alireza-ja
New member
فصل 2 و 3 گایتون رو نمیخونم میرم فصل 4.
فصل 2 و 3 گایتون رو نمیخونم میرم فصل 4.
سلام دوستان خسته نباشید همگی
بنا به دلایلی مجبور شدم که به رشته بیوشیمی تغییر رشته بدم و به شهر خودم برگردم
نمی دونم کار درستی کردم یا نه ولی انگار قسمت این بوده
منم به جمع شما می پیوندم
نه خب انتقالی توام با تغییر رشته گرفتم به شهر خودم و الان از مهر میخوام بیوشیمی بخونمسلام خوش آمدید.
از بابت بیوشیمی که نگران نباشید جز رشته خوباس ولی رشتتون بیوتک میکروبی باشه مجبورید که بیوشیمی علوم شرکت کنید دیگه درسته؟ چون بیوشیمی بالینی بیوتک میکروبی نمیتونه شرکت کنه.
نه خب انتقالی توام با تغییر رشته گرفتم به شهر خودم و الان از مهر میخوام بیوشیمی بخونم
بیوشیمی رو خیلی بیشتر از بیوتک دوست میدارم
قبلا تهران بودم
تو ایران همه چی شدنیه به ظاهر بعید میاد اما واردش که میشی هزار جور تبصره هست کارت رو شدنی میکنه
ممنون از لطفتون
ایشالا
میخواستم بدونم که برای رشته بیوشیمی چه تکنیک های آزمایشگاهی رو باید بگذرونیم
زیاد آشنایی ندارم دوستانی که پایان نامه شروع کردند میشه توضیح بدند که چه کارایی انجام میدن
سلام به همگی
من از امروز شروع کردم به خوندن
فعلا فقط 2 ساعت تونستم توی برنامم جا بدم. چون هنوز درگیر امتحانات پایان ترم قبلیم !
و مجبورم فعلا با لنینجر شروع کنم چون احساس می کنم پایم قوی نیست
امروز 2 ساعت لنینجر :smilies-azardl (181
و یه سوال
گروهی توی تلگرام تشکیل شده؟ یا واتس؟
اگه شده میشه لطفا بهم بگین که منم بیام؟ فک کنم اونجا خیلی راحتتر از اینجاس
بله متاسفانه هنوز درگیر امتحاناتیم...
تا حالا دو بار یه امتحانو دادیم و باز قراره شهریور برگزار شه ! یه اوضاع داغونی شده
خیلی خوبه اگه گروه تلگرام تشکیل بشه که بتونیم راحتتر مشورت بگیریم
البته امشب نرم افزار موبایل انجمن رو نصب کردم خیلی کارم راحتتر شد
ببخشید به نظر شما چه کتابی بخونم که پایم قوی شه؟ استرایر و لنینجر و دولین رو الان دارم
برنامم این بود که لنینجر رو بخونم و بعد برم سراغ دولین و بعدش هم تیتز (البته اگه در اثر کهولت سن نابینا نشده بودم)
منم با سرعتی که دارم فکر نکنم بیشتر از لنینجر و دولین برسم بخونم
من از چندتا دانشجوی دکتری بیوشیمی بالینی که پرسیدم بهم گفتن که دولین رو بخونم اما چندبار و خیلی خوب بخونمش کافیه
البته نمیدونم منظورشون از کافیه در حد چه رتبه ای بود