***مطالعه گروهی دکتری بیوشیمی بالینی***

alireza-ja

New member
منم اینجوری موافقم ک
مثلا بگیم یک هفته اختصاص داره ب فلان مبحث
بعد هر کس منابع و مقدار ساعت مطالعش را اعلام کنه
اینجوری در مورد تفاوت منابع میتونیم با هم صحبت کنیم
و در مورد اعلام ساعت مطالعه هم یجورایی ماراتون خوبی واسه خودمون و هم دیگران هستش

من با این موافقم.

اتفاقا منابعمون مختلف باشه بهتره یکی یه سوالی میپرسه که توی یه منبعی نیست اونوقت یه نکته جدید یاد میگیریم.

خانم موجی خانم امپرس که فعلا حضور دارن نظراتون رو بگید.

شکلات

New member
نظرتون را در مورد ایجاد یک گروه واتس یا هر فضای اجتماعی هم بگید اونجوری بیشتز میشه در ارتباط بود

alireza-ja

New member
نظرتون را در مورد ایجاد یک گروه واتس یا هر فضای اجتماعی هم بگید اونجوری بیشتز میشه در ارتباط بود

بنظر من بهترین محیط مجازی همینجاس.

من کلا تنها شبکه مجازی که فعالیت دارم همینجاس بنابر دلایلی چیز دیگه ای ندارم.

mojiii1369

Member
سلام دوستان.بابت تاخیر تو شروع عذر می خوام.یه سری کار پیش اومده.من از اول مرداد انشالا شروع می کنم.فعلا فیزیولوژی هم نمی خونم.زبان و بیوشیمی رو استارت می کنم.موفق باشین

sparrow

New member
خب پس بچه ها
اینطور که من فهمیدم همه مایلند از چربی:a2d3: شروع کنیم....
اخر هفته گزارش میدیم...:smilies-azardl (113

فکر فضای مجازی مثل تلگرام هم فکر بدی نیست،اما بازم نظر اکثریت شرطه.

alireza-ja

New member
خب پس بچه ها
اینطور که من فهمیدم همه مایلند از چربی:a2d3: شروع کنیم....
اخر هفته گزارش میدیم...:smilies-azardl (113

فکر فضای مجازی مثل تلگرام هم فکر بدی نیست،اما بازم نظر اکثریت شرطه.

منم با ساختمان لیپید موافقم شروع کنیم.

من بالاخره تلگرامم رو نصب کردم ولی واقعا واسه رفع اشکال اینجا خیلی بهتره.

alireza-ja

New member
دوستان همگی با شروع مطالعه با لیپید موافقید؟

چقدر بازه زمانی واسش بزاریم؟

majede

New member
ماشالا به شما چقد اکتیو هستین اینجا من فراموش میکنم خیلی وقتا بیام:)
سلام

majede

New member
منم با تلگرام موافق هستم چون نمیرسم بیام اینجا یا فراموش میکنم اونجا از هم باخبر باشیم بهتره!

من متابولیسم لیپید رو خوندم تا حدودی

- - - Updated - - -

در ضمن من ازمون زبان دادم فقط بیوشیمی و فیزیولوژی میخونم:))
حرفام فک کنم تموم شد.خخخ

alireza-ja

New member
منم با تلگرام موافق هستم چون نمیرسم بیام اینجا یا فراموش میکنم اونجا از هم باخبر باشیم بهتره!

من متابولیسم لیپید رو خوندم تا حدودی

- - - Updated - - -

در ضمن من ازمون زبان دادم فقط بیوشیمی و فیزیولوژی میخونم:))
حرفام فک کنم تموم شد.خخخ

آره دیگه از وقتی این شبکه ها شیوع پیدا کردن کلا اینجا اومدن سخت شده.

ساختمان لیپید رو چی؟

منم پس فردا آزمون زبان دارم ولی هیچی نخوندم میخوام ببینم چه شکلیه آزمونش هیچ اطلاعی ندارم

majede

New member
اره خوندم ولی نه کامل بصورت خلاصه
ازمون زبان خوب بود در حد ارشد بهداشت

empress

New member
آره دیگه از وقتی این شبکه ها شیوع پیدا کردن کلا اینجا اومدن سخت شده.

ساختمان لیپید رو چی؟

منم پس فردا آزمون زبان دارم ولی هیچی نخوندم میخوام ببینم چه شکلیه آزمونش هیچ اطلاعی ندارم

به بخش آزمون mhle انجمن مراجعه کنی اونجا بچجه ها چیزای خوبی نوشتن
من فکر نکنم به برنامه ی شما برسم چون تا شهریور درگیر آزمون زبان و یه سری مشغله های کاری دیگه هستم
یه سوال دارم اینجا. البته بی ربطه ببخشید

