مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pary

New member
میشه یک تقاضا کنم بیاید با هم برنامه ریزی کنیم مثلا این هفته مبحث ساختار و متابولیسم لیید ها را بخونیم و اخر هفته با هم در مورد خونده هامون بحث کنیم.اینجوری فکر کنم جالب بشه

ریحانه-ش

New member
سلام
من تازه واردم:sad:
ومیخوام امسال بیوشیمی بالینی کنکور بدم
ولی
ولی اطلاعاتم خیلی کمه.حتی نمیدونم کدوم دانشگاه ها این رشته رو دارن.خیلی سرچ کردم. فقط میاد دانشگاه تهران!! ولی میدونم دانشگاه های دیگه هم هستن.دفترچه انتخاب رشته هم نگاه کردم،چیزی ندیدم به جز تهران!!
میشه راهنمایی کنید؟

واینکه اصلا من امسال قبول میشم یا بذارم سال های آتی!

چون هنوز منابع هم آماده نکردم!
لیسانس شیمی محض هستم
امیدی به قبولی نیست،نه؟؟

pary

New member
ریحانه خانم با ما فرقی نمیکنی همه مثل هم هستیم ماها که زیست خوندیم توی زیست قوی هستیم شما درس شیمیتون قوی هستش
توی انجمن بیوشیمی یکدوری بزنی همه چیز دستت میاد نگران نباش یک یا علی بگو کار تموم ه

milad_f67

New member
مگه بچه هاي شيمي ميتونن ارشد بيوشيمي باليني شركت كنن مگه ممنوع نشد شركت اين دسته از مدرك ها ؟؟؟؟؟؟

pary

New member
اقا میلاد تولــــــــــــــــوخدا دوباره این بحث ها را اینجا مطرح نکنید :whistle:
بیخیال بابا
هرکس زحمتشو میکشه چه فرق میکنه....
من هر روز دوست دارم بیام اینجا از تجربیات دیگران استفاده کنم و انگیزه بگیریم نه اینکه هر بار دعوا های سلیقه های مختلف را ببینم

ریحانه-ش

New member
مگه بچه هاي شيمي ميتونن ارشد بيوشيمي باليني شركت كنن مگه ممنوع نشد شركت اين دسته از مدرك ها ؟؟؟؟؟؟

سلام
مگه از نظر شما مشکلی هست؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونن!!

pary جان انجمن بیو رو نگاه کردم، ولی چیزی در مورد دانشگاه ندیدم.اگه هست میشه لینکشو برام بذاری؟؟ اگه نیست هم که هیچی دیگه

ممنونم

آخرین ویرایش:

anital

New member
سلام دوستان
منم قصد دارم امسال کنکور ارشد بیوشیمی بالینی بدم.
می خوام تابستون فقط بیوشیمی و زبان بخونم و بقیه رو بعدا شروع کنم.
یه سوال!
از لنینجر همه رو که لازم نیست بخونیم؟! لازمه؟؟؟ آخه فکر کنم خوندنش چند سال طول می کشه:shocked:
یه نگاه به مباحث آزمون های آزمایشی کردم دیدم اونا هم شامل همه ی مطالب نمی شن... تو همون حیطه بخونیم کافیه؟

anital

New member
من از چند نفر از رتبه های برتر خوندم که برای شیمی آلی ی دانشکده داروسازی شهیدبهشتی رو پیشنهاد کردن... از کجا می شه این رو تهیه کرد؟
از تو اینترنت فقط دو سه جلسه شو پیدا کردم...

kiana

New member
دوست عزیز
من شیمی الی نادری رو میخونم ...برای کنکور رو هم میذارم برای جمع بندی نهایی ....... البته این چند سال شیمی برای بیوشیمی هم عمومی هست هم الی...................... برای الی هنوز منبع جمع و جور و مناسبی پیدا نکردم......پیدا کردم همینجا معرفی میکنم

ممنون دوست عزیز :auizz3ffy9vla57584x

anital

New member
باران جان اگه پیدا کردم می ذارم براتون... ولی مشکل اینه که خودمم یکی دوماهه دنبالشم و پیداش نکردم...

mohammad63

Well-known member
سلام به دوستان پر تلاش

خدا قوت:riz304::riz304::riz304:

و ممنونم از زحمات شروع کننده تاپیک

منم هستم . 1 سوال واسه زیست فقط کتابهای دبیرستان کافیه؟ اگه این طور باشه خیلی خوبه

دوست عزیز چون سوالات زیست به مطالب بیوشیمی نزدیکه اگه بیوشیمی رو خوب خوده باشی با کتابهای دوره دبیرستان قطعا درصد خوبی میزنی................
ولی اگه میخوای بیشتر کار کنی کتابهای دانش زیست شناسی هم خیلی خوبن

mohammad63

Well-known member
سلام
من تازه واردم:sad:
ومیخوام امسال بیوشیمی بالینی کنکور بدم
ولی
ولی اطلاعاتم خیلی کمه.حتی نمیدونم کدوم دانشگاه ها این رشته رو دارن.خیلی سرچ کردم. فقط میاد دانشگاه تهران!! ولی میدونم دانشگاه های دیگه هم هستن.دفترچه انتخاب رشته هم نگاه کردم،چیزی ندیدم به جز تهران!!
میشه راهنمایی کنید؟

واینکه اصلا من امسال قبول میشم یا بذارم سال های آتی!

چون هنوز منابع هم آماده نکردم!
لیسانس شیمی محض هستم
امیدی به قبولی نیست،نه؟؟

دوست عزیز شما می تونید شرکت کنید. تازه شیمی تون هم قویتره نسبت به ما........
اگه میخوای اطلاعات کلی به دست بیاری ادرس زیر برو و دفترچه ارشد امسال رو دانلود کن اونجا همه چیز رو نوشته هم دانشگاهها رو هم ظرفیتها رو و هم منابع رو و بقیه سوالاتی که داری
سایت سنجش پزشکی

بله حتما میتونید قبول بشید فقط باید تلاش خودتونو کنید

parnian24

New member
ديشب يكم لغت زبان حفظ كردم:13:آخر شب هم ميام دوباره گزارش ميدم.:rose:

آخرین ویرایش:

milad_f67

New member
اقا میلاد تولــــــــــــــــوخدا دوباره این بحث ها را اینجا مطرح نکنید :whistle:
بیخیال بابا
هرکس زحمتشو میکشه چه فرق میکنه....
من هر روز دوست دارم بیام اینجا از تجربیات دیگران استفاده کنم و انگیزه بگیریم نه اینکه هر بار دعوا های سلیقه های مختلف را ببینم
نه منظور من رو بد متوجه شدين نه اينكه اونا از نظر من نبايد شركت كنن هركس با هر رشته اي زحمت بكشه نوش جونش ارشد من يجا تو سايت سنجش پزشكي ديده بودم كه بچه هاي شيمي ديگه بيوشيمي باليني نميتونن شركت كنن همين

milad_f67

New member
سلام
مگه از نظر شما مشکلی هست؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونن!!

pary جان انجمن بیو رو نگاه کردم، ولی چیزی در مورد دانشگاه ندیدم.اگه هست میشه لینکشو برام بذاری؟؟ اگه نیست هم که هیچی دیگه

ممنونم

نه منظور من رو بد متوجه شدين نه اينكه اونا از نظر من نبايد شركت كنن هركس با هر رشته اي زحمت بكشه نوش جونش ارشد من يجا تو سايت سنجش پزشكي ديده بودم كه بچه هاي شيمي ديگه بيوشيمي باليني نميتونن شركت كنن همين

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا