آره دیگه از وقتی این شبکه ها شیوع پیدا کردن کلا اینجا اومدن سخت شده.
ساختمان لیپید رو چی؟
منم پس فردا آزمون زبان دارم ولی هیچی نخوندم میخوام ببینم چه شکلیه آزمونش هیچ اطلاعی ندارم
به بخش آزمون mhle انجمن مراجعه کنی اونجا بچجه ها چیزای خوبی نوشتن
من فکر نکنم به برنامه ی شما برسم چون تا شهریور درگیر آزمون زبان و یه سری مشغله های کاری دیگه هستم
یه سوال دارم اینجا. البته بی ربطه ببخشید
من موضوع پایان نامم در مورد طراحی کیت های تشخیصی بود .چند .قت پیش که برای مصاحبه کاری جایی رفتم از موضوع پایان نامم خوششون اومد و گفتن که مایل به همکاری در زمینه ی طرحم هستن
حالا این سوال برام پیش اومده که اگه بخوام با اون شرکت تولید کننده ی کیت در این زمینه همکاری کنم باید استاد راهنمامو در جریان بزارم؟
کیتی که من طراحی کرده بودم برای تشخیص یه بیماری خاص بود اما اینا میخوان برای آزمایشگاه های تشخیص طبی تولید کنن و خیلی با کیتی که من توو طرحم داشتم فرق میکنه ( منظورم غلظت های آنتی ژن و آنتی بادی و فاکتور های دیگه هست )
اینم میدونم اگه به استادم بگم و خودش با شرکت قرارداد می بنده و منودر جریان امور قرار نمیده و من نمیخوام اینجور بشه.چون وقتی فهمید من میخوام از ستاد نانو برای طرحم تشویقی بگیرم وسط پروژم گفت مواد کم آوردیم و باید پول بدی :| در صورتی که پایان نامه من طرح مصوب یه Moaseseye (این واژه رو دیگه چرا سانسور میکنه انجمن :| ) تحقیقاتی بزرگه و اصلا نیازی به پول دادن نبود و بودجش فراهم بود.
حلاا میخوام بدونم ممکنه از نظر قانونی مشکل ساز شه؟