من موضوع پایان نامم در مورد طراحی کیت های تشخیصی بود .چند .قت پیش که برای مصاحبه کاری جایی رفتم از موضوع پایان نامم خوششون اومد و گفتن که مایل به همکاری در زمینه ی طرحم هستن
حالا این سوال برام پیش اومده که اگه بخوام با اون شرکت تولید کننده ی کیت در این زمینه همکاری کنم باید استاد راهنمامو در جریان بزارم؟
کیتی که من طراحی کرده بودم برای تشخیص یه بیماری خاص بود اما اینا میخوان برای آزمایشگاه های تشخیص طبی تولید کنن و خیلی با کیتی که من توو طرحم داشتم فرق میکنه ( منظورم غلظت های آنتی ژن و آنتی بادی و فاکتور های دیگه هست )
اینم میدونم اگه به استادم بگم و خودش با شرکت قرارداد می بنده و منودر جریان امور قرار نمیده و من نمیخوام اینجور بشه.چون وقتی فهمید من میخوام از ستاد نانو برای طرحم تشویقی بگیرم وسط پروژم گفت مواد کم آوردیم و باید پول بدی :| در صورتی که پایان نامه من طرح مصوب یه Moaseseye (این واژه رو دیگه چرا سانسور میکنه انجمن :| ) تحقیقاتی بزرگه و اصلا نیازی به پول دادن نبود و بودجش فراهم بود.

حلاا میخوام بدونم ممکنه از نظر قانونی مشکل ساز شه؟

آخرین ویرایش:

شکلات

New member
من زیاد تو جریان کارهای حقوقی و کاغذ بازیهاش نیستم
ولی شاید بتونی اول ثبت اختراعش کنی ب اسم خودت بعد بری با هر جای ک خواستی قرار داد ببندی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

empress

New member
من زیاد تو جریان کارهای حقوقی و کاغذ بازیهاش نیستم
ولی شاید بتونی اول ثبت اختراعش کنی ب اسم خودت بعد بری با هر جای ک خواستی قرار داد ببندی

بعد از تولید چنین کیتی در فاز تجاری باید ثبت اختراع صورت بگیره؟
خب کیت مربوط به پایان ناممو نمیتونم به عنوان اختراع خودم ثبت کنم چون طرح مصوب اون moasese تحقیقاتی هست.

alireza-ja

New member
به بخش آزمون mhle انجمن مراجعه کنی اونجا بچجه ها چیزای خوبی نوشتن
من فکر نکنم به برنامه ی شما برسم چون تا شهریور درگیر آزمون زبان و یه سری مشغله های کاری دیگه هستم
یه سوال دارم اینجا. البته بی ربطه ببخشید

من موضوع پایان نامم در مورد طراحی کیت های تشخیصی بود .چند .قت پیش که برای مصاحبه کاری جایی رفتم از موضوع پایان نامم خوششون اومد و گفتن که مایل به همکاری در زمینه ی طرحم هستن
حالا این سوال برام پیش اومده که اگه بخوام با اون شرکت تولید کننده ی کیت در این زمینه همکاری کنم باید استاد راهنمامو در جریان بزارم؟
کیتی که من طراحی کرده بودم برای تشخیص یه بیماری خاص بود اما اینا میخوان برای آزمایشگاه های تشخیص طبی تولید کنن و خیلی با کیتی که من توو طرحم داشتم فرق میکنه ( منظورم غلظت های آنتی ژن و آنتی بادی و فاکتور های دیگه هست )
اینم میدونم اگه به استادم بگم و خودش با شرکت قرارداد می بنده و منودر جریان امور قرار نمیده و من نمیخوام اینجور بشه.چون وقتی فهمید من میخوام از ستاد نانو برای طرحم تشویقی بگیرم وسط پروژم گفت مواد کم آوردیم و باید پول بدی :| در صورتی که پایان نامه من طرح مصوب یه Moaseseye (این واژه رو دیگه چرا سانسور میکنه انجمن :| ) تحقیقاتی بزرگه و اصلا نیازی به پول دادن نبود و بودجش فراهم بود.

حلاا میخوام بدونم ممکنه از نظر قانونی مشکل ساز شه؟

خدا چنین استادی رو نصیب آدم نکنه.

از خود موووسه خب چرا نمیپرسید بگید لازمه که استاد راهنمام هم در جریان باشه؟

شما دفاع کردید؟

empress

New member
خدا چنین استادی رو نصیب آدم نکنه.

از خود موووسه خب چرا نمیپرسید بگید لازمه که استاد راهنمام هم در جریان باشه؟

شما دفاع کردید؟

بله دفاع کردم

استاد من عضو هیئت علمی همون مووسسه هست .اونا اول منافع اعضای خودشون رو در نظر میگیرن!
مثلا برای نوشتن مقاله با اینکه تمام متنش رو خودم نوشتم و جونم در اومد اما بنابر قوانین باید اسم استادم رو به عنوان نویسنده مسئول می نوشتم و مجبور شدم چنین کاری بکنم ولی خوبیش این بود که حداقل استادم موافقت کرد که اسم خودمو به عنوان نفر اول بزارم!

من باز از چند نفر سوال کردم گفتن اگه طرحت به طور کامل داره استفاده میشه با همون مشخصات و همون کاربرد باید استاد راهنما رو در جریان بزاری اما اگه بخشی از طرح رو میدی نه نیازی نیست. منم به احتمال زیاد دیگه بهش نمیگم :دی

alireza-ja

New member
نقش سیستم عضلانی و تولید مثل در هوموستازی واسم جدید بود.

تنظیم فشار خون شریانی هم جالب بود واسم.

مفاهیم فیدبک مثبت و منفی و فیدفوروارد یا کنترل سازشی هم با چندتا مثال یاد گرفتم.

بالا