مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بیو67

New member
بچه ها شما چیا خوندین من لنینجرو و زیستو موریسون رو هرکدوم4 بار خوندم لزگیم دور سومم شما چی؟

lethe

New member
سلام دوست عزیزم.امیدوارم که همیشه موفق باشی مثل الان.میشه لطف کنی به من بگی برای شیمی چی خوندی و از رو چه کتابی تست زدی؟واقعاٌازت ممنون میشم.چون من خیلی سردرگم هستم

merc,age mituni jozveye nokteo teste peykario gir biari kheyli khube chon parsal 4 ta soal az 20 ta bargeye on jozve omad age na ,ketabe naderi khube

lethe

New member
bacheha ketabe ganjine soalate bioshimi d.r jafar nezhado hatman bekhunid,man parsal az hamin mogheha ono khundam va vaghan javab dad

biology2012

New member
سلام این دو روز فقط بیوشیمی بچه هاشیمی الی خیلی سخته اصلا حالیم نمیشه بیوشیمی فصل انزیم رو هم تموم کردم برای شیمی عمومی مورتیمر خیلی زیاده

foroozan

New member
سلام این دو روز فقط بیوشیمی بچه هاشیمی الی خیلی سخته اصلا حالیم نمیشه بیوشیمی فصل انزیم رو هم تموم کردم برای شیمی عمومی مورتیمر خیلی زیاده

درمورد الی کاملا باهات موافقم اصلا ای کاش یه قانونی میذاشتن این الی رو از برنامه بیوشیمی بالینی کلا حذفش میکردن.فوق العاده مزخرفه:smiliess (5):

BBT

New member
سلام بچه ها من دیروز16 ساعت خوندم امروز میکنمش 17
یکبار برای همیشه

سلام خوشبختم منم 18 ساعت خوندم الانم دور ششمم
احتملا فردا ، پس فردا بشه 20 ساعت ....
یه کم تلاشت رو بیشتر کن بهم میرسی باشه غصه نخوری یه موقع :tsimuzpzwoap1t9y3o7

BBT

New member
درمورد الی کاملا باهات موافقم اصلا ای کاش یه قانونی میذاشتن این الی رو از برنامه بیوشیمی بالینی کلا حذفش میکردن.فوق العاده مزخرفه:smiliess (5):

بابا دیگه آلی اینطوریا هم که میگی نیست من که کم کم دارم بهش علاقه مند میشند دروغ چرا بگم الان یعنی علاقه مند شدم به آلی باحاله :applause:

BBT

New member
براى خودتون روزى يكى دوتاش رو يادداشت كنيد.اگر يك تخته وايت بورد كوچيك بخريد و مسيرها رو بنويسيد.وقتى چند بار بنويسيد و پاك كنيد خيلى خوب تو ذهنتون جا ميگيره.بعد روى يك چهارم كاغذ a 4 مسيرها رو يادداشت كنيد و مثل فلش كارت بخونيد.مطمئنم خوب ياد ميگيريد و قبول ميشيد

ممنون خیلی روش جالبی بود ابتکار به خرج دادین البته اگه تخته وایت بوردش رو برام بفرستی قول میدم اجراش کنم :motat:ولی خوندن این فصل ها هم زمان بره هم مشکل

BBT

New member
بچه ها من یه پشینهاد دارم که اگه قبول کنید خیلی خوب میشه هم دوباره اینجا شلوغ میشه همه میان هم بازم با هم خوندن رو به روش قبل ادامه میدیم
که دوباره مثل قبل هر کس بیاد گزارشش رو بده که چند ساعت و چه مباحثی رو خونده حالا روزانه یا چند روز
و پیشنهاد دوم این که نکته ها رو دوباره همین جا بذاریم ( البته با اجازه ماجده خانم ) اینجا خیلی بهتر بود

سلام به همه بچه های بیو شیمی!!!
بالاخره خدمت سربازی ام تموم شد امروز بعد از 1 سال و اندی یک نفس راحت می کشم!!!
من از امروز می خوام یک دور احسانی رو بخونم و نکات مهمش رو تو تاپیک نکات کنکوری میزارم تا هر وقت خواستین مرور کنین در دسترس باشه!
امیدوارم همگی سلامت باشین و حسابی درس بخونین!!!
فعلا!!!!!

آلی خوندن سخته ولی بعد یک مدتی خوندنش راحت میشه و حتماً بعده خوندنتون تمرین و تست بزنین و گر نه همش یادتون میره!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا