love virology
New member
برای خرید لودیش دست نگه دارید / حداقل صبر کنید ازمون چطوری سوال میاد ببینید نیاز به کل لودیش هست یا خیر / اگر برای سال اینده قصد شرکت دارید از الان پایه سلولی قوی کنید با کتاب ساده شروع کنید به خواندن سپس برید سراغ لودیش/
لودیش واسه کنکور یجورایی بی فایدس در مقایسه با حجمی که داره
میشه ی منبع جمع و جور برای زیست بهم معرفی کنین؟؟؟
نه با این زمان باقی مانده روی برای کنکور مسلط باشی بهتر اینه که هیچی نخونی یا تست فقط/ شما برای کنکور خوب بخون بعلاوه سوالات 5 یا 10 ساله ارشد نکات دستت میاد / مولکولی برای کنکور خیلی خوبه / سلولیش یکم ناقصه ولی میتونی تست که همراه خوندن میزنی نکات حاشیه ایی یادداشت کنی / از الان تا اردیبهشت خوب کار کنی بهت قول میدم زیر 50 نمیزنی / در ضمن یه امیدواری هم هست سوالات سلولی مولکولی دکترا امسال خیلی راحت بود امیدوارم ارشد هم اینطوری باشه
با خودم گفتم تا زمانی که ثبت نام نکردم، فرصت رو غنیمت بشمرم و بازتاب خبر عدم ثبت نامم رو از دیدگاه دوستان ببینم!من هم ثبت نام نکردم!!
این بازتاب نشون دهنده در نظر گرفتن سطح بالای رقبا از نگاه نویسنده و تعجبی همراه با نصیحتی مشفقانه ست.حیف شد / این کارو نکنید بچه های علوم ازمایشگاهی سرسخت و قوی هستن / از ادامه تحصیل هرگز سر باز نزنید
و این بازتاب هم نشون دهنده تواضعی همراه با دست کم نگرفتن رقبا از دیدگاه نویسنده ست.:thanks::thanks:ولی من پرو پرو رفتم ثبت نام کردم
با خودم گفتم تا زمانی که ثبت نام نکردم، فرصت رو غنیمت بشمرم و بازتاب خبر عدم ثبت نامم رو از دیدگاه دوستان ببینم!
در حالی که ساعاتی بعد از پست مندرج، ثبت نام کردم.
این بازتاب نشون دهنده در نظر گرفتن سطح بالای رقبا از نگاه نویسنده و تعجبی همراه با نصیحتی مشفقانه ست.
و این بازتاب هم نشون دهنده تواضعی همراه با دست کم نگرفتن رقبا از دیدگاه نویسنده ست.
که در مجموع این دیدگاه ها و بازتاب ها جای تقدیر و سپاس دارند.
دوست گرامی ما برای هیچکس بد نمیخاهیم / چه دوست باشند چه غیر دوست / شاد باشید
سلام وت
اینکه شما موفق شید یا نه تاثیری در زندگی دیگران نداره ک بخوان حسادت بورزن،من خودم شخصا جز اینکه ب عنوان یک دوست از خبر موفقیتتون خوشحال و در غیر این صورت ناراحت شم چیز دیگه ای تو زندگیم رخ نمیده ک حسادت کنم.چون شما و لاو وایرولوژی از افرادی هستین ک ب نظرم نه تنها مستحق قبولی هستین بلکه مطمئنم رتبه ی خوبی هم کسب خواهید کرد ان شا ا...
ب هر حال موفق باشید دوست عزیز
سلام دوستان من برای سلولی کتاب سلولی مولکولی دکتر جواد محمد نژاد رو گرفتم .کتاب خوبیه حجمش هم کمه 300 صفحه شکل هارم به خوبی توضیح داده ..من از یکی از بچه های بیوتک پرسیدم از این کتاب خیلی راضی بود و می گفت فقط با خوندن همین کتاب تو آزمونای ازمایشی که میده رتبه خوبی میاره و درصد خوبی میزنه ..
من فقط تک یاخته رو میخونم اونم بعد از عیدبچه ها انگل شروع کردین یا خونیدن / چطوریه این درس / چه کتابی میخونید / میشه درصد خوبی ازش گرفت
سلام.
نه نه دوستان محترم سوء تفاهم نشه! این کار من باب تنوع بود و مضافا اگر به نوع کلمات و جملات بنده دقت کرده باشید، از کلمه رقبا به جای رقیب استفاده کردم تا منظور، خودم نباشم و من باب محکم کاری! اگر منظور از رقبا، وت لب ساینسس برداشت شد بلافاصله بعدش از عبارت "از دیدگاه یا نگاه نویسنده" استفاده شده که یعنی وت لب، سطح بالایی برای خودش متصور نیست.
به هر روی پیروز باشید دوستان حساس من!:auizz3ffy9vla57584x