مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

elbanoo

New member
دوستان خسته نباشید، من زبان رو از سوالات سال های قبل شروع کردم. 504 و 1100 و یه کتاب از انتشارات که ریشه لغات رو توضیح داده(word formation) هم تو برنامه ام هست. بیو رو هم از لنینجر شروع می کنم، ترجمه پاسالار. به امید موفقیت هممون

mohammad63

Well-known member
دوستان خسته نباشید، من زبان رو از سوالات سال های قبل شروع کردم. 504 و 1100 و یه کتاب از انتشارات که ریشه لغات رو توضیح داده(word formation) هم تو برنامه ام هست. بیو رو هم از لنینجر شروع می کنم، ترجمه پاسالار. به امید موفقیت هممون

موفق باشید

elbanoo

New member
:

سلام منم برای شما وهمه دوستان آرزوی موفقیت دارم میشه بگید برای زبان باچی شروع کردید؟:rose:

دوست خوبم من از سوالای سال های قبل شروع کردم، 504 و 1100 و word formation انتشارات هم تو برنامه ام هست.

آخرین ویرایش:

milad_f67

New member
قرار نیست همه قسمت ها رو از رفرنس بخونی
بستگی به خودت داره کجاها ضعف داری که روش وقت بیشتری بزاری.
من خودم متابولیسم و ساختمان چربی و قند رو مشکلی نداشتم و کلی جهت یاداوری میخوندم اما متابولیسم اسیدهای آمینه یه کم مشکل بود برام وقت بیشتری گذاشتم و دو تا منبع رو براش خوندم.
من اصلا رفرنس نخوندم چون هم وقت نداشتم هم پایه بیوشیمیم ضعیف نبود .اما اگه بخواین برا بار اول بیوشیمی بخونین باید از پایه و جز به جز بخونینش.اگه کتابی بهتر از لنینجر و استرایر پیدا کردی که ساده تر و کامل گفته مطلبو همونو بخون .
بله كاملا حرفت رو قبول دام منم دقيقا منظورم همين بود نه اينكه كامل كتاب رو بخوني

BBT

New member

کتاب worf formation برای انتشارات کتاب خوبیه شما زبان رو خیلی خوب پیش رفتین از نظر لغات الان بیشتر تکس بخونین متن های لزگی خیلی خوبن

آخرین ویرایش:

elbanoo

New member
کتاب worf formation برای انتشارات کتاب خوبیه شما زبان رو خیلی خوب پیش رفتین از نظر لغات الان بیشتر تکس بخونین متن های لزگی خیلی خوبن

ممنون از راهنمایی ات، لزگی رو گذاشتم برای پاییز به بعد، می خام تابستون لغت یاد بگیرم. بهتر نیست؟

BBT

New member
اگه لغات رو توی متن یاد بگیرین خیلی بیشتر جواب میده
لغت خوندن در کنار متن خوندن استفاده کنین
مثلا روری دو تا از پنج تا متن سوال کنکور رو ببینیم و کار کنین

دکتر سارا

New member
سلام.من رشته ی انتخابیم میکروب پزشکیه با ضریب 1 بیوشیمی.تو کارشناسیم خیلی بیوشیمی نخوندم.واسه 50 زدن کدوم فصلا رو بخونم؟:wacsmiley:

mohammad63

Well-known member
سلام.من رشته ی انتخابیم میکروب پزشکیه با ضریب 1 بیوشیمی.تو کارشناسیم خیلی بیوشیمی نخوندم.واسه 50 زدن کدوم فصلا رو بخونم؟:wacsmiley:

سلام دوست عزیز
بیشتر سوالات از بخش پروتئین، کرب.وهیدرات، چربی و اسیدهای نوکلئیک میاد. این قسمتهایی که گفتم شامل بخش ساختمان و متابولیسم هست...... البته بیشتر سوالات از بخش متابولیسم میاد

mohammad63

Well-known member
كسي كتاب خاصي كه ريدينگ هاش بدرد ارشد بخوره سراغ داره؟؟؟

میلاد جان نظر من اینه که خیلی خودتو به کتابها محدود نکن ................... مقاله و کتاب هر چی گیرت اومد ترجمه کن ............. مثلا کتاب لنینجر رو دانلود کن و بخش چرخه ها را ترجمه کن با یه تیر دو نشون میزنیییییییی
من به زودی کتابو میذارم برا دانلود

milad_f67

New member
میلاد جان نظر من اینه که خیلی خودتو به کتابها محدود نکن ................... مقاله و کتاب هر چی گیرت اومد ترجمه کن ............. مثلا کتاب لنینجر رو دانلود کن و بخش چرخه ها را ترجمه کن با یه تیر دو نشون میزنیییییییی
من به زودی کتابو میذارم برا دانلود
با تشكر فراوان محمد جان

آتش سرد

New member
بچه ها شیمی عمومی و الی چی می خواید بخونید...
واسه عمومی به جز مورتیمر چه کتابی خوبه..
من تعریف شیمی منصور رحمانی رو شنیدم. یکی از دوستام هم که امسال شرکت کرده بود و شیمی عمومی سپاهان که حدود 90 صفحه هست رو خونده بود و خیلی خوب جواب داده بود. اما واقعا برای سال بعد هم میشه روش حساب کرد و جوابگوی قسمت عمومی خواهد بود ایا.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا