مال منم هنوز تموم نشده.منم میخوام باهمین درسا شروع کنم....بیشتر به اینجا سر بزن:sarma:سلام waria جان . نه هنوز تموم نشده عزیزم.
ایشالله بعد امتحانا شروع میکنم اول با زبان و ویروس و شاید ایمنی
سلام سلار جون.مرسی تو خوبی؟با درسا چطوری؟سلام بچه ها , خوب هستین؟؟؟؟؟؟:thumbsupsmileyanim:
مرسی دوست خوبم.عیب نداره طبیعیه منم اولاش همینطوریم.کم کم را میفتیم.امتحانامم خوبه خدارو شکر .13 ام تموم میشه.بله حتما نفرات اول کنکور میشیم به امید خدا...::thumbsupsmileyanim::4d564ad6::thanks:ممنون , منم خوبم , درس ها یه کوچولو کند پیش میره , منم هنوز عادت به مطالعه طولانی مدت ندارم , از امتحا نات چه خبر ؟؟؟, خوب پیش میره , کی تموم میشه ؟؟؟ ایشاا... هرچی زودتر تموم شه که بیای بصورت گروهی درس بخونیم و بشیم نفرات اول کنکور ...:thumbsupsmileyanim:
سلام...به جمع ما خوش اومدید...ان شا... همه باهم جزو تک رقمیای سال بعد هستیم:bunnyearsmiley::thanks:سلام به همه.
خوشحال میشم اگه منم به گروه اضافه شم.
فعلا تجربه یا نظر خاصی در رابطه با ارشد ویروس ندارم فقط دارم آماده میشم که ارشد 92 تهران قبول شم.
تو مباحث بعدی هم همراهتون هستم. موفق و شاد باشین
سلام به همه.
خوشحال میشم اگه منم به گروه اضافه شم.
فعلا تجربه یا نظر خاصی در رابطه با ارشد ویروس ندارم فقط دارم آماده میشم که ارشد 92 تهران قبول شم.
تو مباحث بعدی هم همراهتون هستم. موفق و شاد باشین
سلام , خوبی ؟ خیلی ممنون , منم خوبم :thanks::bunnyearsmiley::thanks: .solar جونم هستی؟چطوری عزیزم؟