مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fox13

New member
دوستان یه سوال کلا واسه درس بیوشیمی ک ل ا س کنکور وجود داره یا نه؟ رشته ای که میخوام شرکت کنم 1واحد بیوشمی عمومی تو کنکور داره

konjkave

New member
دوستان یه سوال کلا واسه درس بیوشیمی ک ل ا س کنکور وجود داره یا نه؟ رشته ای که میخوام شرکت کنم 1واحد بیوشمی عمومی تو کنکور داره

بله وجود داره تو پیغام خصوصی کامل براتون توضیح میدم:rose:

biomar

New member
دوستان میشه خواهش کنم اگر کسی ک.ل.ا.س کنکور خوب بیوشیمی توی تهران میشناسه به من هم معرفی کنه؟؟ (پیغام خصوصی)
آدرس و استاد و کلا شیوه ی ک.ل.ا.س رو هم بگید ممنون میشم.

biomar

New member
سلام
به نظرم برای موفقیت در هررشته ای شرط اول علاقه است
و فکر میکنم برای خوندن بیوشیمی این شرط خودشو بیشتر نشون میده
و علاقه هم شاید چیزی نباشه که بگیم حالا که الان وجو نداره بعد هم به وجود نمیاد
شما به نظرم اول ببین میتونی این حسی که به بیوشیمی داری رو عوض کنی حالا به طرق مختلق یا با خوندن مباحثی که برات جذابیت دارن یا راه دیگه
در غیر این صورت کارتون خیلی سخت میشه

برای منابع هم این دو تاپیک رو اول بخونید بعد اگر به نتیجه نرسیدین بنده و دوستان در خدمیتم
http://olumpezeshki.ir/thread550.html
http://olumpezeshki.ir/thread7947.html

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

قسمت های گیاهی بیوشیمی و زیست عمومی هم لازم نیست خونده بشن سوالی ازشون طرح نمیشه

دوست عزیز ممنونم! اما من اگر ببینم به نفعمه میخونم. درسته که علاقه ای ندارم.

من که گفتم تاپیکارو کامل خوندم. همه رو! و بدتر گیج شدم. نگفتم!؟

من یه شیوه ی مطالعه مطرح کردم و خواستم بدونم نظر دوستان راجع بهش چیه. اگر موافقن باهاش، متناسب با این برنامه، کتاب بهم معرفی کنن. چیز تکراری نبود.
و خواستم بدونم لنینجر یا دولین به اون حجیمی، از همه مباحثش سوال میاد؟ حذفیات نداره غیر از بخشای گیاهی!؟؟ این سوالو دیدم چند نفر مطرح کرده بودن اما جوابی نبود.
هیچ کدوم از سوالایی که من پرسیدم کسی تو تاپیکا اشاره نکرده. چون من براساس وضیعیت خودم مشورت کردم و کمک خواستم. در مورد تغییر رشته دکتری و ... .
و در جواب اون دوستی که گفتن فرقی نداره... همین که بیو بالینی و هماتو و ایمونو امتیاز آزمایشگاه دارن خودش یه فرقه!
اگر کسی چیزی به نظرش میرسه ممنون میشم که بگید بهم. :thanks:

آخرین ویرایش:

milad_f67

New member
دوستان میشه خواهش کنم اگر کسی ک.ل.ا.س کنکور خوب بیوشیمی توی تهران میشناسه به من هم معرفی کنه؟؟ (پیغام خصوصی)
آدرس و استاد و کلا شیوه ی ک.ل.ا.س رو هم بگید ممنون میشم.
براتون توي پيام خصوصي ادرسش رو ميزارم

SH!LA

New member
ســــلام به همه ی دوستـــان

می بخشید؛ من دو تا سوال ازتون دارم. ممنـــون میشم کمک کنیــد.

اگر اشتباه نکنم برای بیوشیمی رفرنس شما هم لنینجر و استرایر هست.

میشـه لطف کنید و سرفصل های لنینجــر رو بگیـد و اینکـه چه مباحثی اهمیت بیشتری دارند؟

متشکــرم

milad_f67

New member
متابوليسم و ساختمان هست هر مبحث هم به اندازه راحتي و سختيش مهم هست ليست مبحث هارو براتون ميزارم

mohammad63

Well-known member
دوست عزیز ممنونم! اما من اگر ببینم به نفعمه میخونم. درسته که علاقه ای ندارم.

من که گفتم تاپیکارو کامل خوندم. همه رو! و بدتر گیج شدم. نگفتم!؟

من یه شیوه ی مطالعه مطرح کردم و خواستم بدونم نظر دوستان راجع بهش چیه. اگر موافقن باهاش، متناسب با این برنامه، کتاب بهم معرفی کنن. چیز تکراری نبود.
و خواستم بدونم لنینجر یا دولین به اون حجیمی، از همه مباحثش سوال میاد؟ حذفیات نداره غیر از بخشای گیاهی!؟؟ این سوالو دیدم چند نفر مطرح کرده بودن اما جوابی نبود.
هیچ کدوم از سوالایی که من پرسیدم کسی تو تاپیکا اشاره نکرده. چون من براساس وضیعیت خودم مشورت کردم و کمک خواستم. در مورد تغییر رشته دکتری و ... .
و در جواب اون دوستی که گفتن فرقی نداره... همین که بیو بالینی و هماتو و ایمونو امتیاز آزمایشگاه دارن خودش یه فرقه!
اگر کسی چیزی به نظرش میرسه ممنون میشم که بگید بهم. :thanks:

