سلام دوستان عزیز. یک سوال؟ شما مادرن جدید را از چه منبعی می خونید؟ ممکنه راهنمایی کنید؟
ببخشید فقط یه چیزی اینکه میگید خلاصه گایتون نمیتونه پاسخگو باشه خوب یه مشکلی هست که گایتون کامل:sdasdasd: هم خیلی زیاده.خوندنش عمر نوح میخواد که
از یه طرف دیگه جز وه هم دیگه پولام ته کشیده نمیتونم بخرم
من چی کار کنم؟؟:13:
فک کنم سر بذارم بمیرم بهتره
عزیزم من دارم فیزیو رو از روی گایتون میخونم و برای مرور از روی چکیده. فصل گوارشو چون جلد 2 شو نذاشتم از روی چکیده خوندم میتونم بگم فقط خوندم ولی فصل قلبو از روی گایتون میخونم و اینکه چقدر خوب یاد گرفتم به طوری که وقتی چکیده رو میخونم کاملا متوجه میشم چه اتفاقی افتاده و این طوری بیشتر لذت میبرم و اعتماد به نفسم میره بالا..........البته بازم تصمیم با خودتونه اگه میخواید حفظ کنید چکیده بخونین اگه میخواید خوب یاد بگیرید گایتون و چکیدهببخشید فقط یه چیزی اینکه میگید خلاصه گایتون نمیتونه پاسخگو باشه خوب یه مشکلی هست که گایتون کامل:sdasdasd: هم خیلی زیاده.خوندنش عمر نوح میخواد که:riz277:
از یه طرف دیگه جز وه هم دیگه پولام ته کشیده نمیتونم بخرم:sad:
من چی کار کنم؟؟:13:
فک کنم سر بذارم بمیرم بهتره
بچه هااااا با عرض معذرت یه سوال دارم: :dadad4:
میشه بگید فصل اول فیزیولوژی که همون سلول و فیزیولوژی عمومی هست هم باید بخونیم؟؟آخه من تو برنامه ریزیها ندیدم تازه کتابهای تست هم این فصل و ندارن
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم:riz304:
انجمن پشت کنکوری های عقب افتاده:tsimuzpzwoap1t9y3o7
سلام عزیزم:bunnyearsmiley:سلام دوستان منم اخرش تصمیمم قطعی شد واسه خوندن :ad54ad: فقط نمیدونم از کجا شروع کنم :33: چجوری برسم به برنامتون؟؟:sad: