مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

نوتر

New member
سلام دوستان عزیز. یک سوال؟ شما مادرن جدید را از چه منبعی می خونید؟ ممکنه راهنمایی کنید؟

مدرن جدید نیومده
بستگی به تصمیم شخصی داره
برخی از رو کتاب بیس مدرن 2006 و برخی از جز..وات موس...سات میخونن

maryam s

New member
دوست عزیز من مدرن رو از رو جز وه دکتر ط ریقت میخونم:smilies-azardl (181

maryam s

New member
بچه هااا یکی میشه بگه فیزیولوژی رو از چه منبعی بخونم بهتره آخه من پایم خیلی ضعیفه:13::dadad4:
ممنون میشم از با تجربه ها اگه راهنماییم کنن:riz304:

maryam s

New member
ببخشید فقط یه چیزی اینکه میگید خلاصه گایتون نمیتونه پاسخگو باشه خوب یه مشکلی هست که گایتون کامل:sdasdasd: هم خیلی زیاده.خوندنش عمر نوح میخواد که:riz277:
از یه طرف دیگه جز وه هم دیگه پولام ته کشیده نمیتونم بخرم:sad:
من چی کار کنم؟؟:13:
فک کنم سر بذارم بمیرم بهتره

آخرین ویرایش:

goo

New member
ببخشید فقط یه چیزی اینکه میگید خلاصه گایتون نمیتونه پاسخگو باشه خوب یه مشکلی هست که گایتون کامل:sdasdasd: هم خیلی زیاده.خوندنش عمر نوح میخواد که
از یه طرف دیگه جز وه هم دیگه پولام ته کشیده نمیتونم بخرم

من خودم از ج.زو.ه خونده بودم که بسیار بیشتر از گایتون بود.ولی داشتم دوستانی که همون خلاصه گایتون رو خوندن و نتیجه بسیار خوبی گرفتن.مهم اینه که روی همون خلاصه مسلط باشین قول می دم یه درصد عالی بزنین.کتاب تست خوب هم فراموش نشه.موفق باشین.:riz304:

mahnaz1

New member
حتی لاك پشت ها هم هنگامی كه بدانند به كجا می روند

زودتر از خرگوش ها به مقصد می رسند..
:21:

atash

New member
ببخشید فقط یه چیزی اینکه میگید خلاصه گایتون نمیتونه پاسخگو باشه خوب یه مشکلی هست که گایتون کامل:sdasdasd: هم خیلی زیاده.خوندنش عمر نوح میخواد که:riz277:
از یه طرف دیگه جز وه هم دیگه پولام ته کشیده نمیتونم بخرم:sad:
عزیزم من دارم فیزیو رو از روی گایتون میخونم و برای مرور از روی چکیده. فصل گوارشو چون جلد 2 شو نذاشتم از روی چکیده خوندم میتونم بگم فقط خوندم ولی فصل قلبو از روی گایتون میخونم و اینکه چقدر خوب یاد گرفتم به طوری که وقتی چکیده رو میخونم کاملا متوجه میشم چه اتفاقی افتاده و این طوری بیشتر لذت میبرم و اعتماد به نفسم میره بالا..........البته بازم تصمیم با خودتونه اگه میخواید حفظ کنید چکیده بخونین اگه میخواید خوب یاد بگیرید گایتون و چکیده

maryam s

New member
ممنون بابت راهنماییتون:riz304:
ببخشید شما از من یه فایل خواستید ولی آدرس ایمیل تون رو به من ندادید تا براتون بفرستم اگه خواستید آدرستونو بدید

maryam s

New member
بچه هااااا با عرض معذرت یه سوال دارم:smiliess (4): :dadad4:

میشه بگید فصل اول فیزیولوژی که همون سلول و فیزیولوژی عمومی هست هم باید بخونیم؟؟آخه من تو برنامه ریزیها ندیدم تازه کتابهای تست هم این فصل و ندارن
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم:riz304:
انجمن پشت کنکوری های عقب افتاده:tsimuzpzwoap1t9y3o7

mahsaa

New member
بچه هااااا با عرض معذرت یه سوال دارم: :dadad4:

میشه بگید فصل اول فیزیولوژی که همون سلول و فیزیولوژی عمومی هست هم باید بخونیم؟؟آخه من تو برنامه ریزیها ندیدم تازه کتابهای تست هم این فصل و ندارن
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم:riz304:
انجمن پشت کنکوری های عقب افتاده:tsimuzpzwoap1t9y3o7

مریم جونم تو برنامه منم نبود من اون آخر آخر خوندمش چیزی نداره در حد 1-2 ساعت نهایتش شد ... خیلیاش تکراریه:bunnyearsmiley:

atash

New member
مهسا جون صندوق پیام های دریافتیت پره لطفا خالی کنید
ببخشید که اینجا گفتم

yekta-m

New member
سلام دوستان منم اخرش تصمیمم قطعی شد واسه خوندن :ad54ad: فقط نمیدونم از کجا شروع کنم :33: چجوری برسم به برنامتون؟؟:sad:

Fatemeh Abedi

New member
سلام دوستان منم اخرش تصمیمم قطعی شد واسه خوندن :ad54ad: فقط نمیدونم از کجا شروع کنم :33: چجوری برسم به برنامتون؟؟:sad:
سلام عزیزم:bunnyearsmiley:
خیلی خوش آمدی.
شاید نسبت به ما که نزدیک به دو ماهه شروع کردیم عقب باشی ولی بسیار جلوتر از افرادی هستی که چند ماه دیگه از خواب بیدار میشن و میخوان شروع کنن.
بنظرم همون برنامه ای رو که solarbeh عزیز نوشته طبق همون شروع کن و تاریخ هارو عوض کن.

Fatemeh Abedi

New member
دوستای گلم سلام
همگی خسته نباشید
ممنون از solarbeh عزیزم با برنامه ریزی خیلی خوبش. هفته ای رو که سپری کردیم برای مرور گذاشته بود. راستنش به خاطر کارم فرصت مرور نداشتم فقط تونستم تست لیپید و کربوهیدرات رو بزنم.
خداروشکر اگر این هفته برای مرور نبود عقب میموندم.

eli_d

New member
سلام روز بخیر یکسری نمونه سوال هست برای ارشد علوم تغذیه که سال 90 میرفتم اموطشگاه دارمشون کنکور ازمایشی هست هم فایل pdf هم پرینت گرفته شده اگر کسی خاست در خصوصی بهم پیام بده لطفا ... قیمتش توافقی

atash

New member
سلام به همه ی دوستان خوب هستین
بچه های عزیز امروز روز گزارشه و من در این هفته فصل انرژیه تغذیه رو تموم کردم و 10 صفحه هم از کربوهیدرات خونم و یک مهارت از لزگی و فل قلب هم فقط یک فصل 13 از روی گایتون مونده این بود گزارش من میدونم خیلی عالی نبودم ولی دوست داشتم گزارشمو بدم

بالا