دوست عزیز
فکر کنم من یه جا توضیح دادم
برای ارشد بالینی از بخش یاختمان و متابولیسم + هورمونها و ویتامین ها سوال میاد که البته اگه یه کم دقت کنیم هورمون و ویتامین هم جزو ساختمان و متابولیسم است. البته اب و اسید و باز هم باید خونه بشه که هر سال دو سه تا سوال میاد. اما بقیه مطالب مثل دو سه فصل اول لنینجر، غشاهای بیولوژسک یا اون قسمت مربوط به تکنولوژیها یژنتیک رو نمیخواد بخونی. در ضمن مطالبی که در مورد گیاهان ذر شده در دل ساختمان و متابولیسم هم نمیخواد بخونی. که اگه بخوای این قسمتها رو حساب بخش زیادی از لنینجر میشه.
در مورد شیمی آلی و شیمی عمومی که باید بیشتر دقت کنیم. چون من خودم هم تا الان نمیدونم باید کدوم قسمتها رو بیشتر خوند. مخصوصا الان عمومی نصف سوالاتو در بر میگیره. ولی تو قسمت الی شیمی الی 1 بیشتر سوالاتو در بر میگیره تا 2. اینجوری که بچه ها میگن اگر جلد 1 مورتیمر رو برای عمومی هم بخونی جواب میده. زیست هم اگه بیوشیمی رو خوب بخونی و کتابای دوره دبیرستانو میشه راحت سوالا رو جواب بدی. زبام که باید دایره لغاتتو ببری بالا. که 504ف 1100، لغات ضروری برای تافل سوالات سالها قبل و لزگی متونه کمکتون کنه.

mohammad63

Well-known member
سلام دوستان

ببخشید من دو سوال داشتم:
یکی اینکه رفتم کتاب بیوشیمی شهبازی ملک نیا رو گرفتم، چاپ 87 هستش!!!!!! چاپ جدیدش کسی میدونه مال چه سالیه؟ الان مشکلی نیست من روی این بخونم؟!

دوم اینکه ،تو یه تاپیک دیدم گفته بودن از مباحث گیاهی زیست سوال نمیاد تو کنکور ارشد. درسته؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

ریحانه خانوم شهبازی و ملک نیا رو بخوای بخونی، ضرر کردی. اگه لنینجر رو بخونی به همراه احسانی و محمدی، فک کنم بهتره.
بله بخش گیاهی امتحان نمیاد کلا اب، اسید و باز، ساختمان و متابولیسمف هورمون و ویتامین سوالا میاد

m14

New member
تغییرروش

من تا الان داشتم لنینجررومیخوندم ولی دیدم نمیتونم مطالب مهمشو ازبقیه تفکیک کنم (چون تاحالا بیوشیمی نخوندم) تصمیم گرفتم اول احسانی بخونم خوب که بهش مسلط شدم ومطالب مهم دستگیرم شد لنینجرروبخونم ناگفته نماند این 7تا فصل لنینجر روکه خوندم چون حجمشون بالابود فقط لوپ مطلب روگرفتم وزیاد عمیق نشدم امادرمورد احسانی اینطوری کارنمیکنم وتا مطلبی روخوب یادنگرفتم ازش نمیگدرم :smilies-azardl (181زبانم ازخیرخوندن لغت گذشتم دارم آزمونهای سالهای قبل رومیخونم ولغاتی روکه بلد نیستم رویادداشت میکنم درکنارش متن هم ترجمه میکنم به نظرشما دوستان برنامه ام چه طوره؟؟؟:33:

bioshimi93

New member
داوطلبین کنکور ارشد 93 بیوشیمی کجایین؟
نکنه درسو ول کردین؟ یا خیلی درس میخونین و اینجا نمیآیین؟

bioshimi93

New member
من تا الان داشتم لنینجررومیخوندم ولی دیدم نمیتونم مطالب مهمشو ازبقیه تفکیک کنم (چون تاحالا بیوشیمی نخوندم) تصمیم گرفتم اول احسانی بخونم خوب که بهش مسلط شدم ومطالب مهم دستگیرم شد لنینجرروبخونم ناگفته نماند این 7تا فصل لنینجر روکه خوندم چون حجمشون بالابود فقط لوپ مطلب روگرفتم وزیاد عمیق نشدم امادرمورد احسانی اینطوری کارنمیکنم وتا مطلبی روخوب یادنگرفتم ازش نمیگدرم :smilies-azardl (181زبانم ازخیرخوندن لغت گذشتم دارم آزمونهای سالهای قبل رومیخونم ولغاتی روکه بلد نیستم رویادداشت میکنم درکنارش متن هم ترجمه میکنم به نظرشما دوستان برنامه ام چه طوره؟؟؟:33:

منم احسانی میخونم بعدش میخوام لنینجر بخونم پس لنینجر خیلی سخته اخه من نخوندمش فعلا....

bioshimi93

New member
من به طور میانگین روزی 3-4 ساعت درس میخونم اصلا راضی نیستم نمی دونم چیکار کنم
بیوشیمی احسانی میخونم فعلا با تست
درس 13 تافل هستم
شما هم بیایین بگین چیکار می کنین بعدش ببینیم چیکار کنیم وضعیتمون بهتر بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا