مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

love virology

New member
برای خرید لودیش دست نگه دارید / حداقل صبر کنید ازمون چطوری سوال میاد ببینید نیاز به کل لودیش هست یا خیر / اگر برای سال اینده قصد شرکت دارید از الان پایه سلولی قوی کنید با کتاب ساده شروع کنید به خواندن سپس برید سراغ لودیش/

sara77

New member
لودیش واسه کنکور یجورایی بی فایدس در مقایسه با حجمی که داره

love virology

New member
لودیش واسه کنکور یجورایی بی فایدس در مقایسه با حجمی که داره

درسته ولی متاسفانه یا خوشبختانه از این کتاب سوال میدن / از شکل هم سوال میدن دیگه تا کجا پیش میرن / باید دید امسال سوالات چطوریه اگر با یه خلاصه هم میشد جواب داد پس لودیش نیاز نیست / باید ببینیم سوال چطوری میدن پس باید صبر کرد تا ازمون

love virology

New member
میشه ی منبع جمع و جور برای زیست بهم معرفی کنین؟؟؟

درود ویریو جان برای امسال میخای / من دارم برای کنکور و ج ز دانشگامو میخونم / ولی برای سال بعد هنوز زوده نظر بدیم روی کل لودیش
البته میکروسکوپ و سانتریوفوژ و الکتروفورز و کروماتوگرافی از لودیش میخونم

virologist93

New member
سلام لاو.
ممنون.برای امسال میخوام
هنوز برای کنکور رو شروع نکردم.کتاب تست عبادی چطوره؟ب نظرتون تست بخونم فقط فایده ای نداره؟!

love virology

New member
نه با این زمان باقی مانده روی برای کنکور مسلط باشی بهتر اینه که هیچی نخونی یا تست فقط/ شما برای کنکور خوب بخون بعلاوه سوالات 5 یا 10 ساله ارشد نکات دستت میاد / مولکولی برای کنکور خیلی خوبه / سلولیش یکم ناقصه ولی میتونی تست که همراه خوندن میزنی نکات حاشیه ایی یادداشت کنی / از الان تا اردیبهشت خوب کار کنی بهت قول میدم زیر 50 نمیزنی / در ضمن یه امیدواری هم هست سوالات سلولی مولکولی دکترا امسال خیلی راحت بود امیدوارم ارشد هم اینطوری باشه

virologist93

New member
نه با این زمان باقی مانده روی برای کنکور مسلط باشی بهتر اینه که هیچی نخونی یا تست فقط/ شما برای کنکور خوب بخون بعلاوه سوالات 5 یا 10 ساله ارشد نکات دستت میاد / مولکولی برای کنکور خیلی خوبه / سلولیش یکم ناقصه ولی میتونی تست که همراه خوندن میزنی نکات حاشیه ایی یادداشت کنی / از الان تا اردیبهشت خوب کار کنی بهت قول میدم زیر 50 نمیزنی / در ضمن یه امیدواری هم هست سوالات سلولی مولکولی دکترا امسال خیلی راحت بود امیدوارم ارشد هم اینطوری باشه

مرسی.پس سعی میکنم روی برای کنکور وقت بزارم

vet lab sciences

New member
من هم ثبت نام نکردم!!
با خودم گفتم تا زمانی که ثبت نام نکردم، فرصت رو غنیمت بشمرم و بازتاب خبر عدم ثبت نامم رو از دیدگاه دوستان ببینم!
در حالی که ساعاتی بعد از پست مندرج، ثبت نام کردم.

حیف شد / این کارو نکنید بچه های علوم ازمایشگاهی سرسخت و قوی هستن / از ادامه تحصیل هرگز سر باز نزنید
این بازتاب نشون دهنده در نظر گرفتن سطح بالای رقبا از نگاه نویسنده و تعجبی همراه با نصیحتی مشفقانه ست.

:thanks::thanks:ولی من پرو پرو رفتم ثبت نام کردم
و این بازتاب هم نشون دهنده تواضعی همراه با دست کم نگرفتن رقبا از دیدگاه نویسنده ست.

که در مجموع این دیدگاه ها و بازتاب ها جای تقدیر و سپاس دارند.

love virology

New member
دوست گرامی ما برای هیچکس بد نمیخاهیم / چه دوست باشند چه غیر دوست / شاد باشید

virologist93

New member
سلام وت
اینکه شما موفق شید یا نه تاثیری در زندگی دیگران نداره ک بخوان حسادت بورزن،من خودم شخصا جز اینکه ب عنوان یک دوست از خبر موفقیتتون خوشحال و در غیر این صورت ناراحت شم چیز دیگه ای تو زندگیم رخ نمیده ک حسادت کنم.چون شما و لاو وایرولوژی از افرادی هستین ک ب نظرم نه تنها مستحق قبولی هستین بلکه مطمئنم رتبه ی خوبی هم کسب خواهید کرد ان شا ا...
ب هر حال موفق باشید دوست عزیز

b.nafas

New member
سلام دوستان من برای سلولی کتاب سلولی مولکولی دکتر جواد محمد نژاد رو گرفتم .کتاب خوبیه حجمش هم کمه 300 صفحه شکل هارم به خوبی توضیح داده ..من از یکی از بچه های بیوتک پرسیدم از این کتاب خیلی راضی بود و می گفت فقط با خوندن همین کتاب تو آزمونای ازمایشی که میده رتبه خوبی میاره و درصد خوبی میزنه ..

