رشته مدریت و خواندن ارشد و احتمالا دکترای این رشته؟ عاجزانه ازتون خواهش میکنم از بین دو رشته تغذیه و مدریت خدمات بهداشتی و درمانی رشته بهتر را با دلیل به من معرفی کنید

srn1

New member
سلام پیشنهاد من برای شما دوستان اینه که یه فایل فن ترجمه اموخته از رو سایت ها بگیرید و بخونید و بعد از اون در طول سال همه متن های زبان رو طبق اون اصول ترجمه کنید و بعد به معجزه اون فایل پی میبرید

baran-

New member
سلام دوستان:ad54ad:
منم یه هفته ای میشه که زبان وشروع کردم...
خیلی خوبه که همه یه جا جمعیم...این باعث ایجاد انگیزه میشه...
ولی من از یه ج..ز..و..ه می خونم+لزگی

برای همتون ارزوی موفقیت میکنم...:bunnyearsmiley:

solarbeh

New member
سلام پیشنهاد من برای شما دوستان اینه که یه فایل فن ترجمه اموخته از رو سایت ها بگیرید و بخونید و بعد از اون در طول سال همه متن های زبان رو طبق اون اصول ترجمه کنید و بعد به معجزه اون فایل پی میبرید
من ک.ل.ا.س های دختر آموخته رو رفتم، به این می گن روش علمی و مفید، وگرنه بقیه ک.لاس ها فقط وقت هدر دادنه
ولی بچه ها فک نکنم از رو فایل بشه یاد گرفت، از نظر ترجمه استاد میشی با این روش پروفسور چامسکی

srn1

New member
فایلش برای دوستای شهرستانی خوبه چون صدا هم داره همراهش مفیده

لطفا یک لینکی چیزی بذارید من نشنیده بودم فن ترجمه ممنون میشم

- - - Updated - - -

دوستان کسی زبان رفته راضی بودید تاثیری داشته برای کنکور ارشد میگم ها

Ye Arshadi

New member

سلام...امکانش هست بیشتر توضیح بدد ،دقیقتر متوجه بشیم؟؟

شقایق71

New member
دوستان برنامه به کجا رسیده؟من بقیشو باشما همراهی میکنم یعنی هرچی از تافل مونده و لزگیو تازه امروز تاپیکو دیدم و رفتم تافلو خریدم.مشکلی که نداره از نیمه دومش شروع کنم؟بهم که مربوط نیستن؟

بالا