مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

milad_f67

New member
همه كتاب دكتر احساني رو معرفي ميكنن كسي كتاب ضروريات بيوشيمي دكتر رضا محمدي رو خونده ميخوام نظرتون رو در موردش بدونم

konjkave

New member
همه كتاب دكتر احساني رو معرفي ميكنن كسي كتاب ضروريات بيوشيمي دكتر رضا محمدي رو خونده ميخوام نظرتون رو در موردش بدونم

من خوندم واقعا عالیه. یکی از بهترین منابع برای ارشد بیوشیمی فقط یه کم حجمش زیاد ولی خیلی خیلی دوست داشتنی و باعث میشه مطالب بیو تو ذهن دسته بندی و مرتب بشه.

milad_f67

New member
من خوندم واقعا عالیه. یکی از بهترین منابع برای ارشد بیوشیمی فقط یه کم حجمش زیاد ولی خیلی خیلی دوست داشتنی و باعث میشه مطالب بیو تو ذهن دسته بندی و مرتب بشه.
به نظرت كدوم بهتر هست احساني يا محمدي؟ من خودم كتاب محمدي رو دارم ولي توي اين تاپيك همه از احساني صحبت ميكنن كسي نظري در مورد محمدي نداره

آتش سرد

New member
بچه هاي بيوشيمي باليني پايه ديگه كي هستن مگه همچين رشته اي هم داريم؟؟؟؟؟

اقا میلاد من این خبر رو تو همین سایت علوم پزشکی خونده بودم. ولی هر چقدر گشتم محل درجش رو پیدا نکردم و واسه من هم سئوال بوده. اما به احتمال خ خ خ زیاد منظورش همون بیوشیمی پایه ای هست که مدرکش مربوط به وزارت علوم و دانشگاه ازاد و پیام نوری هاست. دیگه وجود بیوشیمی بالینی پایه چی هست. نیدونم والله:21:

milad_f67

New member
اقا میلاد من این خبر رو تو همین سایت علوم پزشکی خونده بودم. ولی هر چقدر گشتم محل درجش رو پیدا نکردم و واسه من هم سئوال بوده. اما به احتمال خ خ خ زیاد منظورش همون بیوشیمی پایه ای هست که مدرکش مربوط به وزارت علوم و دانشگاه ازاد و پیام نوری هاست. دیگه وجود بیوشیمی بالینی پایه چی هست. نیدونم والله:21:
منم حدس مسيزنم منظور همون رشته باشه:4d564ad6:

senior

New member
بچه ها کسی نمیخاد کنکور وزارت علوم شرکت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟من هر دو رو میخام شرکت کنم به همین خاطر باید زودتر درسارو تموم کنیم
از طرفی اگه ما با هم پیش بریم و مثلا این یک هفته همه یک مبحث بیوشیمی رو بخونیم و بعد روزهای حمعه بیایم همه اشکالاتمون رو باهم بررسی کنیم و هر کس هرچی نکته داره بیاره بگه هم انگیزه خیلی زیادی ایجاد میشه که توی این یک هفته همه خوب بخونن چون باید جوابگوی سوالات بچه های دیگه باشن از طرفی حجم نکته ها برای نزدیک کنکور روی هم جمع نمیشه و کارمون راحت تره نظرتون چیه؟؟
راستی من تازه میخام شروع کنم ئلی ناآشنا با بیوشیمی نیستم چون پارسال هم کنکور دادم

منتظرمممممممممممممممممممم

bahar9368

New member
سلام بچه ها.منم میخام کنکور 93 شرکت کنم ولی هنوز هیچی نخوندم.بنظرتون بیوشیمی رو با چی شروع کنم؟

محبوب جونم .با توجه به اینکه پایه بیو شیمیت ضعیف نیست .نیازی نیست از لنینجر شروع کنی.ضروریات بیوشیمی رضا محمدی خوبه
کتاب بیوشیمی پوران پژوهش هم خوبه .

bahar9368

New member
بچه ها کسی نمیخاد کنکور وزارت علوم شرکت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟من هر دو رو میخام شرکت کنم به همین خاطر باید زودتر درسارو تموم کنیم
از طرفی اگه ما با هم پیش بریم و مثلا این یک هفته همه یک مبحث بیوشیمی رو بخونیم و بعد روزهای حمعه بیایم همه اشکالاتمون رو باهم بررسی کنیم و هر کس هرچی نکته داره بیاره بگه هم انگیزه خیلی زیادی ایجاد میشه که توی این یک هفته همه خوب بخونن چون باید جوابگوی سوالات بچه های دیگه باشن از طرفی حجم نکته ها برای نزدیک کنکور روی هم جمع نمیشه و کارمون راحت تره نظرتون چیه؟؟
راستی من تازه میخام شروع کنم ئلی ناآشنا با بیوشیمی نیستم چون پارسال هم کنکور دادم

من منتظر نتیجه کنکورم
اگه قبول نشدم منم هر دو کنکور وزارت علوم و بهداشتو شرکت میکنم .