vet lab sciences

New member
با خودم گفتم تا زمانی که ثبت نام نکردم، فرصت رو غنیمت بشمرم و بازتاب خبر عدم ثبت نامم رو از دیدگاه دوستان ببینم!
در حالی که ساعاتی بعد از پست مندرج، ثبت نام کردم.

این بازتاب نشون دهنده در نظر گرفتن سطح بالای رقبا از نگاه نویسنده و تعجبی همراه با نصیحتی مشفقانه ست.

و این بازتاب هم نشون دهنده تواضعی همراه با دست کم نگرفتن رقبا از دیدگاه نویسنده ست.

که در مجموع این دیدگاه ها و بازتاب ها جای تقدیر و سپاس دارند.

دوست گرامی ما برای هیچکس بد نمیخاهیم / چه دوست باشند چه غیر دوست / شاد باشید

سلام وت
اینکه شما موفق شید یا نه تاثیری در زندگی دیگران نداره ک بخوان حسادت بورزن،من خودم شخصا جز اینکه ب عنوان یک دوست از خبر موفقیتتون خوشحال و در غیر این صورت ناراحت شم چیز دیگه ای تو زندگیم رخ نمیده ک حسادت کنم.چون شما و لاو وایرولوژی از افرادی هستین ک ب نظرم نه تنها مستحق قبولی هستین بلکه مطمئنم رتبه ی خوبی هم کسب خواهید کرد ان شا ا...
ب هر حال موفق باشید دوست عزیز

سلام.
نه نه دوستان محترم سوء تفاهم نشه! این کار من باب تنوع بود و مضافا اگر به نوع کلمات و جملات بنده دقت کرده باشید، از کلمه رقبا به جای رقیب استفاده کردم تا منظور، خودم نباشم و من باب محکم کاری! اگر منظور از رقبا، وت لب ساینسس برداشت شد بلافاصله بعدش از عبارت "از دیدگاه یا نگاه نویسنده" استفاده شده که یعنی وت لب، سطح بالایی برای خودش متصور نیست.

به هر روی پیروز باشید دوستان حساس من!:auizz3ffy9vla57584x

love virology

New member
سلام دوستان من برای سلولی کتاب سلولی مولکولی دکتر جواد محمد نژاد رو گرفتم .کتاب خوبیه حجمش هم کمه 300 صفحه شکل هارم به خوبی توضیح داده ..من از یکی از بچه های بیوتک پرسیدم از این کتاب خیلی راضی بود و می گفت فقط با خوندن همین کتاب تو آزمونای ازمایشی که میده رتبه خوبی میاره و درصد خوبی میزنه ..

درود دوست گرامی کدوم انتشارات / من کتاب که دیدم چاپش خیلی جالب نبود / ولی در کل کتابای دکتر عالین / هر منبعی میخونید حتما تست باشه و مرور در سلولی زیاد باشه

love virology

New member
بچه ها انگل شروع کردین یا خونیدن / چطوریه این درس / چه کتابی میخونید / میشه درصد خوبی ازش گرفت

Ashvini

New member
من که انگل فقط ب ل ب ل ی کاردانی به کارشناسی رو دارم که به نظر خودم جواب میده ....حجمشم کمه...

b.nafas

New member
سلام.
نه نه دوستان محترم سوء تفاهم نشه! این کار من باب تنوع بود و مضافا اگر به نوع کلمات و جملات بنده دقت کرده باشید، از کلمه رقبا به جای رقیب استفاده کردم تا منظور، خودم نباشم و من باب محکم کاری! اگر منظور از رقبا، وت لب ساینسس برداشت شد بلافاصله بعدش از عبارت "از دیدگاه یا نگاه نویسنده" استفاده شده که یعنی وت لب، سطح بالایی برای خودش متصور نیست.

به هر روی پیروز باشید دوستان حساس من!:auizz3ffy9vla57584x

شما هم موفق باشید ..

b.nafas

New member
درود دوست گرامی کدوم انتشارات / من کتاب که دیدم چاپش خیلی جالب نبود / ولی در کل کتابای دکتر عالین / هر منبعی میخونید حتما تست باشه و مرور در سلولی زیاد باشه

انتشارات یاد عارف ..
چاپ قدیمش سبز رنگ بوده اما این چاپ جدیده

DSC00289.JPG

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا