مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majede

New member
سلااام خسته نباشین بچه ها خوب پیش میرید افرین:rose:
اخی یادم میفته به پارسال این موقع با بچه ها میخوندیم چه روزای خوبی بود:))
انشالا همگیتون موفق باشین:auizz3ffy9vla57584x

پارمیدا

New member
ی سوال ...
متابولیسم کربوهیدرات ها در کبد به غیر از گلیکوژن دیگه چیه؟؟؟؟؟؟
متابولیسم گلیکولیز تو کبد نیست؟؟؟؟؟
گلوکونئوژنز هم جزئ کربوهیدراته یا نه؟؟؟؟؟اگه هست تو کبد انجام میشه ؟؟؟؟؟؟
متابولیسم گلیکوژنولیز چی ؟؟؟این تو کبده؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه ج بدین بهم ....:sad:

مرجانیا

New member
سلام به همگی
من عضو جدید این سایت هستم. به شدت نیاز به کمک و راهنمایی دارم! کلی سرچ کردم که اینجا اومدم!
بچه ها من تازه میخوام شروع کنم واسخوندن
لطفا بگید که بیوشیمی چیو بخونم> همون لنینجر و .. کتابهای قطور! یا کتاب خاصی نیست؟
در ضمن من هم قصد شرکت درکنکور بیوشیمی پایه رو دارم و هم بالینی!
شماها که قبول شدید
جان من راهنمایی کنید چجوریاس!

mehrshad.namdar

New member
با اجازه دوستان هر جا ايراد داشت لطفا اصلاح كنيد سوال اولتون كه خيلي محصولات ديكه هم هست مثل كليسرول 2 و 3 دي فسفو كليسرات لاكتات يا بعضي امينو اسيدها و _ _ _كليكوليز تو سيتوزول تمام بافتها انجام ميشه تو كبد هم همينطوركلوكونئوزنز هم فقط تو كبد و كليه انجام ميشه البته 90% در كبد و 10% در كليهكليكوزنوليز هم تو تمام بافتهايي كه كليكوزن دارند انجام ميشه مثل كبد و عضله بجز بافتهاي بدون كليكوزن مثل مغز

عسل 69

New member
سلام به همگی
من عضو جدید این سایت هستم. به شدت نیاز به کمک و راهنمایی دارم! کلی سرچ کردم که اینجا اومدم!
لطفا بگید که بیوشیمی چیو بخونم> همون لنینجر و .. کتابهای قطور! یا کتاب خاصی نیست؟
شماها که قبول شدید

عزیزم اول از همه بهت خوش آمد میگم
منم مثل شما سال اولمه که میخوام کنکور بدم
اینجا یه سری از بچه ها از جمله خودم از رو لنینجر میخونن ، یه سری از رو کتاب احسانی ، باید ببینی خودت با کدوم راحت تری
به امید موفقیت هممون:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:rose:

milaaaad

New member
سلام به همگی
شماها که قبول شدید
خوش امدید :rose::28:

milaaaad

New member
ی سوال ...
متابولیسم کربوهیدرات ها در کبد به غیر از گلیکوژن دیگه چیه؟؟؟؟؟؟
متابولیسم گلیکولیز تو کبد نیست؟؟؟؟؟
گلوکونئوژنز هم جزئ کربوهیدراته یا نه؟؟؟؟؟اگه هست تو کبد انجام میشه ؟؟؟؟؟؟
متابولیسم گلیکوژنولیز چی ؟؟؟این تو کبده؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه ج بدین بهم ....:sad:
گلیکولیز در سیتوزول همه سلول ها ست . پیروات به استیل کوا در میتوکندری کبد مغز بافت چربی و عضلات هنگام سیری . چرخه کربس میتوکندری کبد مغز بافت چربی و عضلات هنگام سیری . مسیر گلیکونئوژنز میتوکندری و سیتوزول در کبد و هنگام گرسنگی . گلیکوژنز در سیتوزول کبد و عضلات در سیری . گلیکوژنولیز در سیتوزول در گرسنگی در کبد و فعالیت شدید در عضلات . پنتوز فسفات سیتوزول کبد و بافت چربی .چرخه کوری در سیتوزول RBC کبد و بافت چربی . اگه خلاصه بود شرمنده :riz304:

melody2010

Member
سلام بچه های خوب بیوشیمی
من 3 هفته ای از درس دور افتادم. اول خیلی کار داشتیم. بعدش هم مریض بودم. همش فشارم می افتاد. فکر کنم از استرسه.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اما ان شاء الله این هفته میام و گزارش کارمو میدم.:smilies-azardl (181
راستی عسل جان من برنامه ام با شما فرق میکنه اشکال که نداره با همون پیش برم؟:smiliess (12):

مرجانیا

New member
مرسی عسل و میلاد بابت خوش آمدگوییتون
عسل جان بابت پیشنهادت ممنونم
من همچنان منتظر نظرات جدی تر دوستان هستم.
راستش امید دارم که با این صفحه بتونم درس و برنامه ام رو پیش ببرم.
راستی
من هارپر دارم!
نظرتون درمورد هاپر چیه؟؟؟؟

ویشکا

New member
سلام دوستان،من تازه اومدم اینجا رشته شیمی کاربردیه،بیوشیمی می خوام ولی شنیدم برا ماها درس بیو قبول شدنش خیلی سخته میشه راجع به این راهنماییم کنین؟

milaaaad

New member
سلام دوستان،من تازه اومدم اینجا رشته شیمی کاربردیه،بیوشیمی می خوام ولی شنیدم برا ماها درس بیو قبول شدنش خیلی سخته میشه راجع به این راهنماییم کنین؟
با سلام خدمت دوست عزیز . نه اتفاقا واسه بچه های شیمی خیلی خوبه بودند کسایی که با رشته شیمی شرکت کردند و الان در رشته ارشد بیوشیمی مشغول تحصیلند . پس وقتو از دست نده امیدوارم موفق باشید :riz304:

jilla

New member
سلام مرجانیا خوش اومدی.
هارپر جز رفرنسها نیس ولی خوبه. من تعریف کتاب دکتر احسانی رو هم شنیدم ولی هرکتابی که خوندی آخر باید حتما ضروریات بیوشیمی رضا محمدی بخونی.

jilla

New member
.:smilies-azardl (181

سلام ویشکا جان خوش اومدی
نگران نباش منم هنوز بیوشیمی شروع نکردم دارم زبان میخونم و چند فصل هم از مورتیمر خوندم.
اگه با جدیت شروع کنی حتما میتونی نتیجه خوبی بگیری هنوز وقت داریم
:smilies-azardl (113

ویشکا

New member
ممنون از راهنماییت،من راجع به منابع یه چیزایی می دونم میشه شمام درباره منابع بگین؟

konjkave

New member
سلام ویشکا جان به جمع دوستداران بیوشیمی خوش اومدی،هر سوالی در مود منابع و مسائل دیگه مرتبط با آزمون بیوشیمی داری من در خدمتم.منتهی اینجا بیشتر بچه ها گزارش مطالعه شون میذارن.
از طریق پیغام خصوصی راهنماییت میکنم.:sarma:

konjkave

New member
اینجا هنوز داغ نشده.بجنبید بیاید تا جایی که میتونید گزارش بدید و بقیه رو تشویق به مطالعه کنید.من چند روز گرفتار بودم خیلی خیلی کم خوندم.ولی فردا میخوام یه برنامه دقیق بریزم.واز این به بعد هر شب حتی یک نکته هم شده در تاپیک نکات بذارم:smilies-azardl (181.اینجوری تلاشمم بیشتر میشه.گزارش یادتون نره هااااااااااااا.سال دیگه این موقع باید دانشجو شده باشیم.:riz277:

آخرین ویرایش:

konjkave

New member
راستی
من هارپر دارم!

دوست عزیز منم به سهم خودم ورودت به جمع بیوشیمیست های آینده خوش آمد میگم.ایشالا در کنار هم خوب درس بخونیم از هم چیزهای مفید یاد بگیریم.هر سوالی داشتی رو منم حساب
باز کن در حد اطلاعات ناچیزم پاسخگو هستم.تا جایی که میتونی شبها بیا و گزارش بده.
در مورد هارپر باید بگم یکی از شیرین ترین و بهترین منابع بیوشیمی بخصوص در زمینه بالینی هستش.ولی به تنهایی منبع مطالعاتیت قرار نده حتما از یکی دو کتاب دیگه هم مثل ضروریات و احسانی
استفاده کن.اگه میخوای رفرنس بخونی،لنینجر در بخش ساختاری و دولین در متابولیسم قوی هستن.

bahar9368

New member
راستی
من هارپر دارم!

سلام عزیزم .
امیدوارم موفق باشی.
به نظر من هارپر واسه متابولیسم خیلی عالیه .اما ساختمان رو زیاد جالب نگفته .

asal 92

New member
سلام برهمه ارشدی های سال بعد بخصوص کنجکاو عزیزم ........:rose:
فقط یک سال سختی ....بعدش رسیدن به آرزوها ....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا