مطالعه گروهی زبان برای آزمون 94-95 بهداشت: اول تافل، بعد لزگی

با خواندن کدام یک از کتاب های زیر برای شروع موافق هستید

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

sara77

New member
سارا درس خوون شدی 16 خوبه افررررین

خخخخخخخخخ ویرو حالا ابرومونو حفظ کن شما....................
از زبان خوشم میاد بنظرم تنها درسیه که ادم از خوندنش لذت میبره و خسته نمیشه اخه واقعا بدردی میخوره

ghazael

New member
بچه ها 1 راهنماییم کنه واسه درک مطلب چی بخونم و چیکار کنم ؟؟؟ درک مطلبم ضعیف واقعا.

shoeleh.

New member
سلام. منم واسه آزمون دکترا باید زبان بخونم. میخوام با شماها شروع کنم ولی عقبم. لغات ضروری تافل رو ازفردا شروع میکنم. زبان زود خسته م میکنه بنظرتون چه کنم؟

srn

New member
سلام
چند نکته مهم مطالعاتی:
تااینجا راجع به خلاصه برداری و نکته برداری و زمان این کارها و نیز چگونگی غلبه بر استرس گفتیم.

1.تایم مطالعه باید طوری باشه که بعد از هر 45 دقیقه حتما یک 15 دقیقه استراحت کنید این کار باعث میشه از زمان به بهترین وجه و با بالاترین تمرکز استفاده کنید

2.حین درس خوندن زیاد اب بنوشید که کارایی مغز شما رو بهبود میبخشه

3.سعی کنید در طول روز عناوین مختلف و زیادی رو از کتاب ها نخونید حداکثر 4 عنوان باشه

4.خلاصه برداری رو بعد از خوندن یک مبحث شرو ع کنید به شکلی که فهم خودتونو از مبحث به روی کاغذ پیاده کنید بازم میگم فرق میکنه با نکته برداری

5.برنامه ایی که میریزید متناسب با ضریب هر درس باشه مثلا خوندن لودیش برای ضریب یک یک اشتباه بچه گانست

6.زبان مهارت تلقی میشه و هر کسی تند تر بخونه و سریعتر درک کنه موفق تره دامنه لغات مهمه ولی مهمتر تند خواندن و درک کردن متن ها و جمله هاستپس تا روز کنکور اگه تونستید روزی حداقل 10 خط رو ترجمه کنید

7.. برای بیوشیمی کتاب دکتر احسانی برای ضریب 1 وضریب 2 کتاب مفیدی محسوب میشه خصوصا برای دوستانی که پایه ی خوبی ندارن

8..همیشه برنامه انعطاف پذیری برای خودتون بریزید و جمعه ها رو برای جبران برنامه و مطالب سخت قرار بدید زود نخواین کتابا رو تموم کنین کتابی که زود تموم بشه زود هم از یاد میره

موفق باش

Sahar_az

New member
بچه ها 1 راهنماییم کنه واسه درک مطلب چی بخونم و چیکار کنم ؟؟؟ درک مطلبم ضعیف واقعا.
به نظر من برای قوی شدن درک مطلب فقط باید متن خوند و متن خوند و متن خوند
کم کم سرعت خیلی می ره بالا

سلام. منم واسه آزمون دکترا باید زبان بخونم. میخوام با شماها شروع کنم ولی عقبم. لغات ضروری تافل رو ازفردا شروع میکنم. زبان زود خسته م میکنه بنظرتون چه کنم؟

سلام
من واقعا نمی دونم در این مورد چطوری راهنمایی کنم چون زبان درس مورد علاقمه البته بعد از درس اصلیم...
با فاصله خوندن رو امتحان کردی تا حالا؟ مثلا نیم ساعت ظهر و نیم ساعت شب؟ شاید اینطوری کمتر خسته ات کنه

پایان درس 17:))

sara77

New member
من امروز مرور کردم لاینتر رو
از فردا 17 رو شرو میکنم
چرا کسی نمیاد گزارش بده ینی فقط منو سحر میخونیم؟

neda.h

New member
بچه ها کنکور 93-94 چرا نوشتین 94-95 سال دیگه کنکور 94 چرا دو سال بعد رو نوشتین؟؟

shoeleh.

