همه كتاب دكتر احساني رو معرفي ميكنن كسي كتاب ضروريات بيوشيمي دكتر رضا محمدي رو خونده ميخوام نظرتون رو در موردش بدونم
به نظرت كدوم بهتر هست احساني يا محمدي؟ من خودم كتاب محمدي رو دارم ولي توي اين تاپيك همه از احساني صحبت ميكنن كسي نظري در مورد محمدي ندارهمن خوندم واقعا عالیه. یکی از بهترین منابع برای ارشد بیوشیمی فقط یه کم حجمش زیاد ولی خیلی خیلی دوست داشتنی و باعث میشه مطالب بیو تو ذهن دسته بندی و مرتب بشه.
بچه هاي بيوشيمي باليني پايه ديگه كي هستن مگه همچين رشته اي هم داريم؟؟؟؟؟
اقا میلاد من این خبر رو تو همین سایت علوم پزشکی خونده بودم. ولی هر چقدر گشتم محل درجش رو پیدا نکردم و واسه من هم سئوال بوده. اما به احتمال خ خ خ زیاد منظورش همون بیوشیمی پایه ای هست که مدرکش مربوط به وزارت علوم و دانشگاه ازاد و پیام نوری هاست. دیگه وجود بیوشیمی بالینی پایه چی هست. نیدونم والله:21:
منم حدس مسيزنم منظور همون رشته باشه:4d564ad6:اقا میلاد من این خبر رو تو همین سایت علوم پزشکی خونده بودم. ولی هر چقدر گشتم محل درجش رو پیدا نکردم و واسه من هم سئوال بوده. اما به احتمال خ خ خ زیاد منظورش همون بیوشیمی پایه ای هست که مدرکش مربوط به وزارت علوم و دانشگاه ازاد و پیام نوری هاست. دیگه وجود بیوشیمی بالینی پایه چی هست. نیدونم والله:21:
سلام بچه ها.منم میخام کنکور 93 شرکت کنم ولی هنوز هیچی نخوندم.بنظرتون بیوشیمی رو با چی شروع کنم؟
من منتظر نتیجه کنکورمبچه ها کسی نمیخاد کنکور وزارت علوم شرکت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟من هر دو رو میخام شرکت کنم به همین خاطر باید زودتر درسارو تموم کنیم
از طرفی اگه ما با هم پیش بریم و مثلا این یک هفته همه یک مبحث بیوشیمی رو بخونیم و بعد روزهای حمعه بیایم همه اشکالاتمون رو باهم بررسی کنیم و هر کس هرچی نکته داره بیاره بگه هم انگیزه خیلی زیادی ایجاد میشه که توی این یک هفته همه خوب بخونن چون باید جوابگوی سوالات بچه های دیگه باشن از طرفی حجم نکته ها برای نزدیک کنکور روی هم جمع نمیشه و کارمون راحت تره نظرتون چیه؟؟
راستی من تازه میخام شروع کنم ئلی ناآشنا با بیوشیمی نیستم چون پارسال هم کنکور دادم
منتظرمممممممممممممممممممم
من منتظر نتیجه کنکورم
اگه قبول نشدم منم هر دو کنکور وزارت علوم و بهداشتو شرکت میکنم .
سلام من هم ميخوام بيو رو تازه شروع كنم و از روي لنينجر و محمدي بخونم من پايه هستم اول يه تاپيك بساز بعدش كم كم بچه ها ميان:smilies-azardl (181بچه ها کسی نمیخاد کنکور وزارت علوم شرکت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟من هر دو رو میخام شرکت کنم به همین خاطر باید زودتر درسارو تموم کنیم
از طرفی اگه ما با هم پیش بریم و مثلا این یک هفته همه یک مبحث بیوشیمی رو بخونیم و بعد روزهای حمعه بیایم همه اشکالاتمون رو باهم بررسی کنیم و هر کس هرچی نکته داره بیاره بگه هم انگیزه خیلی زیادی ایجاد میشه که توی این یک هفته همه خوب بخونن چون باید جوابگوی سوالات بچه های دیگه باشن از طرفی حجم نکته ها برای نزدیک کنکور روی هم جمع نمیشه و کارمون راحت تره نظرتون چیه؟؟
راستی من تازه میخام شروع کنم ئلی ناآشنا با بیوشیمی نیستم چون پارسال هم کنکور دادم
منتظرمممممممممممممممممممم
به نظرت كدوم بهتر هست احساني يا محمدي؟ من خودم كتاب محمدي رو دارم ولي توي اين تاپيك همه از احساني صحبت ميكنن كسي نظري در مورد محمدي نداره
حقیقتش من دکتر احسانی خوندم نه کتابش اما تعریفشو زیاد شنیدم.کتاب احسانی یا لنینجر واسه شروع خوبه وزمانی که پایتون قوی شد برید سراغ ضروریات.به جرات میتونم بگم اگه به ضروریات کاملا مسلط بشین به راحتی بالای 80 درصد میزنید.البته نظر شخصیم.
مبحث های احسانی هم شبیه محمدی هست درسته؟تست هم داره احسانی؟