مگه بچه هاي شيمي ميتونن ارشد بيوشيمي باليني شركت كنن مگه ممنوع نشد شركت اين دسته از مدرك ها ؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
من شیمی الی نادری رو میخونم ...برای کنکور رو هم میذارم برای جمع بندی نهایی ....... البته این چند سال شیمی برای بیوشیمی هم عمومی هست هم الی...................... برای الی هنوز منبع جمع و جور و مناسبی پیدا نکردم......پیدا کردم همینجا معرفی میکنم
سلام به دوستان پر تلاش
خدا قوت:riz304::riz304::riz304:
و ممنونم از زحمات شروع کننده تاپیک
منم هستم . 1 سوال واسه زیست فقط کتابهای دبیرستان کافیه؟ اگه این طور باشه خیلی خوبه
سلام
من تازه واردم:sad:
ومیخوام امسال بیوشیمی بالینی کنکور بدم
ولی
ولی اطلاعاتم خیلی کمه.حتی نمیدونم کدوم دانشگاه ها این رشته رو دارن.خیلی سرچ کردم. فقط میاد دانشگاه تهران!! ولی میدونم دانشگاه های دیگه هم هستن.دفترچه انتخاب رشته هم نگاه کردم،چیزی ندیدم به جز تهران!!
میشه راهنمایی کنید؟
واینکه اصلا من امسال قبول میشم یا بذارم سال های آتی!
چون هنوز منابع هم آماده نکردم!
لیسانس شیمی محض هستم
امیدی به قبولی نیست،نه؟؟
نه منظور من رو بد متوجه شدين نه اينكه اونا از نظر من نبايد شركت كنن هركس با هر رشته اي زحمت بكشه نوش جونش ارشد من يجا تو سايت سنجش پزشكي ديده بودم كه بچه هاي شيمي ديگه بيوشيمي باليني نميتونن شركت كنن هميناقا میلاد تولــــــــــــــــوخدا دوباره این بحث ها را اینجا مطرح نکنید
بیخیال بابا
هرکس زحمتشو میکشه چه فرق میکنه....
من هر روز دوست دارم بیام اینجا از تجربیات دیگران استفاده کنم و انگیزه بگیریم نه اینکه هر بار دعوا های سلیقه های مختلف را ببینم
سلام
مگه از نظر شما مشکلی هست؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونن!!
pary جان انجمن بیو رو نگاه کردم، ولی چیزی در مورد دانشگاه ندیدم.اگه هست میشه لینکشو برام بذاری؟؟ اگه نیست هم که هیچی دیگه
ممنونم