New member
سلام
من واقعا نمی دونم در این مورد چطوری راهنمایی کنم چون زبان درس مورد علاقمه البته بعد از درس اصلیم...
با فاصله خوندن رو امتحان کردی تا حالا؟ مثلا نیم ساعت ظهر و نیم ساعت شب؟ شاید اینطوری کمتر خسته ات کنه

پایان درس 17:))[/quote]
سلام. نه امتحان نکردم. علاقه ای به زبان ندارم چطور واسه زبان انگیزه ایجاد کنم؟

sara77

New member
شاید این بی انگیزگی واسه اینه که یه روز ننشستی به طور جدی واسه زبان تلاش کنی همیشه یه ترسی توی دلت بوده مثلا شاید گفتی سخته یا از پسش بر نیای یا این همه لغت چطور حفظ شه .................بنظر من باید یه منبع خوب ویه برنامه ی خوب داشته باشی که وقتی میبینی خیلی خوب پیش میری اون انگیزه هم خودبخود ایجاد میشه
مثل ما شرو کن هر دو روز 1درس تافل از لاینتر استفاده کن که توی ذهنت بمونه بعد که تونستی متن ترجمه کنی خودت از زبان خوشت میاد
موفق باشی
[/size]
سلام

سلام. نه امتحان نکردم. علاقه ای به زبان ندارم چطور واسه زبان انگیزه ایجاد کنم؟[/quote]

biotec94

New member
سلام ..ممنون میشم راهنماییم کنین .
راستش من زبانم خیلی خوبه .. چند سال پیش تا تافل خوندم و مدتی هم مترجم بودم .. اگه بخوام درصد بالام رو تضمین کنم چیا رو بخونم؟
فعلا فقط لزگی رو دارم و تصمیم دارم رضا زاده رو (اگه گیر بیارم) بخونم .
چیا دیگه پیشنهاد میکنید؟
موزاییک خوبه؟
اون کتابهایی که توی خود سایت سازمان معرفی کرده چی؟

Sahar_az

New member
من این یه هفته انقدر کارررررررررررر پیش اومد داشتم دیوونه می شدم
به حدی که به اندازه ی زبان خوندن هم وقت خالی نمی شد برام چه برسه به بقیه
از این ور سر کار... از این ور عروسی... از این ور خواستگاری رفتن:p7977cujr38iyymsu8:
تازه دیشب تموم شدن و منم تازه درس 18 هستم:(((((
گفتم بیام اینجا ترکیده ولی هیچ خبری نیست طبق معمول
ان شاا... از امروز روزی یه درس می خونم تا به برنامه م برسم:a2d3:

mf2009

New member
سلام ..ممنون میشم راهنماییم کنین .
راستش من زبانم خیلی خوبه .. چند سال پیش تا تافل خوندم و مدتی هم مترجم بودم .. اگه بخوام درصد بالام رو تضمین کنم چیا رو بخونم؟
فعلا فقط لزگی رو دارم و تصمیم دارم رضا زاده رو (اگه گیر بیارم) بخونم .
چیا دیگه پیشنهاد میکنید؟
موزاییک خوبه؟
اون کتابهایی که توی خود سایت سازمان معرفی کرده چی؟
سلام بر شما دوست عزیز توی کنکور معمولا یک سری سوالاتی طرح میشه تا افراد از هم تماییز داده بشن و توی زبان این سوالات بیشتر وابسته به پایه فرده یعنی کسی که از قبل اصول و پایه زباش قوی باشه و اونو خوب درک کردا باشه شانس بالاتری داره که شما با توضیحاتی که دادی داری پایه قوی ای هستی مورد دیگه دایره لغته که امسال اونو باید به رنج 20 تا 25 هزار لغت برسونید ا توی کنکور مشکلی نداشته باشید که اگه شما به صورت اصولی از امروز روزی 30 تا 50 لغت کاربردی از کتاب تافل و لزگی حفظ کنید به خاستتون میرسید مورد بعدی تسلطه یعنی بتونید دانسته هاتون رو در کمترین زمان روز کنکور با هم ارتباط بدید و بتونید جواب صحیح رو از 4 گزینه تشخیص بدید که این مهارت نیاز به تمرین داره تا ذهن شما شرطی سازی بشه و بهترین تمرین حل روزانه تست های سال های قبل و یاداشت برداری از اون ها برای یک هفته مانده به کنکور و دوره اونهاست شما اگر این سه اصل رو رعایت کنید بدون شک درصد های بالایی خواهید داشت
موفق باشید

mf2009

New member
سلام

سلام. نه امتحان نکردم. علاقه ای به زبان ندارم چطور واسه زبان انگیزه ایجاد کنم؟[/quote]

سلام
اصلا علاقه به یک چیز از کجا منشا میگیره ؟ ما از بدو تولد با علایقمون به دنیا میایم ؟ علایق در طول زندگی ثابته یا قابل تغییر ؟ چه چیزی علاقه رو به وجود میاره ؟
شما تا وقتی که نتونید تضاد درونی خودتون رو حل کنید نمیتونید با سرعت به سمت هدفتون حرکت کنید الان تصوری که من از شما دارم اینه که توی یه مسابقه دو شرکت کردید ولی یک سری وزنه به پاتتون بستید و میخایید بدوید قطعا اگر هم چند متری جلو برید به زودی از توان خواهید افتاد پس چرا وزنه ها را رها نمیکنید ؟ وزنه های به نام عدم علاقه . من نمیتونم . من زود خسته میشم . من زبان دوست ندارم .
بهتر نیست به جای این وزنه ها با استفاده از تلقین مثبت به خودتون یه موشک وصل کنید تا هیچ کس توی مسابقه به گرد پای شما هم نرسه ؟ این موشک درونی یک چیز بیشتر نیست و اونم اشتیاق برای رسی ن به هدف وقتی میدونستی علاقه ها مثل اهن ربا از هم متاثر میشن میخام یه تکنیک یادت بدم تا به زبان علاقه پیدا کنی اون به یک چیز که خیلی علاقه داری فکر کن مثلا یک غذا اون چه رنگیه ؟ چه بوی داره ؟ خصوصات فیزیکیش چیه ؟ خوب حالا چشمات رو ببند و زبا رو با همان شکل و بو تصور کن که زبان رو میخای بخوری حالا زبان رو دوست داری ؟ فکر کن هر روز که دازی زبان میخونی در واقع داری اون غذای م رد علاقت رو میخوری حس کن چه لذتی بهت دست میده زبان لذت بخش نیست ؟ حالا که عاشقش شدی برای تثبیت این عشق هم باید از جملات تاکیدی استفاده کنی و روزی 100 مرتبه باید بگی من عاشق خواندن زبانم من عاشق خواندن زبانم صبح که از خواب بلند میشی هم میتونی از سولات جهت دار استفاده کنی مثلا بگی هدف امروز من چیست در جواب بگی قطعا خوان زبان من عاشق زبانم در صورت موفقیت میتونی به خودت چایزه هم بدی
موفق باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara77

sara77

New member
درس 20 رو تموم کردم
بچه ه اباید درس چند باشیم؟منم چند روز نشد بخونم

- - - Updated - - -

درس 20 رو تموم کردم
بچه ه اباید درس چند باشیم؟منم چند روز نشد بخونم

shoeleh.

New member
سلام
اصلا علاقه به یک چیز از کجا منشا میگیره ؟ ما از بدو تولد با علایقمون به دنیا میایم ؟ علایق در طول زندگی ثابته یا قابل تغییر ؟ چه چیزی علاقه رو به وجود میاره ؟
شما تا وقتی که نتونید تضاد درونی خودتون رو حل کنید نمیتونید با سرعت به سمت هدفتون حرکت کنید الان تصوری که من از شما دارم اینه که توی یه مسابقه دو شرکت کردید ولی یک سری وزنه به پاتتون بستید و میخایید بدوید قطعا اگر هم چند متری جلو برید به زودی از توان خواهید افتاد پس چرا وزنه ها را رها نمیکنید ؟ وزنه های به نام عدم علاقه . من نمیتونم . من زود خسته میشم . من زبان دوست ندارم .
بهتر نیست به جای این وزنه ها با استفاده از تلقین مثبت به خودتون یه موشک وصل کنید تا هیچ کس توی مسابقه به گرد پای شما هم نرسه ؟ این موشک درونی یک چیز بیشتر نیست و اونم اشتیاق برای رسی ن به هدف وقتی میدونستی علاقه ها مثل اهن ربا از هم متاثر میشن میخام یه تکنیک یادت بدم تا به زبان علاقه پیدا کنی اون به یک چیز که خیلی علاقه داری فکر کن مثلا یک غذا اون چه رنگیه ؟ چه بوی داره ؟ خصوصات فیزیکیش چیه ؟ خوب حالا چشمات رو ببند و زبا رو با همان شکل و بو تصور کن که زبان رو میخای بخوری حالا زبان رو دوست داری ؟ فکر کن هر روز که دازی زبان میخونی در واقع داری اون غذای م رد علاقت رو میخوری حس کن چه لذتی بهت دست میده زبان لذت بخش نیست ؟ حالا که عاشقش شدی برای تثبیت این عشق هم باید از جملات تاکیدی استفاده کنی و روزی 100 مرتبه باید بگی من عاشق خواندن زبانم من عاشق خواندن زبانم صبح که از خواب بلند میشی هم میتونی از سولات جهت دار استفاده کنی مثلا بگی هدف امروز من چیست در جواب بگی قطعا خوان زبان من عاشق زبانم در صورت موفقیت میتونی به خودت چایزه هم بدی
موفق باشی[/QUOTE]
هزار تا لایک :ad54ad:
نهایت سعیمو میکنم که به زبان علاقه پیدا کنم وگرنه بیچاره میشم...:sadsmiley:

- - - Updated - - -

سلام
موفق باشی[/QUOTE]
هزار تا لایک :ad54ad:
نهایت سعیمو میکنم که به زبان علاقه پیدا کنم وگرنه بیچاره میشم...:sadsmiley:

Sahar_az

New member
سارا فکر می کنم درس این هفته باید با درس 21 شروع می کردیم
منم هنوز عقبم:((((

بالا