مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

b.nafas

New member
بچه ها ی سوال،انگل شناسی شامل حشره هم هست؟یعنی بندپایان رو هم باید بخونیم؟
ی سوال دیگه هم دارم،باکتری از قسمت میکروب شناسی عمومی حدودا چند درصد سوال میاد؟

سلا نه اصلا از حشره سوال می دن ..نباید بخونی ..از قسمت عمومی ژنتیک باکتری خیلی مهمه ..اما به نظر من نمیشه گفت دقیقا چند تا سوال داره همه رو باید خوند

b.nafas

New member
نفس خانم باز هم تاکید می کنم، تمرکزتون رو بذارید رو درسای ضریب دار بعد **اگر** وقت اضافه اوردید ضریب یکیا رو بخونید.
الآن من قسمت سلولی زیست، باکتری و انگل رو گذاشتم تو اولویت های آخر و اصلا استرسی برای این که نرسم انگل و باکتری و سلولی رو بخونم، ندارم.

اولویت رو بذارید رو درسای تعیین کننده ویروس - ایمنی - زبان و زیست(ترجیحا مولکولی)
چون با این تاریخ کنکور وقتی به اون صورت نداریم! 118 روز در برابر رقابت با رقبای فوق تاپ و آماده ویروس شناسی و همپای اونا پیش رفتن، وقت زیادی نیست!

مرسی از دوستان ...امیدوارم که همه امسال شهری که دوست داریم قبول شیم

من از 24 ازمون دارم .. خبر میدم که چه دست گلی به آب دادم:14: اگر بقیه دوستان هم آزمون آزمایشی دارن خوشحال میشم درصد هامون رو بزاریم که رقابت بیشتر بشه :sdasdasd:.

love virology

New member
انگل بخونید تک یاخته خوبه کرم ها ممکنه وقتتونو بگیره تست بگیرید متوجه میشید چطوری بخونید / مثلا میزیان میزیبان اصلی حدواسط مهمه / اپیدمیو مهمه مخصوصا در مالاریا ها / در مرود کرم ها طریقه سرایت و روش شناخت ازمایشگاهی / امثال این

vet lab sciences

New member
سلام. دلم میخواد شرح حالی بگم.

از چهارشنبه هفته پیش تا شنبه این هفته به شدت درگیر سرماخوردگی (به گمانم ویروس آنفلوانزا بود!) بودم! و از دیروز تا الآن تو دوره convalescence قرار گرفتم.

به همین جهت تمام فعالیت هام رو تا این لحظه متوقف و از ساپورتیو تراپی های قوی استفاده کردم تا سیستم ایمنیم، کامپرومایز نشه.

اون چیزی که باعث شد طول دوره بیماری خیلی کوتاه بشه (اکثر آشنایان به مدتی طولانی تر افتاده بودن و حتی بعضا کارشون به بیمارستان کشیده شده بوده!) و نیاز به دکتر رفتن نباشه، علاوه بر تغذیه خوب، استراحت، استفاده منظم و بعضا زیاد از مکمل هایی مثل مولتی ویتامین پلاس مینرال (فارماتون بش نمیرسه!!)، ویتامین C، زینک سولفات و داروهای روتین سرماخوردگی و مخصوصا آنتی بیوتیک خوب و قوی Cefixime، بلافاصله بعد از اکلیپس پریود ویروس و شروع اولین و ضعیف ترین علایم بالینی بود.

اگر خدای ناکرده به فلو یا سرماخوردگی مبتلا شدید، برای ریکاوری سریع، نکاتی رو که گفتم فراموش نکنید مخصوصا استفاده زیاد از مکمل ها رو (البته فقط در مواردی مثل سرماخوردگی که بشون نیاز میشه)!

love virology

New member
بچه ها جواب سوال بنظرتون چی میشه یکی از سوالات علووم

واکسن های تهیه شده از ویروس های کشته شده چه نقصی دارند
قابلیت فاگوسیته شدن توسط ماکروفاژ ها ندارند
نمیتوانند پاسخ های وابسته به th 1 رو تحریک کنند
توسط مولکول های mhc 1 به سلول های t عرضه نمیشوند
نمیتوانند پاسخ های وابسته به سلول های t و b را در بدن ایجاد کنند

vet lab sciences

New member
آو بله! عذر میخوام! اشتباه برداشت کردم!:riz513:
نه استاد شرکت نکردم. اصلا ثبت نام نکردم.
سوالاتش که راحت بود اما از سوالات ویروسش خوشم اومد!
فی المثل سوال 87 گفته که نوترکیبی با مکانیسم Copy choice در کدام گروه از ویروس های زیر بروز می کند؟
1) dsDNA
2) SSRNA
3) dsRNA
4) SSDNA

که این کپی چویس تازه به چشمم خورد! جالب به نظر میاد.

vet lab sciences

New member
والا استاد الآن سرچ کردم و با قطعیت می تونم بگم گزینه 2 و ویروس ایدز.

Copy choice recombination

The most widely accepted model of RNA recombination is ‘copy choice’ recombination. In this process, the RNA polymerase that mediates viral replication — RNA-dependent RNA polymerase (RdRP) in most RNA viruses, and reverse transcriptase (RT) in retroviruses — switches from one RNA molecule (the donor template) to another (the acceptor template) during synthesis while remaining bound to the nascent nucleic acid chain, thereby generating an RNA molecule with mixed ancestry (FIGURE). Various factors influence template switching, including the extent of local sequence identity between the RNA templates, the kinetics of transcription and secondary structure in the RNA. Secondary structure may promote template switching through stalling of the RNA polymerase during replication and by facilitating the transfer of the polymerase and the nascent nucleic acid molecule onto the acceptor RNA

پیوست‌ها

• tileshop.jpg
    tileshop.jpg
    5.3 کیلوبایت · بازدیدها: 24

vet lab sciences

New member
nihms368049f2.jpg

Figure:​
Potential consequences of a disassociation event during viral transcription​

love virology

New member
خیلی جالبه من توی یکی از جزوات الان دیدم از نت گرفتم گفته دی ان آ/ جاووتز ندیدم این مبحثو

love virology

New member
جالب بود نکته خوبی بود / ولی فکر کنم میتونیم نوعی جهش در نظرش بگیریم

vet lab sciences

New member
جناب لاو وایرولوژی شما برای درس ویروس آیا تست های دکترای ویروس و دکترای بقیه رشته ها رو هم می زنید یا خیر؟
و با توجه به حذف مورای آیا بازهم از این کتاب استفاده می کنید؟

love virology

New member
دوست گرامی شما که قوی هستی بزن دکترا 90 تا امسالو ضرر نمیکنی/ در مورد مورای اگر 100 میخای میدونم توانایی داری بخونش اگر جاووتز خوندی راحت تمام میکنی این کتاب رو چون جاووتز بعضی از گلیکولیپید های ویروس ها و پروتئین های متصل شونده و کارای نگفته و مورای چرخه تکثیر زیبا توضیح داده با شکل میفهمیش / سوالات دکترا ریز شده بیشتر روی پروتئین ها و گلیکو لیپید های سطحی /

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا