سلام به همگی
من عضو جدید این سایت هستم. به شدت نیاز به کمک و راهنمایی دارم! کلی سرچ کردم که اینجا اومدم!
بچه ها من تازه میخوام شروع کنم واسخوندن
لطفا بگید که بیوشیمی چیو بخونم> همون لنینجر و .. کتابهای قطور! یا کتاب خاصی نیست؟
در ضمن من هم قصد شرکت درکنکور بیوشیمی پایه رو دارم و هم بالینی!
شماها که قبول شدید
جان من راهنمایی کنید چجوریاس!
خوش امدید :rose::28:سلام به همگی
من عضو جدید این سایت هستم. به شدت نیاز به کمک و راهنمایی دارم! کلی سرچ کردم که اینجا اومدم!
بچه ها من تازه میخوام شروع کنم واسخوندن
لطفا بگید که بیوشیمی چیو بخونم> همون لنینجر و .. کتابهای قطور! یا کتاب خاصی نیست؟
در ضمن من هم قصد شرکت درکنکور بیوشیمی پایه رو دارم و هم بالینی!
شماها که قبول شدید
جان من راهنمایی کنید چجوریاس!
گلیکولیز در سیتوزول همه سلول ها ست . پیروات به استیل کوا در میتوکندری کبد مغز بافت چربی و عضلات هنگام سیری . چرخه کربس میتوکندری کبد مغز بافت چربی و عضلات هنگام سیری . مسیر گلیکونئوژنز میتوکندری و سیتوزول در کبد و هنگام گرسنگی . گلیکوژنز در سیتوزول کبد و عضلات در سیری . گلیکوژنولیز در سیتوزول در گرسنگی در کبد و فعالیت شدید در عضلات . پنتوز فسفات سیتوزول کبد و بافت چربی .چرخه کوری در سیتوزول RBC کبد و بافت چربی . اگه خلاصه بود شرمنده :riz304:ی سوال ...
متابولیسم کربوهیدرات ها در کبد به غیر از گلیکوژن دیگه چیه؟؟؟؟؟؟
متابولیسم گلیکولیز تو کبد نیست؟؟؟؟؟
گلوکونئوژنز هم جزئ کربوهیدراته یا نه؟؟؟؟؟اگه هست تو کبد انجام میشه ؟؟؟؟؟؟
متابولیسم گلیکوژنولیز چی ؟؟؟این تو کبده؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه ج بدین بهم ....:sad:
با سلام خدمت دوست عزیز . نه اتفاقا واسه بچه های شیمی خیلی خوبه بودند کسایی که با رشته شیمی شرکت کردند و الان در رشته ارشد بیوشیمی مشغول تحصیلند . پس وقتو از دست نده امیدوارم موفق باشید :riz304:سلام دوستان،من تازه اومدم اینجا رشته شیمی کاربردیه،بیوشیمی می خوام ولی شنیدم برا ماها درس بیو قبول شدنش خیلی سخته میشه راجع به این راهنماییم کنین؟
سلام دوستان،من تازه اومدم اینجا رشته شیمی کاربردیه،بیوشیمی می خوام ولی شنیدم برا ماها درس بیو قبول شدنش خیلی سخته میشه راجع به این راهنماییم کنین؟
مرسی عسل و میلاد بابت خوش آمدگوییتون
عسل جان بابت پیشنهادت ممنونم
من همچنان منتظر نظرات جدی تر دوستان هستم.
راستش امید دارم که با این صفحه بتونم درس و برنامه ام رو پیش ببرم.
راستی
من هارپر دارم!
نظرتون درمورد هاپر چیه؟؟؟؟
مرسی عسل و میلاد بابت خوش آمدگوییتون
عسل جان بابت پیشنهادت ممنونم
من همچنان منتظر نظرات جدی تر دوستان هستم.
راستش امید دارم که با این صفحه بتونم درس و برنامه ام رو پیش ببرم.
راستی
من هارپر دارم!
نظرتون درمورد هاپر چیه؟؟؟؟