بچه ها جون، شما انتخاب شهررو بر چه اساس انجام میدن، من اصلا در مورد سطح علمیه دانشگاه های علوم پزشکی اطلاعات ندارم، اکه کسی میدونه، لطفا توضیح بده.
همین صحبتهاتونو درhttp://olumpezeshki.ir/thread13240.html#post456723 بذارین.ممنوندرباره انتخاب شهر خیلی دقت کنین من خودمم از افرادی بودم جو من رو گرفت اصفهان زدم واقعا اشتباه کردم باور کنین اگه تو شهر خودتون باشین راحت تر خواهید بود گول اسم شهرها نخورین دانشگاه هایی که phd میگیرن کارشناسی ارشد هیچ نیستن چون استاد میگه من که دانشجوی دکترای دارم ارشد چه بدردم میخوره فکر کنم چند سال پیش بود طرف ارشد بیوبالینی زاهدان بود تو ازمون دکترا رتبه اول شد درباره شهرها جاهایی که دانشجو کمترن میگرن بهتره چون اگه دانشجو تعدادش زیاد باشه مثل کارشناسی میشه مثلا بابل سال قبل 10 نفر میگرفت چه بدرد میخوره اروم اروم براتون درباره داشگاه ها با استاداش مثل دانشگاه های بابل ساری اصفهان تربیت مدرس تهران گرگان اردبیل تبریز براتون توضیح میدم تا خوب شهرها رو انتخاب کنین چون روی این شهرها خیلی مطالعه کردم
خوندن سوالای سالای قبل چقدر مفیده!؟ یعنی چند درصد ممکنه مشابه یا عین همین سوالات تکرار بشه!؟
خوندن سوالای سالای قبل چقدر مفیده!؟ یعنی چند درصد ممکنه مشابه یا عین همین سوالات تکرار بشه!؟
سلام خدمت بچه های گل بیوشیمی
دوستان کسی هست که خلاصه ای از 5 تا فصل متابولیسم ها داشته باشه؟
چون واسه فهمیدن باید این آنزیما و محصولات و غیره رو رو کاغذ نوشت و دسته بندی کرد تا قاطی نکنیم.
من واسه همه فصلایی که نمیفهمیدم این کار رو کردم جز این چندتا متابولیسم که نصف سوالا فکر کنم از متابولیسمن. باور کنید خیلی سخته واسم وگرنه مزاحمتون نمیشدم.
خواهش می کنم و ممنون میشم اگه کسی خلاصه ای دسته بندی چیزی داره یه کمکی برسونه... عکسش رو بگیره یا اگرم تایپی هست که دیگه چه بهتر.
پیشاپیش ممنون از همه
من آزمونهای خ.لیلی شرکت کردم
منم فردا آخرین آزمون جامع رو میدم ساعت 1 تا 3 بعدازظهره زمانش خوب نیست
2 تا آزمون قبلی چندان رضایت بخش نبود نمی دونم واسه من سخت بود یا...:dadad4:
پس فردا هم امتحان دارم:14:
سلام دوستان
شما برای آزمون جامع رایگان ن خ ب گ ا ن شرکت می کنین؟
آزمون اینترنتی هس یا حضوری ؟
منم امروز آزمون س ن ا دادم ولی رضایت بخش نبود. :1dco2x0p1lilzhfpg1t:sad: