مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hidena

New member
بچه ها جون، شما انتخاب شهررو بر چه اساس انجام میدن، من اصلا در مورد سطح علمیه دانشگاه های علوم پزشکی اطلاعات ندارم، اکه کسی میدونه، لطفا توضیح بده.

eeeeeeehsan

New member
بچه ها جون، شما انتخاب شهررو بر چه اساس انجام میدن، من اصلا در مورد سطح علمیه دانشگاه های علوم پزشکی اطلاعات ندارم، اکه کسی میدونه، لطفا توضیح بده.

این آخرین رتبه بندی بوده، بر اساس تعداد و کیفیت پژوهش و مقاله و اینا...

رتبه بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی 91

biomar

New member
خوندن سوالای سالای قبل چقدر مفیده!؟ یعنی چند درصد ممکنه مشابه یا عین همین سوالات تکرار بشه!؟

amnb

New member
درباره انتخاب شهر خیلی دقت کنین من خودمم از افرادی بودم جو من رو گرفت اصفهان زدم واقعا اشتباه کردم باور کنین اگه تو شهر خودتون باشین راحت تر خواهید بود گول اسم شهرها نخورین دانشگاه هایی که phd میگیرن کارشناسی ارشد هیچ نیستن چون استاد میگه من که دانشجوی دکترای دارم ارشد چه بدردم میخوره فکر کنم چند سال پیش بود طرف ارشد بیوبالینی زاهدان بود تو ازمون دکترا رتبه اول شد درباره شهرها جاهایی که دانشجو کمترن میگرن بهتره چون اگه دانشجو تعدادش زیاد باشه مثل کارشناسی میشه مثلا بابل سال قبل 10 نفر میگرفت چه بدرد میخوره اروم اروم براتون درباره داشگاه ها با استاداش مثل دانشگاه های بابل ساری اصفهان تربیت مدرس تهران گرگان اردبیل تبریز براتون توضیح میدم تا خوب شهرها رو انتخاب کنین چون روی این شهرها خیلی مطالعه کردم

bioshimi93

New member
یه تاپیک میزنم بیایین اونجا توضیح بدین تا همه استفاده کنن
خیلی ممنون:riz304:

hidena

New member
خیلی ممنون میشم که راهنماییمون کنید...
مسلمه که آدم تو شهر خودش راحتتره، الان من نمیدونم بعد از مشهد که شهر خودمه شهرارو چطور بزنم، فکر میکنم اکثر شهرا مسافتشون تامشهد زیاد باشه.

bioshimi93

New member
درباره انتخاب شهر خیلی دقت کنین من خودمم از افرادی بودم جو من رو گرفت اصفهان زدم واقعا اشتباه کردم باور کنین اگه تو شهر خودتون باشین راحت تر خواهید بود گول اسم شهرها نخورین دانشگاه هایی که phd میگیرن کارشناسی ارشد هیچ نیستن چون استاد میگه من که دانشجوی دکترای دارم ارشد چه بدردم میخوره فکر کنم چند سال پیش بود طرف ارشد بیوبالینی زاهدان بود تو ازمون دکترا رتبه اول شد درباره شهرها جاهایی که دانشجو کمترن میگرن بهتره چون اگه دانشجو تعدادش زیاد باشه مثل کارشناسی میشه مثلا بابل سال قبل 10 نفر میگرفت چه بدرد میخوره اروم اروم براتون درباره داشگاه ها با استاداش مثل دانشگاه های بابل ساری اصفهان تربیت مدرس تهران گرگان اردبیل تبریز براتون توضیح میدم تا خوب شهرها رو انتخاب کنین چون روی این شهرها خیلی مطالعه کردم
همین صحبتهاتونو درhttp://olumpezeshki.ir/thread13240.html#post456723 بذارین.ممنون

hidena

New member
فردا آزمون جامع م ع ی ن، اکه کسی از بچه های انجمن شرکت کرده، بعد از آزمون بگه چطور بود، میخوام بدونم سطح سوالات نسبت به کنکور چطوره؟؟ 2هفته پیش که آزمون جامع بود، به نظرمن سطح درس شیمی از سطح کنکور بایینتر و زیست هم بالاتر...
موفق باشید.

hidena

New member
خوندن سوالای سالای قبل چقدر مفیده!؟ یعنی چند درصد ممکنه مشابه یا عین همین سوالات تکرار بشه!؟

مفید که واضحه مفیده، کمترین فایده اش اینه که متوجه میشی کدوم مباحث مهمتره، سوالات تکراری هم تا حدودی هست، اما درصدشو نمیدونم.اکه وق دارین به نظر من حتما بخونین.