BBT

New member
من منتظر نتیجه کنکورم
اگه قبول نشدم منم هر دو کنکور وزارت علوم و بهداشتو شرکت میکنم .

به نظر من این کار اصلا درست نیست اگه کسی هدفش رو یکیش قرار بده درصد موفقیتش بالاتر میره تا هر دو رو بخواد

milad_f67

New member

سلام من هم ميخوام بيو رو تازه شروع كنم و از روي لنينجر و محمدي بخونم من پايه هستم اول يه تاپيك بساز بعدش كم كم بچه ها ميان:smilies-azardl (181

konjkave

New member
به نظرت كدوم بهتر هست احساني يا محمدي؟ من خودم كتاب محمدي رو دارم ولي توي اين تاپيك همه از احساني صحبت ميكنن كسي نظري در مورد محمدي نداره

حقیقتش من دکتر احسانی خوندم نه کتابش اما تعریفشو زیاد شنیدم.کتاب احسانی یا لنینجر واسه شروع خوبه وزمانی که پایتون قوی شد برید سراغ ضروریات.به جرات میتونم بگم اگه به ضروریات کاملا مسلط بشین به راحتی بالای 80 درصد میزنید.البته نظر شخصیم.

majede

New member
حقیقتش من دکتر احسانی خوندم نه کتابش اما تعریفشو زیاد شنیدم.کتاب احسانی یا لنینجر واسه شروع خوبه وزمانی که پایتون قوی شد برید سراغ ضروریات.به جرات میتونم بگم اگه به ضروریات کاملا مسلط بشین به راحتی بالای 80 درصد میزنید.البته نظر شخصیم.

درسته کنجکاو جان منم خودم لنینجر خودم بعد احسانی رو کتابش ...بعد هم ضروریاتو خوندم که عالی بود برام اگه با تستاش پیش بری
من بیو رو 65 زدم ولی استرس نداشتم بالای 70 میتونستم بزنم

milad_f67

New member
مبحث های احسانی هم شبیه محمدی هست درسته؟تست هم داره احسانی؟

majede

New member
مبحث های احسانی هم شبیه محمدی هست درسته؟تست هم داره احسانی؟

احسانی میشه گفت خلاصه ای از نکات مهم لنینجره....فصل به فصل تست هم داره با پاسخ تشریحی که من کار نکردم تستاشو ولی ضروریاتو کامل هر فصل با تستاش پیش میرفتم که ضروریات دسته بندیه نکات و جدولاش عالی بودن که احسانی رو کامل میکنه

bioshimi93

New member
بچه ها تا کجا پیش رفتین؟
چه طوری میخونین که وقت بشه دوره هم کنید؟

من احسانی رو شروع کردم. فصل 1 تافلم خوندم این هفته

bioshimi93

New member
ماجده جان امسال کنکور دادی؟
خوب خونده بودی؟ راضی بودی؟
چه طوری برنامه ریزی کنیم که وقتمون هدر نره؟

elbanoo

New member
بچه ها خسته نباشید، به نظرم اون چیزی که آقای محمد در مورد زبان گفتن خیلی خوبه، من برای خودم با یه روشی ترکیبش کردم خیلی خوبه به شما هم می گم امیدوارم استفاده کنید و به دردتون بخوره، هر لغتی رو که می خونید روی یه تیکه کاغذ کوچیک مثل فلش کارت بنویسید و پشتش هم با یه جمله معنیش رو بنویسید. یه روی کاغذ بنویسید: proud، بعد پشت کاغذ مثلا بنویسید او بسیار به خود proud است!
این فلش کارت هایی که درست می کنید هر زمانی و هر جایی به دردتون می خوره و با این روش لغات خیلی بهتر تو ذهن می مونن. موفق باشید.

elbanoo

New member
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم، دوستان نظرتون چیه که تو همین تاپیک اشکالاتی رو که توی مباحث مختلف زیست، شیمی و یا بیو داریم مطرح کنیم تا با کمک همدیگه مشکلاتمون رفع بشه؟ به نظرتون توی همین تاپیک این کارو بکنیم یا یه تاپیک جدا بزاریم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا