دوست عزیز ممنونم! اما من اگر ببینم به نفعمه میخونم. درسته که علاقه ای ندارم.
من که گفتم تاپیکارو کامل خوندم. همه رو! و بدتر گیج شدم. نگفتم!؟
من یه شیوه ی مطالعه مطرح کردم و خواستم بدونم نظر دوستان راجع بهش چیه. اگر موافقن باهاش، متناسب با این برنامه، کتاب بهم معرفی کنن. چیز تکراری نبود.
و خواستم بدونم لنینجر یا دولین به اون حجیمی، از همه مباحثش سوال میاد؟ حذفیات نداره غیر از بخشای گیاهی!؟؟ این سوالو دیدم چند نفر مطرح کرده بودن اما جوابی نبود.
هیچ کدوم از سوالایی که من پرسیدم کسی تو تاپیکا اشاره نکرده. چون من براساس وضیعیت خودم مشورت کردم و کمک خواستم. در مورد تغییر رشته دکتری و ... .
و در جواب اون دوستی که گفتن فرقی نداره... همین که بیو بالینی و هماتو و ایمونو امتیاز آزمایشگاه دارن خودش یه فرقه!
اگر کسی چیزی به نظرش میرسه ممنون میشم که بگید بهم. :thanks:
دوست عزیز
فکر کنم من یه جا توضیح دادم
برای ارشد بالینی از بخش یاختمان و متابولیسم + هورمونها و ویتامین ها سوال میاد که البته اگه یه کم دقت کنیم هورمون و ویتامین هم جزو ساختمان و متابولیسم است. البته اب و اسید و باز هم باید خونه بشه که هر سال دو سه تا سوال میاد. اما بقیه مطالب مثل دو سه فصل اول لنینجر، غشاهای بیولوژسک یا اون قسمت مربوط به تکنولوژیها یژنتیک رو نمیخواد بخونی. در ضمن مطالبی که در مورد گیاهان ذر شده در دل ساختمان و متابولیسم هم نمیخواد بخونی. که اگه بخوای این قسمتها رو حساب بخش زیادی از لنینجر میشه.
در مورد شیمی آلی و شیمی عمومی که باید بیشتر دقت کنیم. چون من خودم هم تا الان نمیدونم باید کدوم قسمتها رو بیشتر خوند. مخصوصا الان عمومی نصف سوالاتو در بر میگیره. ولی تو قسمت الی شیمی الی 1 بیشتر سوالاتو در بر میگیره تا 2. اینجوری که بچه ها میگن اگر جلد 1 مورتیمر رو برای عمومی هم بخونی جواب میده. زیست هم اگه بیوشیمی رو خوب بخونی و کتابای دوره دبیرستانو میشه راحت سوالا رو جواب بدی. زبام که باید دایره لغاتتو ببری بالا. که 504ف 1100، لغات ضروری برای تافل سوالات سالها قبل و لزگی متونه کمکتون کنه.