- - - Updated - - -

مفید که واضحه مفیده، کمترین فایده اش اینه که متوجه میشی کدوم مباحث مهمتره، سوالات تکراری هم تا حدودی هست، اما درصدشو نمیدونم.اکه وق دارین به نظر من حتما بخونین.

bioshimi93

New member
من آزمونهای خ.لیلی شرکت کردم
منم فردا آخرین آزمون جامع رو میدم ساعت 1 تا 3 بعدازظهره زمانش خوب نیست
2 تا آزمون قبلی چندان رضایت بخش نبود نمی دونم واسه من سخت بود یا...:dadad4:
پس فردا هم امتحان دارم:14:

eeeeeeehsan

New member
سلام خدمت بچه های گل بیوشیمی
flower.gif

دوستان کسی هست که خلاصه ای از 5 تا فصل متابولیسم ها داشته باشه؟
چون واسه فهمیدن باید این آنزیما و محصولات و غیره رو رو کاغذ نوشت و دسته بندی کرد تا قاطی نکنیم.
من واسه همه فصلایی که نمیفهمیدم این کار رو کردم جز این چندتا متابولیسم که نصف سوالا فکر کنم از متابولیسمن. باور کنید خیلی سخته واسم وگرنه مزاحمتون نمیشدم.
خواهش می کنم و ممنون میشم اگه کسی خلاصه ای دسته بندی چیزی داره یه کمکی برسونه... عکسش رو بگیره یا اگرم تایپی هست که دیگه چه بهتر.

پیشاپیش ممنون از همه
N_aggressive%20(17).gif

دوستـان کسی نیست کمک کنه؟!

hidena

New member
کسی از آزمون جامع رایگان اطلاعی داره؟ مثه اینکه فردا برگذار میشه http://www.nokhbegaan.com/
Site www.nokhbegaan.com

- - - Updated - - -

کسی از آزمون جامع رایگان اطلاعی داره؟ مثه اینکه فردا برگذار میشه http://www.nokhbegaan.com/
Site www.nokhbegaan.com

hidena

New member
من آزمونهای خ.لیلی شرکت کردم
منم فردا آخرین آزمون جامع رو میدم ساعت 1 تا 3 بعدازظهره زمانش خوب نیست
2 تا آزمون قبلی چندان رضایت بخش نبود نمی دونم واسه من سخت بود یا...:dadad4:
پس فردا هم امتحان دارم:14:

امید به خدا، موفق باشی.
منم دوست داشتم زمان آزمونی که قراره بدم بعدازظهر باشه،دقیقا مشابه کنکور، اما صبح برگذار مییشه.

hidena

New member
آزمون جامع م ع ی ن هم تمام شد، خیلی خوب نبود، با اینکه بیوشیمی رو به نسبت درسای دیکه بیشتر خوندم اما سوالاشو نشد خوب جواب بدم،شیمی و زیست بد نبود، زبان هم که ضعیفم، اکه کسی تو آزمون امروز شرکت کرده، لطفا نظرشو درمورد سوالای بیوشیمی بگه، ممنون.

jilla

New member
سلام دوستان

شما برای آزمون جامع رایگان ن خ ب گ ا ن شرکت می کنین؟

آزمون اینترنتی هس یا حضوری ؟

منم امروز آزمون س ن ا دادم ولی رضایت بخش نبود. :1dco2x0p1lilzhfpg1t:sad:

bioshimi93

New member
سلام دوستان
خوبین؟
درسا خوب پیش میره؟
من که فعلا درگیر امتحانای دانشگاهم
نمیتونم برا ارشد بخونم:dadad4:

hidena

New member
دوستای خوبم همگی خسته نباشید.
امروز نتایج آزمون جامع م ع ی ن اومد
با اینکه درصدام جالب نیست اما رتبه ام خیلیم بد نیست
بیوشیمی اول از همه رتبه رو تعیین میکنه...
خداکنه بتونم تو این 10 روز باقیمونده یه مرور کلی رو بیوشیمی داشته باشم

- - - Updated - - -

دوستای خوبم همگی خسته نباشید.
امروز نتایج آزمون جامع م ع ی ن اومد
با اینکه درصدام جالب نیست اما رتبه ام خیلیم بد نیست
بیوشیمی اول از همه رتبه رو تعیین میکنه...
خداکنه بتونم تو این 10 روز باقیمونده یه مرور کلی رو بیوشیمی داشته باشم

hidena

New member
سلام دوستان

شما برای آزمون جامع رایگان ن خ ب گ ا ن شرکت می کنین؟

آزمون اینترنتی هس یا حضوری ؟

منم امروز آزمون س ن ا دادم ولی رضایت بخش نبود. :1dco2x0p1lilzhfpg1t:sad:

ژیلا جان آزمون سنا چند نفر شرکت کننده داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا