BBT
New member
همین تافل ریدینگ ؟؟؟؟جلدش سفید و زرده؟؟؟؟
همین لغات ضروری برای تافل بارونز
همین تافل ریدینگ ؟؟؟؟جلدش سفید و زرده؟؟؟؟
دوستان خسته نباشید، من زبان رو از سوالات سال های قبل شروع کردم. 504 و 1100 و یه کتاب از انتشارات که ریشه لغات رو توضیح داده(word formation) هم تو برنامه ام هست. بیو رو هم از لنینجر شروع می کنم، ترجمه پاسالار. به امید موفقیت هممون
:
سلام منم برای شما وهمه دوستان آرزوی موفقیت دارم میشه بگید برای زبان باچی شروع کردید؟:rose:
بله كاملا حرفت رو قبول دام منم دقيقا منظورم همين بود نه اينكه كامل كتاب رو بخونيقرار نیست همه قسمت ها رو از رفرنس بخونی
بستگی به خودت داره کجاها ضعف داری که روش وقت بیشتری بزاری.
من خودم متابولیسم و ساختمان چربی و قند رو مشکلی نداشتم و کلی جهت یاداوری میخوندم اما متابولیسم اسیدهای آمینه یه کم مشکل بود برام وقت بیشتری گذاشتم و دو تا منبع رو براش خوندم.
من اصلا رفرنس نخوندم چون هم وقت نداشتم هم پایه بیوشیمیم ضعیف نبود .اما اگه بخواین برا بار اول بیوشیمی بخونین باید از پایه و جز به جز بخونینش.اگه کتابی بهتر از لنینجر و استرایر پیدا کردی که ساده تر و کامل گفته مطلبو همونو بخون .
دوستان خسته نباشید، من زبان رو از سوالات سال های قبل شروع کردم. 504 و 1100 و یه کتاب از انتشارات که ریشه لغات رو توضیح داده(word formation) هم تو برنامه ام هست. بیو رو هم از لنینجر شروع می کنم، ترجمه پاسالار. به امید موفقیت هممون
شركت كردم ولي بد جور خراب كردممیلاد جان دوستمون امسال ارشد دادن
کتاب worf formation برای انتشارات کتاب خوبیه شما زبان رو خیلی خوب پیش رفتین از نظر لغات الان بیشتر تکس بخونین متن های لزگی خیلی خوبن
سلام.من رشته ی انتخابیم میکروب پزشکیه با ضریب 1 بیوشیمی.تو کارشناسیم خیلی بیوشیمی نخوندم.واسه 50 زدن کدوم فصلا رو بخونم؟:wacsmiley:
كسي كتاب خاصي كه ريدينگ هاش بدرد ارشد بخوره سراغ داره؟؟؟
با تشكر فراوان محمد جانمیلاد جان نظر من اینه که خیلی خودتو به کتابها محدود نکن ................... مقاله و کتاب هر چی گیرت اومد ترجمه کن ............. مثلا کتاب لنینجر رو دانلود کن و بخش چرخه ها را ترجمه کن با یه تیر دو نشون میزنیییییییی
من به زودی کتابو میذارم برا دانلود
كسي كتاب خاصي كه ريدينگ هاش بدرد ارشد بخوره سراغ داره؟؟؟
سلام ماجده خانم دلمون برات تنگید چه خبرا؟ کم پیدایی؟
از ترجمش چیزی داری؟
دستت درد نكنه ماجده خانوم